end of break

Imorgon börjar skolan igen, usch och fy och blä. Men. Det blir nog lite kul eftersom att det är en ny trimester med nya klasser.

Under det här lilla lovet har jag hunnit med mycket men jag vet inte om allt finns kvar i mitt lilla huvud. Thanksgiving, black friday shopping, crazy bounce+craigs gruisers, tvåååå födelsedagar, party för lan, pingpong, lots of food och mys. Ja det var det jag kom ihåg. hm...

Imorgon börjar indoor track också så då ska jag bli fit igen. Efter att inte ha gjort någonting på två veckor ska det bli skönt att komma igång igen. Måndag, onsdag och fredag fram till jul och efter jul är det varje dag. 2.45 till 5.00. Herrejesus vad länge. Jaja, det är bara att hänga på antar jag.

Orkar inte skriva mycket mer nu, btw så snackade jag med mami och papi idag och även orre. Härligt, härligt. Kör på bilder så ni får något roligt att ägna er åt. Love


manikyr på ambers födelsedag!


crazy bounce suprise!


all of us, kail, amber, lan, me, jayd at dairy queen

  
thanksgiving food, jag, lan och morgan(kusin) och mallory(kusin) och landy med mallorys bebis hudson

  
första snön på fredagsmorgonen men efter det har vi inte sett någe mer... Sista bilden är på jayds mamma(glömde namnet) och tammy som är ambers mamma.


at landys b-day party, some people


och en till bild från igår ute vid bonfire(n?) kyle(?), lan, luke och jag


happy thanksgiving!

Det är nu den fjärde torsdagen i november vilket betyder thanksgiviiiiiiing! Man firar alltså detta i minna av when the pirlgrims came here and made peace with the indians. Haha, ordagrant från Landy. Men i själva verket så handlar det mycket om mat också. Man bara äter och äter. Och självklart tacksamheten av att ha alla sina vänner och familj. Man ger liksom en extra tanke till sina nära och kära.

STORT GRATTIS I EFTERSKOTT TILL MIN UNDERBARA KUSIN CASPER! (förlåt för att jag glömde bort det!)




Okej, igår var det Ambers 18-årsdag. Graaaaaattis till henne också. Hon är en av mina bästa vänner här borta och hur knasig och rolig som helst. I början av dagen åkte jag, amber och landy till grand rapids som ligger en timme bort och fixade manikyr så vi fick vackra naglar och även att nagellack på köpet. tjing! Sen satte sig jag, kail, jayd, amber och landy oss i bilen för att åka till crazy bounce men landy och amber hade ingen aning om detta då de fick ha ögonbindlar(?) på sig. (landys b-day är på lördag så vi körde allt i ett likosm) Bilresan var himla rolig och när vi kom fram så hade vi sjukt kul bland alla hoppborgar och studssaker! Senare på kvällen åkte vi till Craigs Cruisers och hade mer kul. Det är ett ställe där det är fullt med spel, go cart, laserdome, hinderbanor och sånt skojjigt. För 20 bucks fick vi ett "åkband" och fri mat. Wiiie.

Imorgon är det black friday som är en dag då allt är superbilligt och det är tydligen helt galet i alla shopping malls. Vi ska upp tidigt, old navy öppnar kl 3 tror jag och ja, ni fattar vad jag menar med tidigt. Julklappar kan jag säkert hitta några av :) 

Nej nu måste jag hjälpa till med maten och fixa iordning mig. Ha en underbar dag/kväll! Och juste, exams gick helt okej bra! eller himla bra faktiskt! Love

Mamma och pappa jag saknar er och jag tänker på er hela tiden, men med ett leende!

forgot about the shopping



Hittade den perfekta halsduken måste jag säga. Hur stor som helst och helt underbar. Vill bara sova i den så fort jag har den på mig. Några söta t-shirts, ett linne, två plain shirts from h&m och en söt tröja med något tryck med text. Försökte förstå vad det betydde men jag gav upp. Det räckte att trycket var sött. Köpte också ett par pyjamasbyxor och en stor stor klubba till hennes födelsedag på torsdag och en sjal till landys bday+att jag redan har köpt två supersnygga armband!

Exams imorgon och tisdag. Cant wait! Förstå ironin.


