scaryyy night is coming up

Har forfarnade inte pratat med dadi sa inget nytt om mitt stora problem. hehe.

Igar kom underbara amber och hamtade mig som sagt. Vi satt barnvakt at grannbarnen till elva och hade det roligt med palaydoo, vi hade nog roligare an barnen sjalva. John(ambers pojkvan), jayd och keliegh var ocksa dar och lekte med oss. Senare akte vi till jayds och ambers gramma och kollade pa film, the rorposal, och sov (ni som inte sett filmen maste se den!) Vi vaknade och gramma gjorde pannkakor med chocolat chips in it. Aaaaah vad gott det var! Jag och amber akte in till Holland efter frukost och film for att byta en holloween drakt(?) till mika - ambers hund. Hon skulle vara en prinsessa men storlekarna var slut, XL behovs for den hunden ...

Nu sitter jag och kollar pa top model och lyssnar pa mikas snarkningar ... ppfft. Hon ar allt en sot och tjock och rolig hund hon. Mest tjock. Ikvall ska vi till ett haunted house eller corn maize och kolla pa skrackfilmer. Antingen hos gramma eller har hos amb, wll see. Happy halloween people! love


jag hatar min dator

jag ar galen pa min dator. nu gar den inte att ladda langre och darmed inte att anvanda alltsa. och vad ska jag gora at problemet nu. nej precis. jag kan inte gora nagonting at det. skickade just ett mail till dadi om det stora problemet. far se om han har nagon ide, chansen ar liten. otalig som jag ar ringde jag ocksa hem for att fa tag pa honom och fanny svarar. hon sov. mamma va ute med arbetskollego och pappa var ute med vanner. bla. far alltsa vanta pa svar via mail fran honom. gar det inte att fixa koper jag en ny. for utan dator kommer jag inte klara mig. punkt slut.


amber ska snart hamta upp mig och jag ska spendera hela helgen dar. inga laxor har jag heller vilket ar mer en underbart. i kvall ska vi(jag, amber, kaileigh och jayd) till amber och jayds gramma och spendera natten och vi far se vad vi hittar pa. resten av helgen ar inte planerad men det blir nog bra. vi tar det som det kommer alltsa. det ar ju halloween, vilket ar valdigt stort har i america sa skramma sma barn kan vi ju alltid gora. nu ska jag ha roligt och inte tanka pa min dumma dator, den gor mig ledsen. en till sak - jake just asked me for movie this weekend men jag kom med en undanflykt. help. and sam(creeper) asked me yesterday to go with him to a consert - once again i said no. haha sam is a creeper for real though.


eeeeeeeey!

Hola snyggingar! Dagen har varit som vanligt. Eller nej inte alls föresten. Landy(och amy) har nu åkt till alabama för tennis och ska vara borta hela helgen tills måndag. Jag var själv när jag vaknade tills livia hade kommit upp och själv efter skolan när jag kom hem. Buhu, det är inte alls kul. I skolan är det ju lungt eftersom att jag har andra härliga vänner att snacka skit med men när jag kom hem från skolan gjorde jag min läxa och satte mig sen vid tven. Och det var ju inte roligare än så liksom. Men lite skönt är det ändå att ha lite egen tid för mig själv för en gångs skull, hehe. Justin kom och hämtade mig och liv imorse och jade skjutsade mig hem efter skolan. Haha man är nästa helt handikappad här om man inte har bil ju. Helt fast liksom.

Föresten så var det ju lite roligt i min marketing class idag. Vi är alltså fyra forgeins i min 4th hour som är marketing. Jag från sverige, Sascha från tyskland, Sunny från hong kong och Jeoff från china, Mr Seiwart hade iallfall printat ut ett papper med någonting om ekonomi och delade ut till hela klassen och texten var uppdelad i tre delar på våra språk. Alla fick läsa sin del och alla andra satt och lyssnade och fattade inte ett piss. Tyckte det var lite sött av Mr Seiwart iallfall.

Snart börjar alltså Grey´s och jag är laddad till tusen, hehe. Btw så är yearbooken nu beställd och betald! men jag för vänta tills i början av nästa skolår då den kommer ut ... det suger men dom får helt enkelt skicka den till deras lilla swede ;)  

Hoppas alla har ett skänt lov där hemma! love


haha jag älskar att vi alltid är så vackra! puss bebisar

sleepy time

Haha, har haft en liten lång konversation med både Jake och Dan på face. Hahha, they crack me up. Går inte att beskriva nästan. Kul kul.

