plugg& ... donken (?)

Sitter med böckerna i högsta hugg och försöker få någonting gjort men Will stör mig ... (a) Lite små läxor, redovisningar+förhör kommer i veckan så bäst att plugga lite granna. Idag var jag på anställningsintervju för donken, ja jag vet, usch. Men är man arbetslös så är man, right? Senatst fredag får jag besked så får väl hoppas på det bästa. Lite lite shopping också, en lite mörkare blå tunn vår/sommar jacka från h&m blev det, i like!

Annars så har det vart mycket chill, tränat lite och fyllt i massor med papper till usa. Shit, helt otroligt vad som ska göras och svårt äre också men det äre värt, hoppas jag. Bokat tid för friskintyg nästa vecka, ska boka alla vaccinationer som är ett stort antal som måste tas. Och som jag fattar det så ska allt skickas in innan den 20 april så det är brådis med det mesta nu, spec vaccinen. Ska också på info möte den 9 maj. Ja, information helt enkelt om alltihopa. Spännande, Spännande. Skulle gissa på 5 månader and i'm off! can't wait.

DH ikväll 21.00 kanal5, missa inte!

at tess place

Hm, har inte så mycket att komma med såhär på eftermiddagen. Sitter hemma hos babylootess och det har jag gjort hela dagen. Har bidragit med lite matlagning, eller nej där ljög jag. Tess lagade och jag tittade glatt på. Kollat på robinson har vi också gjort och måste bara säga att i lovet it. Bion igår var föresten bra och efter det så åkte vi hemmåt och landade rakt i sängen. Satt uppe rätt sent med datorn iof och kollade på Bring It On, verkligen en film som man kan se himla många gånger, precis som Mean Girls. Tss, nu ska jag strax ta och vandra mig hemmåt för att se OTH och sedan keeka middag with my family. Inte världens intressantaste inlägg men iaf något sött, puss

Workout&bio

Morgonen till ära blev det ett pass på friskis och nu i efterhand är jag helt slut. Ska ta mig något smått att äta hade jag tänkt, iallfall så att min mage slutar att skirka (?) . Gårdagskvällen (kna man säga så) var mysig. Det blev inte bowling som planerat utan hemma kväll hos Lojs istället. När vi kom på att det va Let´s dance final så kunde vi ju inte missa den. Jag, Marris, Lojs och Sofia satt bänkade framför tv:en och svullade riktigt ordentliget. Tror nog att alla kände för att s p y (usch) upp allt men vi hejadade oss självklart. Ett träningspass satt fel perfekt nu dagen efter, skuldkänslorna brta med andra ord. Till kvällen åker jag och Fansky(syster) in till staden och ser på bio. "Dumpa honom" eller också "he´s just not that into you" . Verkar som en hilma kulig film med många bra skådespelare. Men, jag undrar hur de översätter alla film titlar egentligen. Jag tycker iallfall inte att "dumpa honom" och "he´s just not that into you" är sådär värst lika, eller är jag helt ute och cyklar kanske? Have a wonderful day fooks!   



btw ...

... så börjar The hills den 6 april i think. Can´t wait, geek.

Chelsea Lately, "the hills" parody



hahaha, garvar varje gång. Lojs, miut och anns humor I guess.


Har btw fortfarnade ett stort smile som täcker hela ansiktet (ni vet varför). Hade också en till riktigt rolig dag i skolan can u believe it (?). Mer än halva klass en var sjuka eller också "sjuka". Så med typ tio söta hade vi ekonomi som bestod av lite undervisning och lek med fredo och sen historia där det blev ännu fler fula bilder som jag självklart slänger upp om en stund. Nooooooooot. Nej nu börjar det bli lite för mycket från min och Will´s sida så ska ta och runda av nu. Imorgon blir skola och bowling och möjligen bio på kvällen med some classmates. Hampz och jag på samma team kommer gå galnant. See you later aligator <3
¨

yes!