Chicago trip

Jag är hemmaaaa! Hade en riktigt bra weekend i Chicago och mycket bilder. Shoppade lite downtown chicago och i det stora köpcentret. Jag, Stevie och Colleen var som galna på gatorna. Och ja det var bara dom jag var med (förutom de andra gullisarna från allegan och vår roommate från Belgien men kommer inte ihåg namnet på flickan dock) för alla andra var helt jättekonstiga och jag och Stevie ville inte prata med dom så vi höll oss ifrån dom. Och helt seriöst, alla var jättejobbiga, trodde dom var tio år, skrek, sjöng och kunde knappt engelska. Usch.

   
Det första vi gjorde var att åka upp i Sears Tower. It was pretty cool. Såg hela Chicago men det bästa var "glasburen" som liksom gick ut från golvet så man såg rakt ner. Ja ni ser ju på bilderna.

   
Sen bar det av till Rainforest Café. Bild på Allegan gruppen, utanför cafét, fishi som lekte i bubblorna och inne på cafét.

   
Stevie and her boyfriend. Juuuuuuuul! Hershey´s Factory and Starbucks.

   
Strörsta donken jag sett! Största händerna jag sett! Och Medieval Times där vi åt middag. Det är som ett tornespel medans man äter och allt är medeltidigt. Man åt med händerna och tittade showen.

   
Idag, söndag, åkte vi till Woodfield Mall, första bilden alltså. Sjukt stort och tomten var även där och hade en mysig stund med alla små barn. Colleen bjöd på lunch på The cheesecake Factory. Till efterrätt blev det såklart cheesecake och det var den bästa ever. Colleen tog en med coconut, himmel och jord! 

Sen åkte vi hem. Love

chicago baby!

Yes, åker till Chicago imorgonbitti och kommer hem på söndag kväll. Det är organisationen som annordnar och de hade fyra platser kvar så jag hängde på. Alla andra här i allegan åker men eftersom att det bara är boys så tänkte att det inte skulle bli så värst roligt för mig liksom. Vem skulle jag dela rum med liksom. Haha. Men Colleen och Stivie(cols dotter) ska också med nu så jag hänkar. Vi ska hinna med massor av saker och jag ska försöka ta mycket bilder. Datorn stannar hemma tror jag, ja den får iallfall inte plats nu.

Amber slutar jobbet kl 7, om exakt 4 minuter och då kommer hon och hämtar mig. Ska hem till Gramma Leddie och ha det mysigt, Kail och Lnady kommer också men senare. Ska visst äta pizza också, kall ikväll. Då det är det "bästa sättet att äta piza på". Ja, vi får väl se. Stannar över natten där så någon liten själ får äran att gå upp kl 6 och skjutsa mig till skolan där Colleen, Stevie, Sunny and Sasch hämtar mig. Heheheee, they better get up.

Love



the wizard of oz

Kom just hem från att ha varit och kollat på musikalen i som skolan har satt upp. Trollkaren från oz. Och utan att överdriva var det hur bra som helst. Det var som att gå på vilken musikal som helst. Det kändes inte som en tråkig skolpjäs liksom. Mycket bättre, mycket, mycket bättre! Och alla kunde sjunga jättebra. haha Ja jag är imponerad. Plus att det var massa småbarn som var med också i en eller två scener. åh så sött det var.

Jaja, pappa jag tänkte lite på dig också. Jag har ju hört om dina skills i musikalen under ditt år. Ha-ha. Du hade säkert platsat bra här. pfftt, i love u!


ohyeah



Om det ändå fanns en h&m butik närmare så hade jag varit pank. Mer pank än vad jag är nu.


jag vill inteeeeee...

... plugga. Har ett marketing test imorgon men äsch jag vill inte. Det går nog bra. Får vi hoppas. Annars så håller vi, landy, liv och jag, på att baka chocolate chip cookies. Fast som en hel kaka och inte flera små. Hm får se hur det blir.

Haha the hills igår. Heidi är ju fan sjuk i huvudet. Hon vill ju så gärna ha en bebis vilket Spencer inte alls vill så hon ska sluta ta sina p-piller och överraska honom lite. pfft. Good luck sweetie. Hon är ju inte rätt i huvudet. "and thank u god for my husband, the food and my outfit" ......... haha. Love

 
cookie och meee, ja jag vet att jag är söööt!

dinner with my bff

Kom just hem fran middag med Colleen. Ah vad jag alskar henne. Hon ar helt underbar verkligen. Hon och jag akte till Applebee's och at gott och hade det bra. Pratade om allt mellan himmel och jord och hade en bra stund. Hon ar verkligen som en basta van. Vi kan prata om allt och ha hur kul som helst. Hon staller alltid upp och vill alltid hjalpa till. Hon ar som en stor trygghet, hon finns alltid har nar jag behover henne.

