in class

Accounting ar det som galler just nu assaaa. Massa siffror, debit, credit, journals, payments, balances och allt mojligt roligt. Haha ja, roligt ... yeah right. To be honest its my favourite class. Mest for att de personer som ar i den har klassen ar hur roliga som helst och det gor hela alltet roligare!

Saknar er allllaaaaaaaaaaaaaaaaaaa himla mycket men nu ska jag gora nagot vettigare, typ lasa bloggar ellre nat. hehe. Efter skolan idag ar det ocksa sign up for track. Wiie. Haha kanns inte som att det kommer att bli den roligaste traningen men det blir vad man gor det till. Nasta lektion ska jag krossa lucas i "picka ball" vilket ar typ som tennis och badminton blandat. haah. Jag ar as bra enligt mig sjalv men enligt andra suger jag. wll seeeee wll seee. Love

Milkshakeeeey and our new lives

Jag och landy gjorde nyss jordgubbsmilkshakes och det va aaaasgott. Imorgon borjar vart nya liv. Beach 2010 here we come. Haha, lycka till! Vi satt just har och tankte pa att vi maste ga in for det har nu. Vi firade var sista dag med en shake och imorgon blir det ordning pa detta. Landy aker till spanien for att traffa hennes pojkvan i juni och jag kommer hem i juni. Da ska vi ha en snygg rumpa och fin mage. haha.

Nej men seriost, jag har gatt upp vad, 10 lbs(typ!) vilket ar typ 5 kilo sedan jag kom hit. Visst, for det mesta har jag tranat fem dagar i veckan men allt ar ju inte muskler det vet jag ju. Forsokte dock intala mig det ett tag men nej, jag vet att jeansen ar litea tajtare och att magen inte ar helt platt. bu to the hu but thats the truth. Det som ska andras ar alltsa matvanorna. Frukost och lunch ar ok, inget daligt dar inte. Och inget snack dar emellan ar det inte heller sa det ar ok. Det ar efter skolan som ar problemet. Vi kommer hem och det forsta vi gor ar att ata ett snack. Wtf. Visst det kan val vara okej men det beror pa vad man ater. Det ska andras nu, en frukt star pa schemat nu. Sen ar det middag och det maste man ju ata minsann. Sedan ar det plugg/tv tittande och det ar oftast dar det gar snatt ocksa. Ett litet snacks har och ett litet snacks dar. ugh. Slut pa det nu anna! Det ar ju inte sa att jag alltid ar hungrig liksom utan bara sugen pa nagot. Det suget maste bort. Bort, bort, bort.

Och sen sist men inte minst. Amys cupckaes och kakor. Aaah, man maste nastan smaka dom for att forsta. Sota och fina och smakar annu godare i munnen. Jag har val visat hur fina dom alltid ar?!

Sa, nu ska jag tillbaka till min vanliga vikt! yeeeeey!



Looooove


ohlala

Himla dålig jag blivit på rubriker men de suger faktikt så de dagar jag inte är pepp på dem så får det bli något konstigt och larvigt som inte make any sense at alllllll. ok? ok.

Stängt på grund av kyla, driver du med mig kicki?!?!!!! Galet, verkligen galet. Och anne, min prom date är Jake om du inte lyckas lista ut det än, haha.

Skoldagen gick långsamt och jag var trött som attans. Ville vila ögonen varje minut av dagen men det fick gå ändå. Jag kom hem och tog en nap på typ en och en halv timme och sen har jag kollat på tv resten av kvällen. Älskar när jag inte har några äckliga läxor ivägen. Its gr8 m8!

Landria är nu hemma och det är ju bra det. Fick ett sätt armband av henne och så kom hon hem med tre tidningar som jag ska ägna mig åt resten av kvällen och andra kvällar också. Självklart shoppade hon himla mycket, hon älskar nu mera h&m som fanns i den stora gallerian hon var i. Jag har berättat om h&m och sagt att hon MÅSTE gå in där. Ja, som sagt så älskar hon den affären nu. hihi. Önskar den fanns här i kalamazoo också men man kan ju inte ha allt liksom. H&m kan jag gå i hemma i stockholm, det är bara det att det är 100 gånger billigare här i usa. JAja, nog om det.

Tidningar och sängen väntar, och chaaaaat with jake haha. Love


the end

Buuuuhu. Skola imorgon. Kill. Me. Menmen, jag biter ihop helt enkelt. Bara fyra dagar denna vecka så det ska väl gå snabbt hoppas jag. På torsdag är det ju också International Skip School Day. Men får väl se om jag skippar eller inte. Sascha och Shelby bjöd just in sig på vofflor på torsdagsmorgonen så ja, vi får helt enkelt se.