Idag var en pretty good day. Åkte tidigt till skolan för att göra ett quiz jag missat i ekonomin och det gick väl helt ok - i should study more ... Föresten fick jag alla points på läsk saken i econ! 100 p, yey! Dagen rullade på och jag och landy tog en spring runda efter skolan. Cross Country säsongen är nämligen över nu så det blir att träna på egen hand tills indoor track börjar efter Thanksgiving men jag och landy klarar oss himla bra tycker jag eftersom att vi redan sprungit varje dag sedan det slutade. Igår tränade vi även benen och magen med övningar och herreguuuud vad jag knappt kunde gå idag. Hm. Efter springrundan åkte vi hem och freakade lite med pop tarts och flingor. Läxan är gjord (notera läxan) för längesen och jag har haft tid framför tven och även att äta ett äpple, det har jag tid för annars också men ville bara informera er om det så ni vet vad jag stoppar i mig. Btw så vägde jag mig igår. 120 lbs. När jag kom var det 114 lbs ... alltså jag har typ gått upp tre kilo eller något på två månader(vilket är ganska bra?) men jag tror det är ärligt talat är mer muckler än något annat eftersom att jag inte ser tjockare ut alls. Min teori kan nog stämma myckt väl också då jag aldrig har tränat så här mycket som jag gör här förut.

Hehe, nej nu börjar jag bli för trött och för flummig. Imorgon planerar jag att se grey´s anatomy för första gången  - shit pommes vad jag har missat. Men jag tror att jag har tid med det imorgon så det är mitt mål. Bara inte lärarna går crazyyy med homework ...



haha, min favorit reklam för tillfället! så härlig!

mysdag!

Heey people! Idag har jag och Livia levat loppan här hemma. Haha. Landy har varit borta på tennis och massa andra saker hela dagen och jag och livia har haft himla roligt. I'll tell you about it.

Vaknade och åt frukost - bagels och en våffla. Sen satt jag vid datorn lite och tog det lungt. Lite senare gick vi ut och åkte runt med golf carten. Shit vad kul det är, haha. Det kanske låter lite lame men det är en golfbil ni vet som dom har här på tomten och så har vi banor i skogen som vi åker med den på. Hahaha, det är fakskt himla roligt! tog också massor av bilder av träden och lite sånt och filmade våra äventyr i skogarna så ni kan se. Sen gick vi in och gjorde macaroni&cheese. I love it. Sen tog vi en till tur med vår kära colf cart och gick in och gjorde brownies med chocolate chips i, mumma! Nu sitter vi här och kollar på film, Charlottes Web, åh så söt film - lilla wilbert och alla hans vänner, hihi.


Någonstans där emellan så skypade jag också med mami och fansky! Det var härligt att prata med er en stund. Snart drar ju också min systeryster på sin resa. Två veckor to go! Åh stackars mamma och pappa som kommer vara helt ensamma i fyra månader och lite mer. Men ni klarar er nog bra kan jag tänka mig. Ni kan sakna oss extra mycket liksom. Nej nu kommer lite bilder och sen måste jag fortsätta kolla på filmen. Vi har bara massor av gula träd här på tomten så det får duga för nu. Love





   
  
  
   
Det var allt för mig, himla mycket bilder blev det och mycket av samma men men, himla mycket bättre än ingenting alls!

lite sådär uttråkad på kvällen

Hejsan alla nära och kära! Hoppas att ni har det bra där på andra sidan pölen. Ja, höstlov, jag vet. Ni kan ligga och lata er mest som ni vill när andra måste studera som djur. Heehe, nej men ha ett bra lov och ta vara på den lediga tiden. Vi har det iallfall lite bra - no school imorgon. Yey. Ska ägna dagen åt att läsa min engelska bok och study lite andra saker som de två quizen/testen jag missade i fredags och så ska jag väl picka lite på liv&land. Btw så har jag just gjort ett litet projekt i ekonomin. När jag skypade med jenny&tones så berättade jag om det och skulle meddela vad det blev för läsk jag gjorde. Tropical Twist, sounds good huh? Vi var alltså tvungna att komma på en läsk som skulle compete(tappade ordet) med coke och pepsi och rita hur den såg ut, hur fabriken såg ut och skriva ingredienser, anställda och en slogan. Haha, är som en uppgift en tio åring kunde ha gjort. Only in america som landy sa. Anyways, Tropical Twist - get twisted up! Ser ni den läsken ute i butikerna i framtiden vet ni ju vem som came up with it iallfall!