Att bo har och umgas med familjen varje dag och annu mer umgas med Landria varje dag i skolan, efterskolan och ocksa dela rum med henne kan bli lite frustrerande. Visst, jag alskar henne verkligen men det kan bli for mycket vissa stunder. Som nu. Jag blir liskom irriterad pa henne ratt ofta nu for tiden. Ibland nehover jag bara komma bort fran allt kanns det som och da ar Colleen helt underbar. Hon forstar precis allt.

Forutom middagen sa har dagen varit ratt dalig maste jag saga. Saknade allt och alla hemma i sverige igar kvall och det holl defenitivt i sig under dagen. Hoppas att det ar battre imorgon bara och att det inte haller i sig nagon langre period.

Det har ar sista hela veckan av denna trimestern. Nasta vecka ar det exams mandag+tisdag och sen ar det thanksgivinghelg da vi ar lediga resten av den veckan och sen borjar den nya trimestern emd nya classer. Cant wait. Math och engelska ar dom dummaste klasserna jag har, och de flesta ar freshmens vilket gor det annu dummare. Jag har inga vanner i dom klasserna - och jag vill inte ha vanner dar. Alla ar retards. usch, ar jattearg pa alla(fast jag visar det inte). Idag staller sig en kille i math class och viftar med en board pa mig. wtf? Varfor ..... ja ni forstar sma ackliga retrards. Och mitt humor gjorde inte det hela battre.

love


enjoy


me and amb at walmart, cute huh?


jaaaaaa ... där har ni julkulscocacolan också ...

  


amb, kail, me and landyy


tims car

coca cola i en julkula

Haha ja, pa walmart har dom allt verkligen. Himla sot ar den, vill inte dricka upp colan liksom. Men kan ju alltid kopa fler, $1 bara.

Igar va det chillerill dag hemma och sen akte jag med landy och livia till deras tennis, vilket jag angrar att jag gjorde da det var dundertrakigt men behovde komma ur sangen sa jag kande att det var ett bra satt liksom. Nar vi kom hem kom kail och amber over och vi at mac&cheese och brod och mandariner, hihi. Varan plan for kvallen var att t-paina(?)/t-pee(?) hus. Det ar alltsa nar man tacker huset, traden och allt sant i toapapper och latjar lite ni vet. Vi akte till walmart och hade lite kul, (pa walmart finns det alltid nagot att gora!) kopte toapapper i lass och plastfolie och julkulorna ocksa + en film, i hennes skor. Akte hem och tittade pa filmen och alla somande men jag och kail drog upp landy och amb och vi gjorde oss redo for vart bus. Akte till millbockers hus och parkerade utanfor uppfarten. Vi ser nagon i fostret och dom tander lampor. fan. Det var kort. Vi aker till lisas hus. Grannarna var fortfarande uppe. Vi aker till taylors hus. Hon har lampor runt hela huset. Vi aker till julianas hus. Yes, det var slackt. Vi gar upp langs vagen upp till huset och kail marker att dom har en sensor sa vi springer tillbaka till bilen och aker ivag. Vi var nu trotta pa detta efter att ha akt runt i tva timmar sa vi aker hemmat och tacker tims(min vardpappas) bil i toapapper och planerar allt for nasta helg. Da ska det bli av pa riktigt, det har vart liksom en check runda. Slocknade kl 4 och vaknade av att amber star och skriker pa mig att jag ska ga upp.

Liksom ni fattar jag inte hela grejen med att gora det dar med pappret men det ar america i guess. Om man blir pakommen far man bota $50 for varje toarulle och om agarna av huset tar upp det i domstol sa kan det ga at pipsvangen. Haha det ar val det som ar det roliga antar jag och att man skulle fa hora om det i skolan i tva veckor ... !

