baseball



faaaavvo bild för dagen.

Keagan, my photo friend haha

random bild på en del av skolan! ni har ju aldrig sätt den liksom. det är ingången till the gym och där vi går in varje morgon :)

Julian, pitcher

Landria cutie!


more pics ...

... tomorrow! Då blir det att gå till ännu en baseballmatch och fota. Lägger upp några bilder då på kvällen om jag lyckats knäppa några som är värda att se.

Idag fick jag och alla andra utbytesstudenter två timmar community service gjorda. Under skolatid, fourth hour, tog colleen och Mr. Harness med oss alla till Allegan General Hospital för att ta oss till ett möte som hölls. Vet inte riktigt vad det var för något men typ någon klubb eller så. Vi fick iallafall prata om vårt land och de största skillnaderna och sånt inför typ 25 personer och sen var det över. Lunch fick vi också. Och eftersom att jag inte visste om detta festandet så käkade jag lunch i skolan innan vi åkte så det blev till att proppa ner ännu en lunch i magen. Ville ju inte vara otrevlig och inte äta alls så jag bet ihop. Dock ville jag nästan spy efteråt och resten av dagen.

Här i america är det alltså så att för att få gå ut high school med alla sina vänner måste man ha 25 eller 30 timmar community service uppskrivet. Det kan vara allt från att jobba i cafeterian på basketmatcher till att städa ett sjukhus. Alla elever har alltså alla sina 4 high school år att få detta gjort. Vi foreigners måste ha 10 timmar service under året så nu blir det till att speeda på lite. haha. äsch, två timmar gjorda. 8 kvar! (ja jag är duktig på matte!)

Nu ska jag ta mig till sängas och längta inte för mycket efter mig och bilderna imorgon! Pratar också med Hedda  på facebook som jag lärde känna på soft landing campet i New York i somras. Åh hon är ju så söt. Vi umgicks typ 4(?) dagar med varandra men det känns som jättemycket längre. Hon bor iallafall i Wellswille, New York State och har det hur bra som helst hon också låter det som! Jaja, det va lite random fact bara, sääängen here i come! Love


Heddis och jag på bussen i New York


På den där som jag inte kommer ihåg vad den heter. haha.


hej mina vänner

och ovänner ...

Så, vad har ni för er då?! Har hänt en del tror jag sedan jag skrev sist. Hm, har varit på basball game och fotat snygga pictures, tränat tennis, kollat tennis, haft pizza party i skolan, bott i ett stökigt rum(som forfarande är stökigt), pussat på jake hehhee(&he got in trouble for it in school, för att det är tydligen förbjudet i skolan... oups. En liten puss wtf!) och ja mer har nog inte hänt. Har faktiskt inte gjort så mkt. Igår va jag hemma på kvällen och idag va jag och kolla tennis hela dagen lång och sen blev det middag på golf restaurangen(?) och hemma kväll i myskläder då jake langaaa dissseeeen för att umgås med sin brors(tror jag)son. Men jag överlever som tur är.

Imorgon blir det ett skypesamtal med challe! äntligen. Gud så jag saknar honom då. Challeponken. hihi. På onsdag har jag min första tennismatch också! aaaaaah. livrädd. Hoppas det går bra liksom.

    

baseball som jag inte riktigt fattar än, reglerna alltså. tyler och shane är gulliga. the team. och en bild som hade gjort min dag om den var bättre, ugh. next time. det är alltså så att i photojournalism class måste varje elvev täcka en sport och jag valde JV baseball. Så jag måste gå till 5 matcher och ta bilder och lämna in. och självklart är det massa krav hur de ska se ut och sånt. blä, men rätt kul ändå!



och kicki, tips på kläder. hahaa inte vet väl jag :/ sorry, jag får bli till mer hjälp när jag kommer hem på den fronten. En shoppingrunda helt enkelt!

flingor med marshmallows

Me like. Flingor med marshmallows i alltsa. Men det maste val anda alla gilla nastan. Ska nog stalla tillbaka dom i skafferiet nu sa det finns nage kvar tills resten av veckan. Lycky Charms heter de alltsa, ny favorit!