Today åkte jag och landyy till kalamazoo och shoppade lite på Old Navy - linnen för 0.99 dollar och en annan tröja för lite mer. Men himla bra köp kan jag tycka. Även två armband till landys födelsedag och ett skärp till lilla mig. Hm, måste bara komma på något mer att ge landy, är öppen för förslag! När vi sen kom hem åkte jag, landy och amy och power walkade 5 miles bland alla fina färger. Jag kommer inte ihåg att hösten hade så här mycket färger, kan det vara så att det är mer "färgändringar" här kanske eller är jag helt nuts ... ? Är det fint väder imorgon ska jag knäppa några kort på det.

Föresten har jag sagt att landy kom in på U of M?! Nej jag tror inte det. Men iallfall så fick hon ett mail i veckan som sa att hon blivit antagen till University Of Michigan. Its awesome! Hon hoppade runt och skrek som aldrig förr. Det är iallfall ett jättebra college och svårt att komma in på så det är himla bra av henne. Hon villl bli doctor btw. Kul va :)

Och en sak till, Brais kommer till jul. 20 december. Brais är landys pojkvän som var utbytesstudent här förra året från spaninen det var då dom fann varandra, haha. Anyhow - I'm excited to meet him!

och en sista sak att tillägga, mitt hår är nu färgat igen och har samma färg i hela hårt plus att det är mörkare, ett steg från svart nästan - i love it!

Den här helgen har varit himla skön och rolig, jag har det väldigt bra här måste jag säga även fast jag saknar sverige många gånger. Det kommer vara de dagar då det är himla jobbigt och de dagar då det inte märks av alls. Jag har redan gråtit mig till sömns flera gånger men de dagar då allt är underbart är mer än dem det är jobbig vilket gör allt värt det. Mamma och pappa jag älskar er!


pictures, shopping and Saw 6



Amy kom hem med glass till mig när jag var lite sjuk, love it!



Skålen används flitigt mami!



Haha, en bild på kylskåpet som du ville ha nord :)



Och mina nya springskor, just for u dadi!

Det var bilderna jag tänkte lägga upp igår men då det inte funkade. På eftermiddagen kom landy och justin hem hit och vi åkte och shoppade. Jag köpte ett par nya jeansleggings av något salg med dragkedja längs hela benet på utsidan - assnygga! Och landy shoppade galet. En sjukt snygg jacka hittade jag/hon men det var hon som kom hem med den. Jag vill också ha! En skinnjacka(mc-style) och helt gorgeous! Vi va senare på kvällen på bio, Saw 6. Herregud vad sjukt äcklig. Men jag överlevde. Förstår inte vad jag gjorde där haha, tror inte någon av oss förstod det faktiskt men det var rätt bra iallfall. Have a great night! Love

I joined the club

Yeah, i'm sick. Or its my stomach that is sick ... Wednesday amy came and picked me up from school after lunch cus i was not feeling well. Yesterday i was in school the whole day but it was hell, I hade a test so i kinda had to ... And today im home. Amy wanted me to be home and rest the whole day so that is what im doing right now. Even though I have two tests today, but whatever, i can do them next week tuesday or something cus we dont have school monday - happy anna. Anyways, a lot of schools have closed this week because of the flue. Everyone in school hope our school to close but we dont know yet. 

Also talked to tess on skype not toooo long ago and she made me feel a bit better. I love you tessituss. Well, have some homwork, so i should probably start with that now. Here comes some pictures fooks, enjoy! (not the best english but u understand, heehe) 

Or noooot, the uploader dont like me today, sorry. Some other day cuties. Love 

Oh i almost forgot, Happy birthday grandma! I love you


bildeeeeeeer




jag och landy lekte lite, ja vi är seniors ....

   
bilder from baby showern i söndags, lill söta bebis Cadel





en liten fin himmel tyckte vi

   

Galet mycket nyckelpigor utan för ingången, dock inte den dörren vi använder då vi går genom garaget, tur kan jag säga. Det är vidrigt. Varför vet jag inte rikgtit men det är väl den tiden nu när dom dör ... sad but true. Lite coolt också.


Love

my hair

Ja, karin helgen var faktiskt himla bra. Kandes som att jag gjorde miljontals saker fast jag egentligen inte gjorde allt for mycket. Och mamma skorna passar prefa - my foot dont hurt anymore! 