Har haft en skön, rolig och härlig långhelg och nästa break från skolan är spring break som är alldeles för långt borta för att tänka på. Hoppas på en Florida trip med familjen då men som sagt, långt kvar.  Igårkväll var jag över hos gramma leddie med amber och kail. Där spelades det kort med alla andra och vi bakade brownies och hade det mysigt. Gramma Leddie är verkligen en underbar människa. Hur söt som helst och man måste bara älska henne från första stund. Puss på henne.

Idag var jag bara hemma och jake kom över en stund. Kollade på OS och fjantade oss som vanligt. Hihi. Igår morse ringde min mobil föresten när jag låg och sov. Svarade med ett "hello" och någon säger "heeeej det är jag" Fanny. Förutom att jag hörde att det var hon på rösten så är det så himla fanny att säga "hej det är jag" haha, hon svarar alltid så liksom. Det var jättekonstigt att prata med henne i min egna mobil och inte genom datorn liksom. Underbart. Min syster är nu alltså i Iowa hos våra kära vänner (som mer är som vår familj) och hälsar på. Nästa vecka kommer hon hit och himlans vad jag längtar! Tills jag får krama om henne och fjanta oss som vanligt. Nästa vecka på onsdagen alltså. Aaaaaah! Jag älskar dig! Love





Gud så jag saknar henne


Btw, alla ni tusentals läsare där ute har väl ändå mer att kommentera än ingeting alls. En liten fråga här en liten fråga där kanske. Eller bara ett litet ynkla "hej". Hihi, tack för att ni läser iallafall! PUSS


hey alla sorter

Ja hey alla fulingar, sköningar, glada, ledsna, knasiga, snygga, söta, muttra, slitna, ruttna, gamla, unga, långa, korta, tjocka, smala, fnissiga&tussiga, lyckliga, och alla ni som är kvar.

Kom just hem från Juston och innan det var vi, kristin och reva på bio och såg Dear John. ÄNTLIGEN. Asbra var den iallfall och jag måste erkänna att en och annan tår kom. snyftsnyft. Hemma hos justo kollade vi iallfall igenom gamla yearbooks och himlans vad kul det var. haha, sött så sött.

Vi har ju alltså midwinter break om jag inte har nämnt det än så vi var lediga fredag och på måndag också. Torsdag var sista träningen och sen blev det hem till amber där jag spenderade två nätter. Älskar den familjen, Gorby's. Great great. Skypade med mamma, pappa och mest tess jättelänge igår då tessituss var hemma hos min familj westman och kekade köttfärsås (som är den bästa btw). Kul kul. Vi fick oss ett gott skratt av tess när hon säger på engelska "oh hes the fat kid" om tyler. hahah. Internt men gud vad ambers familj har skrattat åt det.

Igår åt jag också fisk för andra gången sedan jag kom hit. mhmmm. Gott var det. Inte fisk fisk dock. Alltså det var ju fisk men friterad som Chad gjorde. Imorgon ska han laga lax åt mig bara för att jag sa att jag älskar lax. Dom är så söta alltså. Lax it is.

Måndag, sista dagen på långhelgen ska jag vara med jake. Får se om jag måste stanna hemma med livia eller inte. Hon hatar att stanna hemma ensam och amy jobbar så jag kanske får den stora äran att vara hemma om dom inte hittar någon annan. Mina planer om att göra något med jake gick åt skogen tänkte jag men icke sa picke. Han får helt enkelt komma hit och chilla galeT.

Nog om detta. Jag längtar efter varma dagar nu. Helt jättetrött på snö och kallt. Uschibusch. Snart så, snart är våren här ... buuhuuuuuuuu. jag försöker iallfall intala mig själv haha.. Sova anna, sova. Love






oh hey

aaaaaaaaaaaaaaaaaaah, skrev just ett jattelangt inlagg och jag rakade just radera allt. jag ar dum i mitt huvud. aah. orkar inte skriva om allt da klockan snart ar halv tva. bla. va iallafall pa basketmatchen och jag fick for en gangs skull med mig amber och kail. kul kul. haha fan vad daligt humor jag blev pa nu. hejda.