Kail och amber drog precis och har sitter jag. Amy har precis gjort svecka kottbullar, hon ar for sot! och sa har hon graddsas har hemma ocksa - fran ikea! sa det blir en svensk middag idag, wiiie. Nar vi aker till ikea nagongang, (hoppas iaf att vi gor det) snacka om att jag kommer kopa mat. Knackebrod vore himla gott just nu. Senare ska jag traffa colleen(min kontaktperson) ocksa sa det blir mys. Bilder kommer upp senare da de ar pa kails kamera.

love


annapower

åh, pratar med min lilla nord på msn just nu. Vad jag saknar den flickan!






im so happy, im so glad

that i got you ... nananannna   and thank you means merciiii! (en liten truddilutt bara for att jag ar sa glad)

- MIN FREAKIN LADDARE KOM JUST OCH MIN DATOR FUNKAR IGEN! JAG AR DUNDER GLAD!
- sms hela dagen med en viss person, heehe
- har just varit pa en riktig mysig bonfireparty
- jag ater djungelvrål som mamma och pappa skickade med laddaren
- vi har ingen skola imorgon! woohooooo
- och pa lördag ska vi aka och tpaina(?) hus, ni vet nar man gor toapapper och grejer. hehe ja vi ar nastan 18 ar.

hhahahahaha sag just att efter att ha skrivit pa en icke svensk dator i två veckor glömmer jag bort åäö. Dåligt anna, dåligt. Det är automatiskt liksom. blÄ. hihi nÅgon fÅr en Överraskning imorgon, hold on to your phones! love 


snabbt snabbt snabbt

Va just ute och sprang. Way to go anna! Nu maste jag rent ut sagt hoppa in i duschen for om en timme kommer landy hem fran tennis och da drar vi till Colins house dar han har en bonfire och kak och lite sant myys. Det ar for cross country barnen alltsa, glomde saga det liksom. Imorgon har vi ingen skola da alla larare har ngn planeringsdag eller nagot sant. Jaja, duscheeen va det! love


the hills

Yes, im watching the hills on mtw and landy is doing crunches on the floor. Shes a retard. Haha but i love her anyway! Someone made me extra happy today on facebook with an email. Aw, i was doing my math and then an email popped up and a smile on my face.

Yesterday i got a letter in the mail fram my lovely sister(who btw is leaving for her worldtrip(?) today) anyways it was a necklace with a thingy that had "syster" written on it. And she have one too, thats the best part! Did i tell u that shes coming here on february 26th? i think it was ... yep, she is! im so excited for those days shes staying here. I hope u have the best months ever now when ur going around the world. I miss you.

The hills is waiting for me. Or not waitnign reallt since the show dosent give a shit about if im watching or not ... haha well. Goodnighty, love

  
 
one; landy and liv, two; downtown allegan, three; walmart, four; necklace, five; hello kitty tv and my wonderful picture of me and tess.


gold fish

Sitter och kollar pa the worlds strictest parents, fun fun fun! Helt sjuka barn alltsa. Inte speciellt mycket har hant idag. Det mest exciting ar val att cori ska lara mig ett kortspel, gold fish, imorgon i marketing class. Haha thats about it! Tre dagar kvar pa denna skolvecka, fredag ar det nooo schooool! Love

   
fran i fredags!







maste valja en yearbook bild .... hjalp. Fller finns pa face sa sag garna vad ni tycker! Tank pa att hela skolan kommer att se den!

moviemoviemovie

Heeeey! Helgen lider mot sitt slut och en ny skolvecka borjar. Det ar nu den nast sista veckan i skolan innan exams och thanksgiving. Ar mycket nervos infor exams men hoppas att jag gor bra ifran mig, jag kan ju bara gora mitt basta. Efter thanksgiving borjar en ny trimester med nya classer och aven lite nya manniskor kanske. Och nya tag.

Igar, lordag, borjade dagen med att Izzie, hunden kommer in i mitt och landys rum med livia eftersig som skriker. Klockan var nio. Jag och landy var arga och ville bara sova. Vi fick inte som vi ville...

Slappade i borjan av dan och sen akte jag, amy och landy och powerwalkade var unda pa fem miles + att jag och landy sprang sedan en mile och gjorde lite crunches och annat bra. Senare pa kvallen akte jag och landy hem till Millbockers och drog killarna upp ur soffan for middag pa Applebee's och bio, Paranormal Activity. Den filmen var nagot vad det laskigaste pa lange. Vard att se iallfall. Landy rent ut sagt lag over mig och jag lag over elliot och sa vidare. Ja ni fattar hoppas jag. Laskigt varre. Har ni markt foresten vilken scary-movie-manniska jag har blivit. Det beror nog pa landy. Jaja, jag gillare. Efter bion akte vill tillbaka till Millbockers och tog det lilla lugna. Haha, nar vi var pa vag hem sen ringde vi till amy och tim och kollade vart dom var. Dom var pa vag hem sa da satte vi oss i bilen och korde hemmat. Vi kom till huset och dom var annu inte framme. Chikens som vi ar vande vi och akte till donken och tillbaka sa att dom skulle komma hem innan oss. Vi var alltfor radda for att vara sjalva ... haha vi satt och garvade at det i efterhand men just da sa var det det enda alternativet.