Foresten sa fargade jag ocksa haret nu i helgen. Mork brunt som jag alltid gor nar det narmar sig vinter. Landy gjorde ett bra jobb dar for att vara forsta gangen. Ja, jag var livradd innan att hon skulle gora mig till ett freaaaak pa utsidan ocksa, heehee. Men, i helgen ska vi farga om det dock ... pa nagot satt sa blev det lite ljusare 'uppe' pa huvudet vilket vi inte trodde skulle markas sa mycket. Tills jag far kommentaren i skolan i sista classen. "your hair looks really cute, its like lighter here and then it gets darker down here .... " jag log och gick darifran. Haha - det ar inte det som ar meningen lilla flicka. Och Sascha gillar det inte alls sager han for att det ar sa. Haha han ar allt sot han. Jaja, det var min lilla historia om mitt har. Eller nej, jag ar inte klar an. In my thrid hour, this creapy guy starts to touch my hair. Han sitter prcis berdvid mig och helt plotsligt kanner jag att nagon tar i mitt har. 'va fan', tittar at sidan och ser Billie, som alltsa ar hans namn. "your hair look really soft" han ler och tar upp handen och vinkar (?) wtf! jag tittar pa honom med radda ogon och fortsatter att lyssna pa Mrs. Fletcher. Usch. Imorgon far vi nya sittplatser som tur ar. 


Jag ar nu klar med laxorna och sitter och pratar med Jake pa face chat som alla andra dagar. Jake ar senior i samma skola som mig alltsa, spelar football och ar himla kul. Haha, nu borjar han dock bli like creapy han ocksa - varje gang jag loggar in skriver han. Lite for mycket men han ar harlig :)

Ska nu fortsatta att fixa och trixa pa fejjan, love (landy har inte lagt in bilderna pa denna dator annu sa hall ut)

weekend

Fredag - Efter skolan hade vi träning som vanligt men jag och landy var lite busiga under lunchen och ringde coach och sa att vi inte kunde komma, (vilket delvis var sant) ... vi skulle srpinga freakin 5 miles och hade ingen som helst lust med det. Vi åkte in till kalamazoo och hämtade upp Livias vän Carly, vars pappa har cancer for ur information, (hon skulle sova över till lördag) och sen åkte vi hem och hämtade varma kläder. Åkte sen direkt till skolans footballs field. Det var vårat sista home game och tennis teamet sålde mat och gottit innan allt började. Föresten så van vi footballs gamet vilket var himla kul, jag menar för en gång skull, tack för det. Härligt för grabbarna också då det var seniors sista match för alltid på hemmaplan. Sen gjorde vi inte så mkt. Det var iskallt och vi satt och frös som små kycklingar så när vi kom hem hoppade vi rakt ner i sängen och sov. 

Lördag - Homework hela förmiddagen. Ja himla tråkigt men jag var tvungen att skriva min uppsats i engelskan - jag blev nästan klar med den. Senare åkte jag, livia, carly och amy in till kalamazoo och mötte upp landy. Vi köpte nya running shoes och sen åkte vi och åt på Applebees. Efter det var det dags att åka hem, jag och landy åkte förbi ColdStone Creamery och käkade glass. Och ni ska bara veta hur underbar den glassen var. Man väljer en galssmak och en topping eller flera om man nu vill det. Och så bakar dom typ in toppingen i glassen och allt blir helt underbart gott. Jag tog cheescake med cookie dough and white chocolate chip. Juvligt. Shelby kom sen över och vi crashade lite senare rakt ner i sängen.

Söndag - Kl elva var det dags för baby shower här hemma. Jen Conrad som är en vän till familjen och även lärare i skolan har just adopterat en liten mörkhyad pojke, sjukt söt. Iallfall så var det himla mysigt, massor av presenter och massor av mat, hehee. När alla hade farit sin kos åkte jag och landy och sprang. 4 miles. Damn we'r good. Sen hade jag tänkt att skriva klart det lilla jag hade kvar på min essay. Letar på datorn, letar ännu mer på datorn. Blir lite grining för att jag inte hittar dokumentet. Blir ännu mer grining. Blir arg. Jag hade glömt att sparat allting. Shit. Förlåt, men seriöst vem glömmer något sånt. Det var ändå tre sidor ... buhu. Iallafall så skriv jag om allt och sen åkte vi till grandma Sue och hälsade på. Hon ligger på något slags sjukhus efter att ha fått ett nytt knä eller hur man nu säger.