Den bästa dagen verkligen. Först matteprov som gick helt okej, fick vg på sh provet, också helt okej, skrattat mig genom resten av dagen med lojs och miuutttt och sen när jag kommer hem .... nu kommer det bästa. Jag ska till USA i tio månder, ja ni hörde rätt, tio månader. Åker nämligen som utbytesstudent nu efter ettan och komemr tillbaka till tvåan (går då med 93:orna). Kan inte riktigt förstå det själv faktiskt, har inte hunnit smälta det än liksom men gosh vad stört det är. Kommer hem och tittar i bervlådan. Ser ett kuvert med "explorius loggan" på. Springer in. Öppnar kuvertet & ser " Anna, du har blivit antagen för ett high school år i usa med explorius". Resten av dagen har jag bara gått runt med ett stort smile och bättre kan det inte bli tänkte jag. Men. Jodu, nu ska vi svulla fofflor här hemma enligt min mimi eftersom att det är the Våffeldagen idag. Imorgon kommer det här vara det ända jag snackar om kan jag säga, men stå ut people. Dusch & våfflor på G nu, pysssss


funny girl

Sitter atm och pluggar inför matteprovet imorgon som kommer gå piss&helvete. Ja mer än ge kan jag inte räkna med om ens det ... Men, dagen har trots jobbig sh lektion varit helt ok. Eller nej, helt jättejobbigt föresten, except lunch som alltid är underbar faktiskt.

Haha, en liten rolig sak bara.

Igår, gick på tunnelbanans röda linje i t-centralen för att åka på intervju (mer om det senare). Sätter mig på en plats och på andra sidan sitter två tjejer, kanske ett år yngre än mig. Den ena av dem var helt "vanlig", helt okej med smink men med mjukisar och en ful fejkskinnjacka. Den andra bruden hade alldeles för mycket smink, brunt burrigt, tupperat hår, svart kladdade ögon och pipig äcklig röst. Fjortis med andra ord. "asså snälla, kan inte vi typ klä ut oss till fjortisar någon dag i skolan och bara gå runt så, asså det skulle va fett kul ju. Undra vad alla skulle säga liksom, om vi kom som två fjortisar bara sådär. Snälla vi gör det!" (den andra bruden skrattade bara lite och tittade bort). Haha, jag garvade för mig själv kan jag säga, klä ut dig, gumman du behöver inte anstränga dig.

Tillbaka till plugg och ... aa ucsh. Wish me luck tomorrow


för att jag är så rolig


took it from north, love u

Telefon/Mobil:
Vem ringde du senast? syster
Vem ringde dig senast? pappa
Vem sms:a till dig senast? jockis
Vem sms:a du till senast? jockis

Kläder;
Har du fler än 4 linnen? Jeea
Har du fler än 3 jeans? jeea
Har du fler än 5 tröjor? jeea
Har du någon märkesväska? Ja
Har du en vit bh? nej inte helvit
Har du en svart bh? Ja
Var brukar du handla kläder? different

Smink & Hår;
Använder du mascara? ja men inte ofta
Andvänder du Wax? Nope
Använder du kajal ? ja
Använder du hårspray?  välfigt sällan
Använder du volymspray?  sällan här också
Använder du mousse? nej
Använder du deodorant? haha, ja
Använder du parfym? ja  
Använder du ögonfransböjare? ja
Använder du täckstift? nae, cover all mix (?) 
Använder du läppglans/läppstift? yeeees, lippgloss
Noppar du ögonbrynen? Ja
Uppsatt hår eller hängande? hm, både&
Plattar/lockar du håret varje dag? nej, inte varje
Duschar du varje dag? ja oftast 

Har du;
Glasögon/linser? Nej
Piercing?  räknas öron?
Syskon? big sis Fanny
Jobb? sorgligt nog , nej
Rymt hemifrån?  nae
Färgat håret?  nej, inte alls (?)
Hållit ett nyårslöfte? hah nä 
Sagt att jag älskar dig till någon?  Ja
Brutit ett ben? 
Tappat bort dig i din hemstad?
Sovit en hel dag?

Brukar du;  
Titta dig själv i spegeln? Ja
Drömma mardrömmar? Ibland ja
Sminka dig? Javisst
Klä dig i svart? ja
Gå till kyrkan?
Hata folk? nej, inte ofta
Lita på folk? beror på
Skratta när nån ramlar? haha ja, förlåt


Övrigt;

När är du Född: 22 januari 1992

Vad har du på dig en ledig dag hemma: mjukisar och stor t-shirt

Favoritfilm: love actually bla

Födelseort: stockholm
Smeknamn: west, annsi, annis, wesslan(?), westis , hehe
Favoritfärg: äähm, blackissch

Har du varit kär: ja
Favoritlåt: himla många
Godis: löfte nu ...