basshunter

hahahahahha roligaste saken som jag helt glomt bort att beratta om och belv pamind idag i skola. haha. Basshunter ar alskad i usa. Alltsa jag kommer ihag att manga fragat om jag lyssnar pa basshunter och nej fan eller, han ar ju inte bra nagonstans sager jag da och de tittar pa mig som att jag sagt nagot konstigt och skrattar. Berattade att vi lyssnade pa det nar vi var mindre men ingen direkt gillade han. haha. Idag i omkladningsrummet kommer Sarah in med sina horlurar och ber Rachel att lyssna pa en lat. Rachel gillar laten och jag fragar vilken det ar. Sarah sager att hon tror det ar en svenksk, Mne va tanker ju jag och fattar ingenting och sa hor jag "jag kanner en bot ..." hahahahhahahahahahaha, jag borjade asgarva och berattade for dom. Men iallfall dom gillar Basshunter, av alla svenska artister sa gillar de basshunter. tss, pinsamt ju.


 

Annars sa har jag just kakat hemlagad mac&cheese och pluggat government. Som mamma sa sa hor man inget o laxor har i bloggen langre. Nej for jag har aldrig laxor langre. Eller lite men inte alls mycket och himlans vad skanot det ar. Lite test har och lite dar, och lite matte och government men thats it. Love it.

Och prom ar i typ april bara sa ni vet, kandes som att ni kanske trodde det var snart men nejnej. 24 april tror jag.

TVA VECKOR TILLS FANNY KOMMER! JAG LANGTAR IHJAL MIG NASTAN, (hur i rumpans namn stavar man ihjal(?) ar det verkligen: ihjal?)

hahah en till sak idag in the weight room pa traningen. Sunny star och snackar med nagra och jag kommer upp bakom honom och drar ner byxorna. hhaha, fan vad arg han blev. Hahhahaaa, trodde nastan att han skulle skita pa sig, eller mer att jag skulle skita pa mig. Men jag lyckades bli van med han igen efter en puss pa kinden fran mig och ett stort YES fran honom efterrat. hihi.

Och en sak till som var jattesott. Efter skolan satt jag och Thorban och nagra andra pa bankarna utanfor the gym och sa kommer Danfram och satter sig bredvid mig och sager "i just wanted to let u know that u looked really cute today, i saw u in the hall way and thought about it and i just wanted to let u know", aaw jattesot va. Hihi med ett smile sa jag tack.

Igar va jag och lan i Kalamazoo mall efter hennes tennis for att fixa min mobil. Gick in i en affar och hittade ett par skor for 5 bucks, assnygga ocksa. Typ boots, jaja, vet inte hur jag ska forklara men as glad var jag, alskar rea. Och sen gick vi in pa Forever21, vilekt vi inte skulle gjort for jag tror inte att jag gatt ut darifran en enda gang utan att ha en pase i handen. haha. omojligt. En jacka fick jag med mig iallfall. Har kollar efter en jattelange och nu slog jag till. Kandes bra. Nog med det har nu, pluugggggg och dusch vantar och sen ska jag smsa med jake hela kvallen. Love

 

Varsta jattebra va?!


shulululu

Haha anne, pappan ar Tim. Min vardpappa alltsa. Hehe, kanske inte den basta bilden av honom.


Men horrni, hoppas att ni hade en bra alla hjartans dag. Sag manga arga facebook statusar for att man inte hade nagon pojk/flickvan att vara med. Haha, jag bryr mig inte ens. Jag var sjuk. Men fick en sot overraskning fran Jake iallafall. hihi. Ja sjuk, nu har jag borjat kaka pencilin(?) sa hoppas att hela sjuksaken ska forsvinna nu for ett tag. Var ju liksom sjuk for typ tva veckor sen och nu igen?! bu to the hu ...

Den har veckan ar sista veckan av indoor track ocksa sa vi far tva lediga veckor och sen borjar var sporterna i mars. Det blir nog track&field for mig iallfall, nagot maste jag ju gora och fotboll, softboll eller tennis kanns inte som att det ar nagot for mig.

Ah juste, en prom date har jag nu ocksa! hihi, love


sista dagen av spirit week ... buhuuu

Ja så igår var det alltså den sista dagen av spirit week vilket sög men kul hade vi det. Alla var uppklädda i orange och svart som är skolans färger och de som inte var uppklädda såg nästan konstiga ut då alla andra var det. På tiger olympics deltog jag i en tävling. Ni vet den där när man ska ha en apelsin under hakan och ge till en annan i ledet. Fast nu körde vi med iskalla ballonger med iskallt vatten i. Vi vann iallfall! I hela tiger plympics kom vi trea, haha vi sög, men hey bättre än homecoming då vi kom fyra - sist. haha.