Nu sitter jag här och pratar med a totally awesome guy named jake and tell them we got lay lay to stop smoking, haha he crack me up.



Sängen lockar. bilder kommer. love


huset

       


livia&me and a normal day

Edit - gjorde om första videon, funkar det nu?


Livia bönar och ber om att lägga upp en bild på mig och henne och eftersom att jag är en så snäll och rar syster så gör jag det!


Igår hade vi ett cross country meet i Comstock, banan var svår och det gick sädär, eller helt okej, haha. Nu sitter jag och gör engelska till nästa vecka. Konstigt nog så har jag ingen homemwork tills imorgon. wiiie! Här är det nämligen så att oftats ger lärarna en tid på lektionen att göra läxan men det räcker inte alltid till och då måste man göra det hemma. I matten så hinner man alltid gör läxan in class men i Econ så hinner man aldrig. Det är olika liksom.

Skoldagen var annars himla chill. Liten beskrivning om varje class hade känner jag nu för att ge er.
First hour - design, vilket är en himla slapp lektion eller inte slapp men rolig liksom, så den blir inte jobbig. Just för tillfället så gör vi kända personers anskiten utav kartong. Jag och Sam gör Marilyn Monroe, ser inte alltför lovande ut nu men det kommer hoppas vi. Vi ska lyckas!
Second hour är det econ och Mr. Fisher(även kallad fish) idag lät han oss göra vad vi ville, dvs andra läxor mm. Jag läste och vilade ögonen några minuter ... ;). Fish är en knubbig pöjk han, pöjk och pöjk ... han är inte ung direkt. Rolig och skämtar mycket. Ger läxor varje dag(förutom idag) går igenom saker hela tiden. Hans lektion är den svåraste jag har men atm så har jag ett B där. Proud.
Third hour är matte med Mrs. Fletcher. En inte allt för attraktiv kvinna to be honest. Stor som ett hus(nord jag vet att du älskar uttrycket), kort hår och dricker ständigt Mnt Dew. Usch för henne. Men classen är ganska så lätt eftersom att jag har den med freshmans and sophmores. Algebra 1, skämms lite men va f*n, jag är ju en foreign så det är ok. Saken är den att jag var i algebra 2 först men alla terms och sånt fattar jag inget av pga språket så jag och Sunny(hongkong killen) kör på det här nu.

Vid denna tidpunkt är det lunch. Dryga 30 minuter. Jag, landy, luke, jayd & hunter är trogna sittare vid lunchbordet och lite andra människor kommer och går. Detta är absolut den bästa tiden på skoldagen. Prince Charming är ju där ;) heeheeee.

Fourth hour, makreting class med Mr. Siewart. Ganska så lugn class men när han väl sätter igång så är det mycket att göra. De sista 20 minutrerna har vi aldrig något att göra och aldrig från vi läxor förutom när vi har quizes eller tests. Marketing är ungefär samma saker som vi gjorde i ettan i ekonomin, baskunskaper för ekonomi ungefär så det är inte så svårt men endel saker kan vara knepiga att fatta.
Fifht hour är english med Mrs. Schalk. Euuuuh, jobbig som bara den och aldrig glad. Som en häxa typ, rösten, humöret och utseendet lite det också. Classen tycker jag är ganska svår men också den har jag med yngre då jag inte skulle fatta ett pileskit i senior english. Vi har just börjat med ett nytt projekt idag. Välj ett ämne och välj sida. För eller emot. Smart som jag är väljer jag att var emot djurförsök då jag redan gjort ettt arbete om det så blir det inte allt för svårt. Har ju kvar gamla uppsatsen så jag kan kika lite på den.

2.38 är klockan när vi slutar och då är det dags för träning kl 3, sen läxor&mat, sängen. Försöker att alltid komma i säng innan tio och lyckas faktiskt ganska ofta. Här om dagen hade jag inga läxor kvar att göra så jag gick och la mig runt nio och somnade direkt. Skolan och träningen tröttar verkligen ut en. 

Grattis till er som kom ända ner hit måste jag säga. Mina ögon börjar kännas grusiga så ska försöka ta mig uppåt. Imrogon är en nya dag med nya tag. Tänk positivt ... ting, Love 


movies



ena foten kvar

Haha, håller på att ladda upp filmer på youtube atm, lite olika som finna på datorn. Haha en på landy från alldelesnyss när hon ligger och crunshes på golvet. Hahahahahah, kanske är det inte lika roligt för er men whatever. Snart kommer de ... wait for it.