Favoritresemål: USA!

Favoritdricka: Chai, juice
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: röd, beige
Nagellack: bubbelrosa atm

Favoritpålägg: ost, sylt

Gillar du snö: ja, men absolut inte nu
När köpte du något åt dig själv sist: idag, macka och yoggi yeah


i bet his name is William


yeees

Tja fina människor säger jag och Will här bakom skärmen, (nöjda gubben). Tänkte summera min helg om ni har lust att lyssna. läsa. 


I fredags åkte jag in till stan med toni en snabbis och sen var jag tvungen att lämna henne där för en liten hemlis, (iaf för några). Åkte sedan snabbt hem för att dra på mig hela mys paketet och sedan kom emelie, toni, jen och lojs hem hit för en riktig chillkväll. Kollade på let´s dance, p.s i love you och hundtricket och sedan någon gång senare in på natten somnade jag skönt.

Igår, lördag, vart det stan med hasse, tess och luttu. Kom inte hem med något fint just för att jag är pank. Okej therese&hasse jag ändrar mig. Jag är inte pank utan hela 150 riksdaler finns på kontot. Nejnej, absolut inte pank. Ja, sedan åkte jag hem till jen för att fixa mig lite. Jag, marris och jen åkte sen till Lousie för att äta med alla andra och sedan kom hela den andra halvan lite senare och vi hade himla roligt. Tack alla!

Idag vakande jag hos jenny alldeles för trött och slut från kvällen innan och sedan kom min syster och hämtade mig, thanks. Nu käkar jag chips för fulla muggar och ska dra mig tillbaka till matteboken. Senare ska jag kolla på Robinson på datan och träffa nord också. Juste glöm inte att titta på OTH och GG senare &w wipe-out också. Pyyssssssssss

mia skickade just en låt av John Mayer till mig, hilma bra musik. Slow dancing in a burning room


Notting hill

"I'm just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her"

My gosh I love that movie.

I'm Just a Girl, Standing in front of a Boy, Asking Him to love Her.

Mr William

Kommer alla ni människor som läser detta ihåg när jag skulle ge ett namn till min kära dator. Ja nu tänkte jag att den skulle få heta Mr Will. Eller det riktiga namnet är William men Will räcker fint det. William. Läs det högt bara, helt underbart, mitt favorit namn som ni kanske förstår. Och, plus, att faktiskt de allra flesta som heter William är riktigt snygga. Till exempel han som spelar Will i filmen Shakespear in love. Okej, hans riktigt namn är ju då inte William men damn vad snygg han är i filmen, jag och mia kom härom veckan överens om det. 

Yes, så nu sitter jag här och umgås med Will och lyssnar på Taylor Swift, en till ny favorit. Nööööööööööjd.

Ska jag säga en hämlis ... näää, inte idag. Nyfikna? jag älskar att retas  hihi, pyyyyyssssssssss


Teardrops on my Guitar

"Drew looks at me, I fake a smile so he won't see
That I want and I'm needing everything that we should be
I'll bet she's beautiful, that girl he talks about
And she's got everything that I have to live without
Drew talks to me, I laugh 'cause It's just so funny
That I can't even see anyone when he's with me
He says he's so in love, he's finally got it right
I wonder if he knows he's all I think about at night

He's the reason for the teardrops on my guitar
The only thing that keeps me wishing on a wishing star
He's the song in the car I keep singing, don't know why I do"



it´s always hard

Alltid kan man säga de sämre och de sakerna som inte är bra eller som man vill ändra hos sig själv. När det kommer till att säga det man är bra på eller det man tycker om hos sig själv blir det ofta svårare. Varför är det alltid ett problem att säga någonting bra om sig själv, alltd denna negativa kritik mot sig som inte gör någonting bättre. varför trycka ner sig själv ... Man borde eller iallfall försöka att se på sig själv som något bra och försöka få fram en del tankar som gör att man känner sig bättre, bättre för stunden men också bättre i längden. Det är alltid härligt att få höra andra säga något av de positiva sakerna till en men att komma på de sakerna själv är bland det svåraste. Detta stämmer nog inte in på alla men ialflall på en hel del, iallfall något på mig.