Aven om jag sa garna vill ga och ta en dusch just nu pa minuten sa later idol och facebook inte mig gaaaa. Herregud, tven och datorn bara alskar mig tror jag ... eller nej batteriet dor snart. kanske inte lika alska anda. haha retarddddd.

En och en halv vecka tills spring break nu. Gud sa jag langtar. Nastan alla aker ivag till varmare stater som florida eller california men familjen Christman stannar kvar i Allegan. Funkar bra for mig anda eftersom att vi kommer ha stralande fint vader hela veckan. 

Juste tennisen. Coach snackad med mig idag och sa att han ville att jag ska spela singels istallet for doubles da jag trande som double idag. jag; "nooo why? that just make me scared" coach; "hahah no you would be so good" haha, sa jag far val testa det anda liksom. Men kanns laskigt att kora helt sjalv. Men a andra sidan kanns det skonare ocksa. Da kan jag ju bara skylla pa mig sjalv om nagot gor fel och jag kan bara vara arg pa mig sjalv liksom. Ill let u know laaaater how it goes!


eeeeeey people!

Måndag och start på en underbar vecka! ja positiv är jag allt så här på kvällars. Haha kommer ihåg när mitt nyårslöft skulle vara att "vara mer positiv" och det gick ju bra ... höll väl högst två dagar. Min positivitet är inte på topp alla dagar om ni förstår. Faktiskt är det så att när det gäller att peppa eller när jad pratar med någon annan om den personen är jag alltid positiv men så fort det kommer till mig själv så försvinner det tänket. Skärpning. Det gör ju faktiskt livet snäppet lättare. Mer + + + anna!

Min art class går riktigt bra nu faktiskt, visar mina skills hela tiden(jag är faktiskt seriös med det tro det eller ej). Måste ju få skryta(?) lite iallafall nu när jag upptäckt att jag faktiskt är lite bra på detta. haha. Tennis som vanligt efter plugggget och sen NHS i skolan. Landria och många andra är med i NHS, National Honor Society, som är en "club" där elever med ett Gpd(tror jag det heter) högre än 3.5 kan gå med i. Dom gör lite olika saker och det ser bra ut när du söker till College, haha. Det var iallfall dags för att välkomna nya medlemmar och landria och juston som är vice- och president höll tal och grejer. Fint fint.

Nu ska jag gå till sängs och önska alla en sparkly tuesdaaaaay .... what the heck! Avslutar kvällen med en bild på min man.

216723xl_14923180

Love


remember me

Sa idag fick jag mer gjort an igar. Fast igar sa akte vi faktiskt till applebees och kakade och sen akte jag shelby och landria pa bio och sag repo men(som sog), tva killar som jag inte vet namnen pa var ocksa dar och morgan som ar galet snabb i lopning(just so u know). Shelby sov over har och ja det var den lordagen.

Idag akte vi till grandma Judys och stadade lite och rensade hennes garderob. Hon och Fred ar i florida men kommer hem nasta helg sa vi overraskade dom med ett nystadat hus. De har namligen renoverat koket medans de var borta sa det var mycket att gora. Fargade aven Shelbys har under tiden landria och amy jobbade hart och ett mycket bra resultat blev det. Ljust ljust och mera ljust. Snyggt!

Nu kom jag just hem fran bio med Jake. Igar kvall skulle vi egentligen se denna film Remember Me men landy talked me into att se den dar andra konstiga da hon inte gillar chick flicks alls. Jag gick med pa det och sa att jag skulle tvinga Jake att se den med mig istallet och sagt som gjort sa satt vi dar. hihi. Den var iallafall himla bra och det tyckte pojken ocksa. Sa bra att han ville go in och se slutet av filmen igen. haha. Det ver inte nagon jobbig chick flick heller utan hm ... jani, bra iallafall.