Idag hade jag värsta hemlängtan. Ringde mamma och pappa och de fick mig att känna mig lite bättre iallfall. Ärlitgt talat så tror jag att jag har för mycket kontakt med alla där hemma. I början när jag var här kändes det helt okej att ha den kontakten jag hade med alla men jag börjar nu inse att det inte är det bästa. Jag klarar helt enkelt inte av att veta allt som händer hemma och samtidigt försöka leva här. Just nu känns det som att jag har ena foten kvar i sverige och det måste jag ändra på. Så mindre kontakt med er där hemma får det bli. Känns lite dumt att säga så men det är för mitt eget bästa. Om jag ska kunna leva mitt nya liv här till fullo så är det så det ska vara. 

Pratade med älsklings nord också. Ringde och överraskade henne på hennes mobil och hon trodde inte att det var jag. Haha "va nej det är inte alls anna westman ..." haha vad kul det var. Orres röst fick jag också höra en stund och härligt var det. Efter att ha pratat med mamma och pappa och fanny så kom vi fram till det överstående - nu blir det till att följa det också men det ska inte vara några problem. Och mami&papi - jag fick äntligen min econ uppsats gjord efter lite mer tårar och hjälp från Amy. Jag älskar er alla



Landy förra helgen och as god mat, chines food - orange chicken and fried rise. Soooo good!



En liten fontän i gallerian.



Vårat rum just nu, usch vad vi inte vill ta tag i det ... detta är bara ena sidan av rummet också.

pssst!



Det börjar bli höst och kallt som attan. Ett random träd från när vi satt i bilen, fint va!



Teamet ;) lindsey, landy, jag, jenny, shea, jessica, rachel, aziza och zoe (+ jessy&beth som hade dragit innan vi tog det)



Just i starten av ett race, det är galet mycket runners på dessa stora inbjudningarna kan ja säga!



haha, detta är Beth. Haha känner mig lite dum men bara jag tittar på bilden skrattar jag lite. Hon är allt en rolig människa. Helt i sin egen värld och alltid så positiv och glad. Jättehärlig verkligen men lite random sådär. Ni kan nog nästan förstå av att bara se bilden.

 Kom just hem från gallerian. Trött och inte alls på plugg humör men lite måste jag faktiskt göra trots att klockan är halv tio på en lördagskväll ... Love


Manda föresten - forever 21 finns här! jag blev så glad när jag såg affären idag, haha jag trodde inte att den fanns här men jag hade visst fel. nanananananannaaaaa!


monstercookies and xc

Har just kommit hem fran xcountry meetet. Allegan jamboree, alltsa en stor inbjudning har pa hemmaplan. Jag sprang dock inte. Min fot ar sjuk ... hoppas den blir battre. Nu ska jag bara byta om och sen ska jag och landy aka till hennes tennis och sen till the mall for att handla lite nodvandiga saker som trosor&strumpor, tandborste, hehe. Bilder fran dagen kommer upp senare. Planer for resten av kvallen vet jag inte men imorgon ar en pluggdag som vanligt. usch. Har en massor av engelska att gora och en ekonomi essay att skriva. jaja, bara jag startar sa gar det nog. Ja Amy bakade monstercookies imorse till hela teamet om ni undrar om rubriken ... juvliga!


Mamma dom alskade skalen och boken. Och mina systrar tyckte trojorna var jattecoola, haha. Godiset finns det fortfarande mycket kvar av. Du ar bast, jag alskar dig!

bad ännie

Ja jag har inte varit så duktig på att uppdatera tessituss men det kommer. Jag har faktiskt ett liv utanför internetvärlden också.

Nu sitter jag och pluggar matte. Usch och fy och blä. Inte en speciellt svår kurs alls men kul är det ju då aldrig med matte och imorgon har vi ett quiz ... En hel bunt med andra läxor väntar också så här borde jag egentligen inte sitta alls. Engelska, ekonomi och bläää vad jag hatar engelska lektionerna föreseten! Mrs Schalk som är läraren är helt knäpp i huvudet. Hon ger oss tons av saker att gör men ingen tid. "det heter homework för att man ska göra det hemma måste ni ju förstå!" ja vi vet väl det men va f*n. Ja, förlåt men hon älskar verligen läxor och har nu gjort mina två lediga dagar till inte alls lediga.