Idag ringde jag tess nar jag vaknade och hon fick hjalpa mig med lite krisproblem pa en viss front. hehe. JAg och landy akte sen in till walmart och handlade lite smatt och gott. Horlurar, tops, puder, vaska, plaster, ansiktstvatt, och kommerinteihagvddetvar for bara 300 kronor. Himla bra kan jag tycka, Walmart is great. Sen akte vi och amy och powerwalkade igen men denna gangen 3 miles. Dusch, kak, laxor och nu sitter jag har. Alla bilder ar pa landys dator sa lagger upp dom senare.

Ska nog ga och sussa sanrt eller kolla pa nagon film, love


Grattis dadi pa farsdag! (aven fast jag redan ringt och sagt det)


wierdoooo

Hey guys! Just got home from a movie and applebee's. The movie, the fourth kind, was just wierd and not that good at all. Do not watch it, im just saying ... After the movie we went to applebee's which is a amazing place, haha. We had a very good dessert i must say - pictures are coming up later. Anyways, it was me, landy, shelb and juston(justin). They just crack me up. haha, well we had a fun night and now we'r just chillin' here in our jamas and juston is talking about everything he can come up with, like always!

Well, im sick of writing in english now so im just gonna stop it right here. Haha, godnatt alla sota (och icke sota antar jag). Eller mer godmorgon for er och godnatt for mig liksom. love

lite av allt

En ny laddare ar pa sin vag hit till mig sa vi far se om det hjalper min lilla dator nagot. haller tummarna, om inte kommer jag grata floder.

Somsagt, en ny vecka ar det och snart ar den ocksa slut. Har inte alls mycket laxor nu for tiden och allt gar faktiskt himla latt. Mrs Schalk fragade har om dagen om skolan har ar lattare an hemma i Sverige och jag tankt lite och svarade att den ar det. Lattare alltsa. I borjan av skolaret kandes det som att jag aldrig skulle klara att fa C+ (godkant) i alla amnen men nu tvekar jag inte ett dugg. 

I en amerikans high school ...  
Sager man Mr/Mrs/Miss
Har du exakt likadant schema varje dag och varje elev har sitt eget schema
Skolaret ar uppdelat i tre tirmestrar
I slutet av varje trimester skriver man exams pa allt du lart dig
Proven ar for det mesta multipulchoice(?) och valdigt mycket lattare
Du har quizes nastan varje dag
Det ar valdigt mycket lattare att fuska pa quiz&tests(prov), lararen har nastan ingen koll
Alla ungdomar over 16 har bil, under 16 aker man den gula skolbussen eller far skjuts
Alla har en ryggsack, (ja aven jag har det - man klarar sig inte utan en)
Det finns sporter aret runt och de ager rum varje dag efter skoltid
I cafeterian ar alla bord runda och alla har "sitt eget" bord varje dag
Manga tar med sig lunch i en sandar papperspase, aven jag!
Sa fort man pratar med en kille tror fragar folk om man datear varandra

Ja det var ungefar det jag kunde komma pa nu liksom!

Dagen har annars rullat pa bra. Har ett marketing prov imorgon och jag borde val ha pluggat mer an vad jag gjort men jaja det gar nog bra. Multipulchoice is the thing as u know! Igar var det forresten CC banquet. Alla i laget med familj kommer till skolan pa kvallen och ater god mat och har det trevligt. Coacherna delar ut awards och sager fina saker om en. Jag fick lite smasaker, inget pris alltsa, utan sant som alla fick och vi hade det himla mysigt. Nu ar cc sansongen slut pa riktigt, forutom for Aziza som tog sig till state och springer pa lordag. Trakigt trakigt, nu galler det att ligga i och kora for sig sjalv. Landy ar min dragkraft nar det galler springningen. Utan henne hade det inte funkat, haha!