Efter olympics så drog vi hem och jag och landy top en nap, gjorde oss sedan iordning oss för basketmatchen och åkte till skolan igen. Mellan tjejernas och killarnas match var det court och Rachel Blank och Jake Hammer vann. Säger er nog ingenting men ändå. Killarna var himla nära på att vinna men det slutade med en förlust. Åkte sen hem till amber och gjorde iordning oss för dansen och tog lite bilder och sen dansaaaade vi hela kvällen, haha.

Och juste sötaste grejen måste jag ju berätta om. Eftersom att det är alla hjärtans dag på söndag så fanns det möjlighet att köpa blommor och ballonger till sina vänner eller pojk/flickvän. MAn kunde också beställa ett "singing telegram". Under fourth och fifth hour går kören runt och sjunger för vissa personer som har fått ett telegram. Killarna sjunger för tjejerna och tjejerna sjunger för killarna. Iallafall så sitter jag i accounting som är min fourth hour och så kommer ett gäng killar in och säger att do m ska leverera ett telegram till anna westman. Blev helt chockad och satt och log hela tiden. hahaha. Iallafall var det från jake mathis och han var även med och sjöng. Assöt. Fick ett kort där det stog "happy valetine anner, xoxo jaker" aaw, gud vad kär jag blev för stunden. hihi.

Dagen var kul och kommer sakna spirit week hela mitt liv då det här var den sista för året. buhu. Nu blir det bilder! Love



Girls and boys varsity basketball

jaaaaag i jakes jacka, hehe, det är de gamla warm ups för basketen.


dragkamp

  


ser gravid ut ... haha







tiger olympics!!!!!



När de sjöng för shelby. Fint va?! likadant sjöng de för mig, haha. (det är seth som sjunger solo i början)

taggaaaaad

Så, igår (onsdag) hade vi en sonwday så vi får stanna hemma pga snön. Asskönt att bara ligga hemma och lata sig. Skypade även med tess då och vi pratade himla lange om allting, gid sa jag saknar henne. Snödagen gjorde så att vi missade class color day men det va det allt värt. Idag iallfall sa hade vi 80's day och jättemånga klädde upp sig och var fixade. (bilder kommer). Efter skolan skippade jag indoor track och åkte upp till Kalamazoo med landy och köpte en snowcoming klänning och ett par små svarta skor som jag kan ha till, ballerina fick det bli da min storlek inte fanns i de snygga ... ugh.

Nu taggar alla till imorgon då det är black&orange day, tiger olympics och snowcoming. Mycket bilder ska det tas och fan vad kul det ska bli. Älskar tiger olympics, as kul verkligen.

Btw så ska jag på bio med Jake, Sascha och Shelby på lördag och käka. Mys. hihi. Love

  
Jag imorse. I skolan. Seth och Matt i skolaaan.

  
Snygga Haley med sitt snygga hår. As ful bild på mig med dubbelahaka och juston. Eric&Calvin.


Asbra!


Innan idrotten, Hope, Hannah, Rachel och jag.


Fashion disaster day

Fick tyvärr inga bilder igår från pj day men idag fick vi igång kameran till efter skolan iallafall, vi gör framsteg ju! Indoor track var intällt pga snön så vi stannade kvar och satte upp "senior wall" i korridoren. Alla olika årskurser gör en storstor planch och sätter upp i skolan och sen röstas det om vilken som ska vinna. Vår kommer vinna stort. Assnygg är den. Men ja, fashion disaster day var det alltså ås alla klädde upp sig i fula kläder och massa galna saker. 



Vid vårt skååååp!



Haha, (whats up with my haaaair :S) justoo med sin korv och lan med sin mormor outfit. Jag har inte mina kläder på mig då jag just haft gym class och inte bytte om efter ;)


hungrigaaaa


och slutligen väggen, snygg va? och class officerna :)


... och en sista på juston som man uttalar justin!

jeans_super bowl_music_pj day

Hade vrkligen ingen tur med mig at the mall och hittade ingen klanning. buhu. Men det ar lost, lanar en av landrias klanningar and call it good. Istallet kopte jag tva par jeans for 14 dollar paret(typ 100 kronor paret) och ar nu happppppyyyyy. Idag ar det super bowl. Vet inte om alla vet vad det ar men det ar iallfall football pa tv och typ som en hogtid har borta. Alla har typ partys och ater massa mat och grejer. jaja.Typ de tva basta lagen spelar mot varandra. Vi skulle hem till jake egentligen och ha det lite kul med massa andra men det blev till att aka och hamta livia i kalamzoo instead. Haha lite kul igar .. 