Imorgon ar det skolaaaaa och alla som laser sprak pa fria aker till spanine, italien och massa harliga lander imorgon. Det blir nasta ar for mig istallet. Nu ska jag gora mig redo for sangen. Puss och godnatt, love


lazy crazy

Vaknade runt ett och gick upp och la mig i soffan med datorn och tven framför mig. Sorgligft nog ligger jag här fortfarande .... blä. Känner mig jätte tråkig som inte gör något men jaja. För väl se till att ta mig någonstans ikväll.

Igår hade jag träning och sen var vi tvugna att gå till skolans aktivitetskväll. Kill me. Landria och de andra som är class officers var tvugna att vara där och hjälpa till. Skolan aktivitetskväll var iallafall en kväll, eller mer några timmar, som man kunde komma till skolan och spela basket, pingis, kareoke, volleyboll och massa annat. Jättkul. naaaat. Så vi va iallafall där och sen klockan halv sju åkte vi till morgan för att slinga landrias hår, vilket tog sjukt lång tid. Så, tre timmar senare åkte vi hem till Jake där lite folk var. Jag och landria busade omkring och hade det kul.

Igår var det även min vän Charlies födelsedag. Eftersom att jag missade att skriva på facebook och allt så ber jag om förlåtelse och lägger in en sötis bild på han och mig! (han fick dock ett brev av mig så det var ju tur)



Hos louise i somras!

På vår gotlands resa i somras! Underbart kul vi hade. Challe är i mitten, GRATTIS CHARLES I EFTERSKOTT!

 


jag uppfyller ett onskemal

Bild pa min lilla(stora) jake onskas, here u gooooo!


Hemsk bild pa mig verkligen men men ... och ja han ser ut som 28 - (therese... haha, men bara pa bild dock!)


Ok, min favoritbild nagonsin.


feelin' like sloppy joe

Hey guys! Hel min kropp är DÖD. D.Ö.D. Varenda del liksom. använder muskler nu som jag aldrig avnvänt förut, som jag ens visste fanns typ. haha. Andra dagen med tennis nu alltså och det går helt ok. Ganska bra faktiskt. Och ja mamma jag springer fortfarande. Först två timmar tennis varje dag i veckan och sedan 3 miles(5 km) springning efter träningen. Känns bra, beach 2010, Yes!

Idag är det St Patricks Day. Så alla nu Irish people kan ju vara glada. Har ingen som helst aning om varför man firar det och ingen annan i skolan visste det heller da jag försökte fatta grejen. Alla i skolan hade iallfall på sig grönt då det är färgen som hör till denna dag. De som inte har grönt på sig får man nypa(?) haha. Jag som då inte äger något grönt plagg at all blev nypt hela dagen(egentligen bara två gånger).

Nu ska jag bädda ner mig och kolla på Idol, tycka synd om mina onda muskler och smsaaaaa med jake. Och sen sova! Love

Vill inte ens tänka på den tennis bränna jag kommer ha senare in i säsongen! haha. T-shirt och shorts .....Det är ju redan asvarmt ute på dagarna, solsken och man känner att det bränns i ansiktet redan! Underbaaart! Även om det bara är 15 grader celcius ute så är det sjukt varmt kan jag säga er :)

surpriiiiiiiise!

Yes! Till att borja med sp slutade jag pa track. Japp. Gick till Coach imorse och sa att det troligen inte ar nagot for mig och att jag inte vill fortsatta. Visst, jag kanske inte gav det en tillrackligt fair chans men jag kande verkligen inte att jag ville gora det. Jag tror mer att jag kande att jag "borde" kora track&field eftersom att jag sprungit hela aret och det var liksom det jag gjorde. Men nej. Jag var inte ens excited eller sa sa jag la ner det.