Criminal minds gar nu pa tv sa ska titta lite pa det innan jag ska badda ner mig i sangen. Imorgon bestams ocksa om skolan ska stangas pa fredag eller inte pa grund av antalet sjuka. Hoppas hoppas hoppas! Love

   
bild ett; landy, beth, jessy bild tva; smythe som ar coach for killarna, han pratar ocksa svenska med mig ibland! hans slakting ar fran norge eller nagot sa han kan nagra ord. I korridorerna kan jag ibland hora ett hej eller kul att se dig. bild tre; jag och coach. bild fyra; pojkarna och smythe. Det har var Smyths sista ar som coach for cross country btw, lite tarar kom fran bade han och andra - han ar sa underbar sa det finns inte, aven om han kan vara valdigt tjurig ibland!


Igar innan jag somnade laste jag brev och tittade pa biler pa alla er dar hemma i fotoalbumet mamma, pappa och fanny gjort och albumt jenny, tones och marris gjort. Lite tarar kom men inte for att jag var ledsen utan mer for att jag var glad. Glad for att jag ar har och att jag har alla er dar hemma med mig iallfall pa nagot satt! Lots of Love to you!

great weekend

Har haft en absolut great helg! Igar va jag som sagt med amber och jon. Lag bara i soffan och tog det lungt, as skont! Senre akte vi, jag, amber, jon, kaileigh, chris och chad till ett haunted woods och corn maize. Det ar som ett sokhus fast i skogen liksom och i majsfaltet - fast nastan varre. Nu runt halloween finns det haunted houses, woods och corn maizes overallt och det ar for det mesta alla farmers som satter upp det och sa.

Iallfall sa kom vi dit och fick ta en traktor ut till skogen. Vi gick igenom skogen forst och herregud vad laskigt det var. Man gick pa en stig och genom olika hus som kom langs vagen. Slaktaren var varst, nar vi tagit oss till dorren i det huset fattade vi inte att man skulle oppna den innat sa alla stog och tryckte mot dorren och fick panik. Slaktaren skramde skiten ur alla oss och 'kottbitarna' hangde ner i vara ansikten. Vi klarade oss iallfall ut fran skogen levande.

Sen, var det dags for majsfaltet. Majsen at alltsa hogre en oss sa nar man gar in ser man ingenting mer an majs. I majsfaltet var det gangar som en labyrint och man skulle forsoka ta sig ut fran labyrinten. Vi borjar ga och det var nastan kolsvart forutom manen som los upp en del men inte mycket. Laskiga manniskor kommer och skrammer oss och eftersom att vi skrek som galningar sa skrammer dom ju oss flickor extra mycket - det ar ju inte sa att man kan ga dar helt knapptyst heller. Har kommer den varsta saken. En bit in i majsen, vi gar och gar och helt plotsligt kommer en kille fram. Ja vi skrek. Och. Plotsligt. Strartar. Han. En. Motorsag. Jaaaa, en freakin motorsag(utan sjalva kedjan of course!). Jag och Kail borjade springa. Han sprang efter. Nu overdriver jag inte - vi sprang sakert en halv mile. Hur lange som helst verkligen och den dar motorsagen var efter oss hela tiden. Alltsa det kandes som att vi var med i en skrackfilm, det var nog det varsta som hant hittills. Sedan ramlar vi och han star over oss med sagen och vi ligger dar i fosterstallning och nastan grater. Haha, det va ratt roligt, eller iallfall nu nar vi tanker pa det men usch. Verkligen usch. Ljudet av motorsagen ... Och den dar killen foljde efter oss genom hela labyrinten ocksa, och till slut var det inte bara en kille utan tre. Vi maste ha varit ren underhallning for dom. Ibland skrattade dom at oss ocksa nar vi log nere i leran.

Jaja, vi kom levande hem iallfall men lite leriga var vi allt, det var klart vart 20 dollar. Vi satte pa en skrackfilm, Orhpen, och var lite mer radda innan vi gick till sangs. Filmen var bra men laskig och lite wierd. Amber hade ju sin lille pojk att gomma sig bakom och jag hade en kudde. Hm ...

Idag slappade vi och kollade pa The Holiday, min favvo! Och juste, vi akte ocksa till gramma och bakade nonbaked cookies. Validgt goda - jag behovde ingen middag dvs.

Imorgon kommer landy och amy hem och det ar ocksa en ny skolvecka. Bla. Datorn funkar fortfarande inte. Bla pa det ocksa. Godnatt, love



Mekah och amber hos gramma leddie, vi tittar pa the proposal. Inte den basta bilden ...



tva tjockisar i bilen



och en bild fran kails kamera innan det laskiga borjade!


RSS 2.0