me - "what is the super bowl anyways?"
jake (looking at me like im dumb) - "its this big, giant ball .... and u look at it ... and.." hes now having the biggest smile.
me - "aaaaaaah, u r just making fun of me, ur so stupid ..." as arg blev jag(fast pa latsas) och han och colleen skrattar byxorna av sig.
jake - "hhahahahaha, ok, its football ..." och forklarar hela grejen.

illa.

har kommr var braiga class song btw.

shoooot ... hehe, youtube funkar inte sa lagger in den imorgon.


Och imorgon ar det spirit week som jag sa tidigar. Pyjama day here we come! Love


hockeeeey

Ja himlans vad sportig jag har blivit då. Igår när jag pratade med tess på msn och sa att jag skulle på hockey match fick jag höra något liknande som "anna på en hockey match kan jag inte tänka mig", haha tack tess.

Nu ska jag fixa iordning mig och sen iväg och shoppa med Colleen och Shelby. En klänning till snowcoming och kanske några skor till det ska jag försöka hitta. Billiga jeans på forever vill jag också ha eftersom att mina gamla gul och blå jeans gick sönder i andra knäet när jag ramlade i trappan. ppfft. Duktigt anna.

Juste, matchen var iallafall kul men vi vann inte. oh well i guess ... vår skolas kör sjöng nationalsången i början också. Himla vackert, snyft! 

Love 

b-ball


Okej, såhär ligger det till nu va. Varje basketmatch har vi ett gäng killar som verkligen går in för det här med cheering och sånt. De klär upp sig med gamla basket uniformer och på vår sida av läktaren(mittemot allegans avbytarbänk) kör de samma saker som om att de va de som spelade matchen. De kör time out när det är time out och är allmänt galna och roliga. När varje spelare kommer inspringande och blir uppropad kör dessa pojkar också samma sak. De speinger in på vår sida av planen liksom, varje kill representerar alltså en kille i laget och har namnet på ryggen och hela faderullan. Den här bilden är i början av matchen, pepp talk alltså.




Självklart har de en coach Spaman där också som ser till att de stretchar ordentligt!



Haha väldigt elakt men väldigt kul. När det andra lagets spelare ropas upp med namn och allt tar vi upp tidningar och håller framför ansiktet. Som att vi läser och inte bryr oss ett dugg om det andra laget.




Coach Spaman, den riktiga då alltså.

  
Den underbara roller coaster! Tyler sätter sig ner på golvet och leker roller coaster. Han styr och vå åker efter!

Det var allt för mig och hoppas att vi fattar lite iallfall hur det går till, är det inte underbart hur engagerad endel kan vara liksom! (bilderna kommer från Caleb Byers(lagets stjärna typ) syster därför är de så bra !
Love


guess what

Jag gick på matchen iallfall. Kände mig lite elak mot livia men jaja. Adam och Spencer tog ut henne på middag så hon klarade sig nog. Det var bortamatch i Plainwell och det var även deras snowcoming. Jake kom och hämtade mig halv 6 och travis, sascha och dan satt också i bilen. Åkte till taco bell och mötte några andra pojkar och de käkade också. Inte jag dåra eftersom att jag och liv redan käkat halva burger king tidigare på dagen. Plainwell vann matchen men fasiken vad grymma vi va på läktaren. Det är helt sjukt vad bra vi var. Hahha, ingen idé att försöka förklara vad vi gjorde ens eftersom att ni ändå inte kommer fatta. Om jag kommer sakna detta nästa år. Kom sen hem och ligger nu i soffan och chillar galeT.

Imorgon ska jag föresten på hockeygame med sascha, eric, thorban, colleen och jake. Jake tjatade på mig hela veckan men jag sa nej hela tiden eftersom att jag inte riktigt gillar det ens(tror jag iallfall) och sen igår frågade colleen om jag ville gå. Ok då tänkte jag och sa ja till erbjudandet. Jake hade en biljett kvar så den tog jag. Han vägrar ta emot pengar dock. Americaner ...

Ha det braaaaaa, love (tog lite bilder på matchen också, inte några bra men iallfall. De kommer nog senare)


hehe, seriöst nu va

Njaa, riktigt så seriösa behöver vi ju inte vara men jag säger förlåt för de alldeles för vackra bilderna nedan och så pratar vi om något annat. Vet inte riktigt vad dock ...