Nu istallet ska jag kora TENNIS! Japp, haha! Skratta om ni vill, jag har aldrig rort ett tennisrack. Frosta traningen idag da alltsa och det gick forvanandsvart bra faktiskt. Det ar jatteroligt och min servar sitter nastan som en smack. Med mina tennis fantaster i familjen sa ska detta nog ga bra. Hehe, shit vad kul det ar! Grejen ar den ocksa att jag behover inte kanna mig jattedalig eller sa eftersom att det ar ett Varsity och ett JV lag. Varsity ar de battre och JV ar de mindre bra. Den delningen ar det alltsa i alla sporter pa en amerikansk high school. Som ni forstar ar jag alltsa pa JV och dar ar det ocksa andra sam flickebarn som suger(ledsen att saga det). Men vi kampar pa, haha.

Ja ni, tennis here i come :O :) Love


mys_tennis_skyyyype

Heeeeey sweethearts! Nu ar helgen slut och dags for skola imorgon. Track borjar ocksa sa nu ska jag bli fit igen. Har redan gatt ner lite faktiskt sa jag ligger bra till iallfall! Faktiskt sa ar jag ganska nervos infor tracksasongen. Infor alla tavlingar liksom. Jag komemr typ vara sist ju, men som jenny sa "ja men nagon maste ju alltid komma sist" haha tack for den gullis!

I fredags akte jag med Lan och Livia till tennis. Bada vann sina matcher med Liv akte ut dagen efter och Landria van hela skiten idag. Kulkul. I lordags skypade jag med familjen och Hoflings som ar mina underbara kusiner. Forsta gangen jag skypar med dom sedan jag akte sa det var as kul. De ville ha deatljer angaende Jake men vet inte om dom var sa nojda nar vi la pa. hahaha. Senare kom Jake over och vi akte till Walmart for att kopa spongebob squarepants keps till Johan(fran min gamla klass pa fria). Han ville sa garna ha den sa jag kirrade den liksom. Det var till och med den sista sa tur hde han ocksa! Sen akte vi pa lite aventyr och jag korde bil! Jakes truck det vill saga. Har lart mig att det ar stoooro skillnad om man sager "car" och "truck", for mig ar alla bilar "cars". Vi stannade hemma resten av kvallen da liv inte ville vara hemma sjalv. Hyrde film och gosade :) hihi.

Idag, sondag, akte vi till tennis igen. Det var idag landria vann alltsa. Sen skypade jag med Jennnyyyyy jattelange! underbart. Nu ar det Desperat Housewives sa ajg ska agna mig at det. Love


I somras pa stranden, Lake Michigan, forsta gangen jag traffade landria, seth och alla andra!


12 veckor

Japp inte mer än så är det tills ni får se mig där hemma i stockholm igen. Blandade känlsor faktiskt. Ska självklart bli roligt att komma hem men jag vill typ inte på samma gång. Har nog skrivit om det förut men iallfall. Det får bli en gång till. Alla underbara vänner som jag lärt känna och som kommit mig så nära om hjärtat kommer göra ont att lämna. Men hejdå tar vi då. Nu ska jag se det postivia. De här tre månaderna kommer att bli de bästa på hela året tror jag. Med springbreak, prom, track, graduation och massor av annat. Jag saknar er alla men nu går det fort. Mamma och pappa, ta vara på lugnet hemma för när jag kommer, då kommer det bli liv i igen, hehe. Och sen kan jag tänka mig att så fort jag kommer hem så kommer jag väl vilja åka tillbaka till americat på dirketn liksom. Då kommer jag ju sakna alla här liksom.

Men mina damer och herrar, nu tackar jag för mig. Efter en väldigt lång dag med ett hejdå till min syster och en väldigt jobbig dag, ska jag nu gå och lägga mig i sängen och tiitta klart på Idol på min Hello Kitty tv. Sött skulle jag vilja säga. Love



Juste, jag åt just glass med peace signs i! hihi jättesött. Bilden är från någon kväll förra året hemma hos lojs!


and then shes gone

Imorgon åker min käraste finaste och bästaste syster. Åker med till tågstationen och gråter lite innan jag måste tillbaka till skolan. Blev redan lite tårar nu ikväll ... buhu.