Lite tårar kom idag också. Det är så att något är fel på min fot. Ja, vad vet jag inte men usch vad ont det gör. Och dum som jag är så springer jag hela träningen (idag var hårdträning) och efteråt så kom tårarna. Som ett litet barn var jag. Okej inte riktigt men nästan. Och när en liten sak är jobbig eller gör ont så blir allt jobbigt på något sätt ... vet inte hur jag ska förlklara men så är det iallafall.

Igår kom godis hit till mig i ett litet paket. Stort paket. Sjukt mycket godis. Plockgodis. Gud så gott det är. Haha har just gömt det bakom datorn så jag inte ska äta upp allt, för det går typ inte att sluta äta. Resten av familjen har redan hittat sina favoriter btw. wonderful.

Och, idag kom ett STORT paket till mig. Vinterjacka och skor, presenter till familjen och till Colleen och tandkräm till mig. Haha ja, jag saknar min vanliga tandkräm.

Läxor var det .... Love




sis och jag, love you


sleepyännie

Åh min värdmamma är den bästa. Hon kom just hem från walmart efter att ha varit och handlat en himla massa mat och BEN&JERRY'S. Åh vad gald jag blev. Haha det gjorde min kväll. 

Annars har jag inte gjort mycket idag. Åkte in till kalamazoo och fixade min telefon så nu är kortet påladdat igen och sen har jag pluggat och legat i soffan. Riktigt skönt måste jag säga. Pratade med manda, tess och hans på skype imorse btw och sen jenny senare på dagen och min kära familj där hemma på fårtickegången. I miss u all.

Nu är det sovdags för lilla mig. Love


tessituss, annapanna och orreporre i somras på gotland


homecoming day

Återigen är jag smart och gör collage. Bilderna blir inte lika stora och man kan inte se lika mycket av dom men whatever. Det får duga, godkänns det eller?

Alla bilder är från igår, fredag, förklaring kommer under.


Ett fåtal bilder från lunchen. Eftersom att det var black and orange day i skolan så hade alla sånna kläder. Alla klär verkligen "upp" sig för den här dagen och går in för det - målar ansiktet, gör tröjor och allt möjligt. Allt är verkligen i orange/svart/vit. School spirit for sure.


Några bilder från tiger olympics, skriver mer om det under nästa bild. Det är iallfall Haley&landy, jag&landy, landy&luke och landy,juston&jag på dessa. 


4th&5th hour var nerkortade eftersom att det var Tiger Olympics. Tiger Olympics är typ tävlingar mellan alla klasser. Skit roligt och härligt och alla är taggade som tusan. Det äger rum i ídrottsalen och det är uppdelat så
4th&5th hour var nerkortade eftersom att det var Tiger Olympics. Tiger Olympics är typ tävlingar mellan alla klasser. Skit roligt och härligt och alla är taggade som tusan. Det äger rum i ídrottsalen och det är uppdelat så att alla freshmens är på en läktare, sophmores på en osv. Som sagt så är det olika tävlingar mot varandra så som dragkamp, dudgeball(?), springa runt i skolan och leta efter saker(heter det något spec?), kasta russin på någons huvud som har massor av raklödder och så ska man se hur många som fastnar, haha det va nog den roligaste. Och ja det var ett gäng olika tävlingar. Seniors brukar alltid vinna men vette fan vad som var fel på oss. Juniors vann .... men vi var grymma iallafall.



Efter skolan och tiger olympics var det dags för paraden. Alla lag och sånt i skolan är med i paraden och åker flak eller liknande. Jennys pappa lånade oss sin bil och vi satt och satt på flaket och kastade godis till små barn och sjöng och hade det roligt. Låter lite töntigt men det va riktigt kul iallfall. Haha, Shea ser ut som en tre åring, sötis hon är.


Så nu har vi kommit till den självaste dansen. Som väntat så blev Landria och Juston king and queen. Dom var så fina så. Vi åkte sen till Amber för att fixa oss lite extra och ta lite kort sen åkte vi till skolan där dansen var. Riktigt kul var det, mycket mer finns det inte att säga. VI dansade galet och hade det bra helt enkelt.

Nu vaknade Landy just från sin nap och Shelby kom just hit. Bra tajming.