Amy och Tim (värdföräldrarna) åkte ikväll till Florida för att hälsa på Grandma Judy och Grandpa Fred som är där och har det bra i några månader. Så nu är vi själva hemma tills på onsdag, så typ en vecka alltså. Får se vad som händer i helgen. Livia och Landria spelar en tennis tunering men aldrig att jag ska sitta där dagarna långa. pfft. Får se helt enkelt. Imorgon kväll kommer suga k*k(förlåt) dock. Det är basketmatch i Plainwell och jag kan inte gå. Landria har tennis på kvällen och Livia vill inte gå på basketen så Jag måste stanna hemma med henne. Hon hatar att vara själv hemma. Wtf. Hon är 12 år. ååh. Ibland är hon för mycket. Jaja, nästa vecka SKA jag gå. På både den på tisdag och den på fredag.

Nästa vecka är annars också spear week och fredagen är snowcoming. Samma som homecoming som vi hade förut men på vintern liksom. Varje dag har ett tema och på fredagen är det Tiger Olympics och basketmatch och sen dansen på kvällen. Kul Kul. JAG MÅSTE HITTA EN KLÄNNING!

love


HAHAHAHAHAHAAHAHHA












Ni maste ju bara alska det. Ful och kul. Detta ar vad min kvall har bestatt av & idol saklart! Ni kan aven se en liten video pa fejjan. hehhe. Love


brandalaaaaarm

Hejsan hoppsan lillebror! ... eller nåt. Dagen började väldigt ... hm, intressant. Fem minuter innan skolan började satt vi vid skåpen som vanligt och fjantade oss. Brandalarmet ringer. Vi gick ut, utan jackor, och stog ute i typ fem minuter. Var arga då vi hört att någon drog i alarmet utan anledning(antagligen för att missa skolan). Vi gick sen in igen till första timmen och hade då missat två minuter av lektionen. Great. Direkt då ringer alarmet igen och vi går ut igen. Den här gången står vi ute en himla lång tid, fortfarande utan jackor, och fryser som aldrig förr. Mr. Fisher som är vår government lärare kommer ut med en jacka och frågar vem som fryser mest. JAg räcker upp handen och ropar att jag är kall! han garvar åt mig och tycker det är konstigt att jag av alla är kallast då jag kommer från scandinavien där det är kallt (?). haha, jag fick iallfall jackan, yes! (delade den med Haley dock). Jaja, efter ett himla långt tag kom det bussar och hämtade upp alla elever utanför skolan som tog oss till the middle school. Alla samlades i idrottshallen och efter ett långt taaaag igen fick vi åka tillbaka till the high school. Allarmet fortsatte att tjuta lite då och då men vi behövde inte utrymma skolan igen. Lite dramatiskt vaaa?! mhm, det tycket vi med.

Ja det visade sig iallfall att det var alarmet det var fel på och att det inte gick att stänga av eller nåt. haha glömde säga det. Inget brann!

 

Annars så röstade vi inför snowcoming court idag. Alltså vilka som blev nominerade för att gå på court på matchen och ha chans att bli kung och drottning. Amber blev en av de fem tjejerna från seniorklassen! wie :)

Hade sen en tuff träning och fick skjuts hem av Juston. Gjorde lite läxor och sen har jag kollat på Sweet home Alabama en stund och American Idol. Klockan är nio och jag är tröttttt. Ska checka fejjjan en gång och sen stänga av den här lilla saken. Love



tack tack tack!

Har varit på tennis heeeela dagen. Livia blev tvåa i tuneringen och landrai åkte ut någonstans i mitten. Världens roligaste soprt är det ju inte direkt. Eller spela vet jag inte men att kolla på ... nja inte så myclet va.

Kom hem och överraskades av ett paket(till min födelsedag men lite sent) från fina vänner. Tack! En ball klocka, ett lypsyl från fösvaret, en tidning och några brev från var och en. Åh ville gråta lite men satt i köket med alla så jag höll det inne. Blev jätteglad verkligen och det gav mig lite styrka liskom. Om ni fattar vad jag menar. När det känns lite jobbigt så brukar jag läsa brev från folk och så blir jag lite glad och peppad liksom.

tack tack och tack ingen, ni är underbara, Jennypenny, marris, tones, challe, orre och lojs! och fick ett kort på klassen, tack för deeet!

Jet Set Purple Passion
Snögg vaaaaa?!


RSS 2.0