Denna vecka med henne har iallfall varit jättebra! Vi(fanny) har shoppat som galningar, middat med colleen, gått på basket och annat kuligt. Ikväll var vi på middag hos min värdpappas föräldrar, mysmys! fick lasagne och så hade de lagat lax till fanny! Sen åkte ner till "the tanners" där kail och amber jobbar och solade. Måste ju börja få en snygg bränna till prom vettni. 

Nej nu har jag fått huvudvärk och sängen ser sjukt inbjudande ut! see ya later baaaabes. Haha ååh öppnar just telefonen och ser "hey gorgeous!" hihi, (om det ändå kunde vara channing tatum, men jake funkar himla bra det också) Love











Best weekend and back to school

Heeey alla fina ni!

Helgen har varit braaaa! Bästa på länge faktiskt. I fredags åkte vi med landy till kalamazoo och medans hon spelade tennis shoppade vi i gallerian. Kom hem med tre par jeans och en tröja. hihi. Sen kom Seth, Jake och Ceej över och vi skulle ha gått på bio men missade det pga att de var så sega. Vi åkte till walmart istället och hade kul och sen hem och tittade på film och hade myyys.

Igår åkte vi och shoppade lite mer men denna gång i Holland som är en annan "stad" eller vad man ska kalla det. Kom denna gång hem med två linnen(ett partyit med volanger och ett korall vanligt) och en annan tröja från gap + ett par solisar. På kvällen åkte vi, ett helt gäng - jag, fanny, landy, jake, seth, amber, ceej, shelby, eric och kaileigh, till Buffalo Wild Wings. Åt god mat och hade det askul. Sen åkte vi på bio "The Crazies" och shit vad bra den var. Seeee den! Läskig men bra! Sen hade vi(landy, jake, ceej, seth och fanny och jag) en sjukt rolig bilfärd hem. hahah. herregud. Drive through på donken .... kan vara roligare än vad ni tror.

Idag var jag och bowlade. Vi hade en post prom sak för att samla in pengar till prom. Vet inte riktigt hur det funkade men det var typ 5 lag som var och bowlade iallfall. Mitt lag - The foreigns, var alltså alla vi utbytesstudenter. Eller fem av oss. Dom coolaste, haha. Sunny, jag, sascha, eric och thorben. Vi vann inte men fan vad bra vi va iallfall. Och jag, jag hade faktiskt det högsta poängen! ja jag vet, helt otroligt va?! Fanny fick också bowla på ett annat lag så det va kul. Hon fick också träffa colleen som hon tyckte var underbar, vilket hon är! Nu ska jag gå och sussa faktiskt. Skola imorgon och springning efter skolan står på schemat. Nu mera längtar jag tills skolan(hihihi tess vet nog varfööööör) haha, mer ska jag inte avslöja! Love


last b-ball

Kom just hem från basketen och vi förlorade som vanligt. Sista matchen på hemmplan alltså så det var lite ledsamt ... alla seniors va ledsna eftersom att det är deras absoluta sista match i high school så ja.

Imorgon är det skola igen. Och vet ni eller. Jag älskar mina nya klasser! Här är dom:

First hour: Accounting, med samma människor som förut vilket är asbra. Sitter numera bredvid Tyler och det är ännu bättre eftersom att han är så rolig! haha. Denna klass är alltså pretty much bokföring.
Second hour: Marketing. Första delen av den här klassen tog jag första trimestern så nu är det andra delen. roliga människor här också!
Third hour: English. En ny klass med nya människor. Kan nog bli roligt, typ inga läxor alls kommer det bli och man läser det mesta av tiden. Alltså böcker, typ sånna där tråkiga gamla böcker. jaja. Kul kul ...
Lunch
Fourth hour:
Design 2. Tog design 1 första trimestern så det här är även den den andra delen. Evan, Spencer, Cord och jag är vid ett bord så det ska nog bli kul. Roliga människor här också alltså!
Fifth hour: Photojournalism. Här är vi bara tjejer och två killar. Tyler är även i denna klass fick jag veta nyss så jag blev as glad. haha. Abby är också i den här så det ska nog bli kul. Vi kommer alltså ta bilder och skriva texter till dom. JObba lit eför yearbooken också. Ska nog bli kul!