Föresten så hade vi ett cross country meet tidigare idag och jag fick ett nytt pr! 24.53 minuter. I'm proud. Hehee. Love


senior swede - i'm so good

     

bilderna kom i fel ordning men whatever. ett; bilder från cross country som vi fick idag. två; a live picture, heehe, vi borde göra homework men det finns ju faksikt annat kuligare. tre; landy imorse med sin tröja. fyra; när vi gjorde dom. fem; baksidan av min, senior swede(heheee, tycker själv att det var lite fuilurigt!), men det är när den inte är klar så allt glitter ser faktiskt inte så konstigt ut. Riktigt fin kan jag tycka. och bild fem är baksidorna på våra tröjor. Ojojoj vad duktig jag är på bilder nu då.

Alltså jag tror att det heter homecoming för att man har en hemmamatch i football. Ett annat lag kommer och spelar mot vårt footballslag och tvärt om när andra skolor har sin homecoming. Det är det ända jag kan tänka på varför det heter så illafall.

Idag gjorde vi tröjor och posters efter träningen i skolan till paraden imorgon. Det ska bli himla kul faktiskt. Hela skolan har en parad av något slag med alla team och allt annat i skolan nere i downtown allegan och så kommer det massor av människor och tittar och så kastar man godis till de små barnen. Det är pretty much it men det ska bli kul iallafall.

Imorgon blir en riktigt stressig dag dock. Skola först som vanligt. Sen är det att springa ner till paraden med laget och vara där kl 4 då det börjar och sen har landy sin tid hos friösren för att fixa sitt hår klockan 5 och sen hem till amber för att fixa oss till dansen och sen kl 7 är det footballgamet och sen är det homecoming dance! så ja, lite stress och press men det är lungan.

Shit har för mycket homework att göra nu så pusspuss och hoppas ni hade en skön natt med god sömn. Love

Btw så har jag nu varit i usa i en månad. En månad och en dag för er dock men whatever. Vi ses om 8 månader och tio dagar folks. Heeehee, <3 och ett till btw, jag är väldigt excited about pakeeeeten!

godis och pappas halsband!

aaaaah, tack älskade karin för godiset! det gjorde min dag, eller mer min kväll. Hade just ätit en middag bestående pizza och macaroni and cheese, ja båda två faktiskt, dock inte i samma tugga kan jag försäkra er om. Mätt som en plätt var jag då jag och landy slängde i oss alla mat efter dagens träning... Livia kommer ropdandes in genom dörren med ett paket och jag ser godiset. Iiiih, mätt var jag men tydligen inte tillräckligt. Nu kan jag knappt andas. Okej, så farligt är det inte men en lite rundare mage hasr jag nog allt. Hur som heslt - Tack!

  

bild ett; jag förösker blåsa såpbubblor på bröllopet
bild två; pappaaaaaaaaaaaa, halsbanden! det är samma som dina favoriter! haha tänkte på dig när jag såg dom i en liten affär på mackinac island
och bild tre; jag och landy då vi är som sötast. (min arm ser huge ut, haha wtf)

announcments

Pappi vad menar du med w 44-17 ni ser starka ut på lagfotot:-) , haha är jag helt knäpp som inte fattar eller hur är läget?



Ja, announcments. Dom ropade upp mitt namn för första gången. Haha, det va lite roligt. Log lite innombords för mig själv(annars hade alla undrat vad som var felet på mig). Men faktiskt, det va kul. Det är alltså i second hour, jag hade ekonomi, då announcments för dagen ropas upp. Typ om det händer något sepciellt under dagen och hur det går för skollagen.

Tog det fårn hemisdan, heheee.


Idag har jag bara två läxor btw, i´m so happy! och nu tänkte jag berätta om veckan. Spear week. Varje dag är alltså en sepciell dag. Måndag var insideout backwards day, tidag var college pride day, idag var det bling day, imorgon är det class color day och på fredag är det orange&black day(skol färgerna alltså). Det är alltså veckan för homecoming, då det är på fredag. Shit vad kul det ska bli.

Landy blev nominerad till course och några andra också. Det betyder att hon och de andra går ut på footballsplanen i halvlek på fredag innan dansen och blir framröstad till att bli King&queen. Eller det är inte säkert att hon blir Queen men troligen. Hoppas. Varje class har fem killar och fem tjejer som har blivit nominerade och så på fredag röstar vi fram king och queen liksom.

Ska försöka att ta många bilder nu vilket jag har varit lite dålig på. Jag har dock ingen tid att lägga upp dom nästan. Förutom idag, då jag inte har några att lägga upp ... några gamla kan jag ju iof bjuda på. Love








några randoms på mig och landy, heeehee. love it


RSS 2.0