Jenny berättade i veckan att inför deras dans fick dom ligga på golvet och tänka att de var värdelösa, att de var ensama  & att ingen ville ha med dem att göra för att få in känlsan till dansen som de skulle visa upp. När de sedan reste sig upp fem minuter senare var hon och de andra helt knäckta och kände verkligen att de inte gjorde någon nytta. Kan tycka det är lite läskigt att en sådan tankeställare kan få en att bli förändrad, om så bara för en stund.  

Detta var bara något smått jag tänkte på.

go for it

Igår hade vi, Manda, tess, nord, felli, amly och maaaja en väldigt mysig kväll. Vi (utom maja) överraskade henne med en middag för att hon dagen till ära fyllde 17 år. GRATTIS igen pluttis! Ja en kväll med matlagning, skratt och sjungande blev det och det är lika med lyckat. 

Anldeningen till att jag är uppe ganska så tidigt denna lördag är  för att jag ska träna. Japp, träna. Kl tio äre dags för lite work-out med mami och sen äre snabbt hem för att piffa(?) upp mig lite. Eller inte lite, ganska så mycket med tanke på hur man brukar se ut efter ett träningspass. Ska sen in med nora, kicki (kusin) och någon vän till dom för att titta på melodifestivlen. Nej inte själva finalen som går på tv men det där genrepet som är alldeles innan. Det fanns nämligen inte biljetter kavr till tvfinalen så det fick duga men bra det iallfall. Ska väl nu klä på mig über snygga tränings outfit. bild kommer senare .... noooooot. Nej snygg vet jag inte men shorts&t-shirt får funka idag. Have a wonderful day!


shit no

I´m sorry, har inte haft lusten att uppdatera och har inte så mycket att skriva om nu heller men bara för att tessiiiii klagade så pallrade jag mig hit för att finula lite på ett.

Mycket plugg denna vecka, hade ett sh prov idag, fek redovisning imorgon och nk prov på fredag. Usch och blä. Är väldigt skoltrött nu faktiskt även fast det nästan nyss var sportlov. Längtar till påskislovet himla mycket nu.  Har också skickat in många sommarjobbsansökningar nu på sista tiden. Och nej det går inte bra! Har fått tillbaka tre stycken redan där det stog att de var ledsna att jag ej fick jobbet. Shit no att dom är ledsan för min skull, det skriver dom ju bara för att få mig att känna mig lite bättre. Men nej, bättre skulle jag känna mig om jag istället fick jobbet! Ja, snart kommer väl det ploppa upp fler dumma mejl, fast jag hoppas ju himla mycket på att någon nappar på lilla mig. shit. Annars har det inte hänt så mycket den här tiden och jag återkommer inom kort kan jag lova, eller jag ska försöka iallfall. Aja plugga va det ja. pyyssss&have a great day!


this is how i look when i´m mad! gggrrrrrrr

Ny favorit bland de andra favoriterna




You give me something &

 
broken strings

monsterbeeeeebis

Sitter nu framför datorn denna fredagskväll. Slutar alltid framför kära ... (virveltrummor) ... Mr ... hm, dåligt av mig. Kan inte komma på ett namn till min dator. Skulle ha tänkt mer på det här. Kom på att min dator faktiskt måste få ett namn, låter kanske lite töntigt men så äre. Klart som korvspad att jag ska ge den ett namn liksom men min fantasi var inte på topp just nu så får återkomma med det i något senare inlägg. Attans.

Ska nu nog ta mig till sängen nu för att sussa. Är himla trött efter dagen och det ska bli skönt att krypa under det sköna täcket som ser så lockande ut. Ja, god natt era små monsterbebisar. Ja, jag har idag blandannat lekt mosnterfamilj med min käre lille kusin och det sitter fortfarande i mig, imorgon kanske ni får vara något annat spännande, vem vet. Exciting!

 
 
(inte idag men även där var det visst monster som gällde) puuuussss!

nothing special



Känner mig helt tom. Vill inte tänka på morgondagen men det är svårt att låta bli.

Och du anna, vill bara säga att jag är så tacksam över att ha dig, men det hoppas jag att du vet.

this spring

 
(härmar lojs med klippet)

Helt otroligt vad jag längtar. I bet it´s gonna be freakin' good dude!

RSS 2.0