Så, ja. Det var det. Kommer antagligen inte ha spec mycket läxor vilket är skönt. Hahahah, jag komme ju inte veta hur man pluggar nästa år ... oh man. jaja, sova sova och sova. Nu alltså. Springning efter skolan imorgon också och fanny ska med! hiihi. Love


fanfaaaaan ar har!

Aaaaah! Ar sa glad sa glad! Fanny, min syster, har nu kommit hit till mig och stannar i en vecka - tills nasta torsdag. Motte henne pa flygplatsen och gud vad glad jag blev av att se henne. Sprang och kramade henne direkt! iiih! Amber, Kail, Landy och Liv foljde med till flygplatsen och sen akte vi till Applebee's och kakade. Efter det blev det en runda pa Target och Walmart. Kopte en ny vaska(heheh) som ar rod! Ascool ar den iallfall och typ det forsta jag kopt som ar fargat ... haha kanske inte men tyyyp. Pa walmart handlade jag massa schampoo, lotion, body wash och sant strunt. Hatar verkligen att kopa sant for det kostar sa mycket och det kanns sa onodigt att betala for det. haha men det ar ju inte onodigt  direkt, man maste ju kopa sant liksom. haha, ar bara inte van att betala for det sjalv haha.

Nu sitter vi alla har och haller pa med vart lilla egna. Imorgon ar det skola igen och sen den sista basketmatchen pa hemmaplan for sasongen. Sa Fanfan far alltsa vara med om en basketmatch med riktig spirit!

Juste, maste ju beratta om fanfan. Det ar fannys nya smeknamn. Landy borjade kalla henne det fran forsta borjan och nu ar det hennes namn liksom. Hon gillar det ocksa sa hon nyss och det ar ju alltid bra! Sa har med presenterarjag Fanfan and Anan(kom just pa det, alltsa inget vi sager som tur ar!)



Love


exams it is

Sa nu ar helgen over med alla dess roligheter och exams borjar och haller pa idag och imorgon. Har just avklarat matten som var latt som en platt och snart ar det lunch. Efter lunchen blir det Accounting som antagligen kommer vara svart sa vi far se hur det gar. Eftersom att jag har "A" i alla amnen(lite far man val skryta, hehe)  sa gor det inte sa jattemycket om jag itne gor sa bra ifran mig pa exams. Mitt betyg kanske sjunkertill ett "B" eller sa men sjalvklart ska jag ge 100% och forsoka!

Sa, helgen da. I fredags bestamde vi oss for att aka till basketmatchen i South Haven. Det var itne sa jattemanga fran Allegan dar och kollade men de som var dar hade vi en bra rolig stund med. Allegan forlorade med 1 point. Caleb "tied" antal poeng i en match, 43! Coach Spaman blev utskickad fran matchen och var inte valkommen tillbaka, +att han inte kan coacha nasta match. Efter lite tarar och pepptalk bland spelarna efter amtchen akte vi hem i snovadret.

Pa lordagen var jag med Ameber hela dagen. Hon skulle vara barnvakt sa jag holl henne sallskap och lekt lite med de sma. Pa kvallen akte jag hem till Millbocker's dar Landria och Livia holl hus. De var hundvakt till Millbocker's nya hundvalp. En huskie(?) och sjukt avd sot den var. 8 veckor och helt underbar. Lekte med den gobiten ett tag som for det forsta kissade pa mig ..... haha. Jaja.

Pa sondagen blev det plugg infor exams men fick inte sa himla mycket gjort. Skypade med mami och papi ett tag och sen med Karin&Casper efter det. Casper hade vattkoppor sa han sag ut som en prickigkorv men sor var han minsann. Gud vad jag alskar skype! Senare pa sondagen akte jag pa bio med Jake. Tooth Fairy blev det. HAha. Vi var dom anda i biosalongen, och emellan at kom personalen och tittade till oss. Haha ... Filmen var val bra och sa var sallskapet! hihi. Love

RSS 2.0