har lite tråkigt ja

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: boooored
Favoritgodis: lakrits och choklad. och färgglada
Är det nåt du absolut inte äter: dill. fyfan
Kläder just nu: velourmysisar och en tjocktröja
Musik just nu: ingen ...

Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: hm, framtiden hehehheee
Sommarplaner: ingen aning, antagligen jobb och gotland
Fisk eller badkruka: om det är varmt badar jag
Saft eller alkohol: beror på tillfälle
Hur många kuddar sover du med: två
Favoritväder: sommar, sommar och sol havet och vinden som doftar .... nanana

Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: mat i lass, en bästa vän och ett spel.
Spelar du nåt instrument: noope
Morgon- eller nattmänniska: hm, kväll nog, eller definitivt kväll 
Sparare eller slösare: vill spara med slösar
Bästa film: the holiday, the notebook
Tror på liv på andra planeter: jadå

Kommer du ihåg din första kärlek: haha ja
Älskar du henne/honom fortfarande: nej
Har du några homosexuella vänner: nope, eller kanske men vi vet inte än
Tror du på mirakel: ja det måste man ju nästan
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: ja

Ser du på kärleken som ett misstag: haha, va?
Hur många barn vill du ha när du blir stor: två
Bio eller promenad: vet inte, det beror på
Är du kittlig: ja gud ja!
Snarkar du? ne det gör jag nog inte
Stjärntecken? vattuman

Rädd för insekter?
ja spindlar
Äckligaste insekten: spindlar
Det här är jag bra på: äta
Bästa bok? oj, vet jag inte
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? flyga, om det nu är en superkraft

Vad vill du jobba som? något coolt
Chips, morötter eller godis? allt, fast inte på engång
Pizza eller hamburgare? pizza
Skriver du dagbok? nee
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? ja, troligen en tatuering på foten
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) välstädat men det är svårt att få det så

Gungar du på stolen? ja ibland
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump?  jaa!
Vilken hand håller du gaffeln i ? höger
Är du rädd för blod? nej
Saltar du på maten? ja om det behövs så
Gillar du att sjunga? ja men ingen gillar när jag sjunger

Anser du att du är stark? haha jag är superstark
Brukar du sola? ja på sommaren
Vad gör du om du får hicka? hållar andan
Röker du? ne
Snusar du? ne
Använder du knark? ne
Kaffe, te eller inget? te
Har du en besatthet? ehm nja ne

skype

Vad skulle jag göra utan Skype?! Det skulle ju inte funka liksom. Mina fina vänner var på middag hos mina fina föräldrar idag och bra som jag är så lyckas jag ringa dom på skype i rätt timing. Det var mitt i maten men de gjorde ingeting. Hehe jag bryr mig väl inte om det liksom ;)


Fick en fin bild på anna, manda, tones och jenny också!


heeeeeeey

Har n i saknat mig eller? ja jag visste val det. Igar akte jag med massa andra till echo valley som ar ett stalle dar man aker "pukla" ungefar. Eller det ar som en lang pulka som man sitter i och sen aker man ner for en jattejattejattebrant backe jattejattejattesnabbt. Alltsa jag tror att det var 60m/h som ar 95km/h. Ja alltsa snabbt. Men shit vad kul det var. Man kunde ocksa aka sandar ring som man aker pa i vattnet men denna var alltsa pa snon. As kul det med.


den backen man akte ner for.



jag satt langstfram och fick sno i hela ansiktet forsta gangen. Kandes som att det var freakin nalar i ansiktet pa mig men kul var det.


Efter echo valley akte vi hem och kakade subway hos amber och sen akte vi(amber, jon(ambers pojkvan), tyler(ambers bror), kail, jerry(tylers kompis), jag och chad(ambers pappa)) och bowlade. haha oj det dar blev ju lite konstigt. Men jag vann iallfall over kail och amber, vilket kanske itne var sa bra dara eftersom att dom rent ut sagt sog. haha. Sen akte jag hem hit till amber och sov. Eller nej jag, kail och am badade jacuzzi innan ocksa. Sen sov vi.


sotis fotter


kaaaaail!


jag var arg for att amber och kail korde at mig nar jag var och kissssssaaa. pfft. jag fick en nolla och en etta .....


heheh, sot bild pa mig jag vet ...


Idag akte jag, am ch tammy(ambers mamma) till holland och shoppade lite. Det blev en troja pa rea for $4, en vaska pa rea for $22 - fran old navy. Sen en svart och en vit troja fran target. Kopte ocksa en present till min fina syster som hon kommer att alska men jag sa inte avsloja nagot. Den (troligen) 26 februari far hon den. Nar vi sen kom hem akte jag, am, jon, andrew och tyler till the mall oc dom shoppade upp alla julpengar de hade fatt.

Nu sitter jag har i Gorbys soffa igen och slappar. Leker ocksa med Mekah som ar am's och jon's hund pa sex manader och ar hur sot som helst. Sover over har i natt ocksa och sen blir det hemmat nar amber sak jobba kl tva.

Ha det bra svennar, love


här är bilderna

'
Okej, detta är julklapparna alltså. Strumpor, två tröjor&en sjal, presentkort på ulta som är en stor smink affär. En parfym, ett usb minne, nagellack och ett läppglans. Pimpi, ett hjärta att hänga på ett halsband, en gubbe-nyckelring, en bok "du äger" och vantar. En webkameraaaaaaa! BareMinerals make up kit, och ett paket med tre mascaror. Fick även ett par uggs vinterskor i färgen sand. Alla har uggs här så nu är jag i fas med dom liskom. Ett par jeans, en tröja, en pyjamas, carmel corn, en lotion, härliga "tofflor" typ ... och ja det va det tror jag faktiskt. Plus pengar av mormor och morfar och från farmor. Alltså det här var blandade presenter från familjen hemma i sverige och familjen här i usa.


jag, "farmor" Sue och "farfar" Dale at Christmas Eve


presentöppning på morgonen


Tim med sin nya mössa!


Love birds, Landy och Brais


Jag och Livia påväg till Grandma Judy och Grandpa Fred


Alla barnbarn :) jag och brais fick också ingå det här året!


Fred, jag och Judy

  
1, Morgan, jag och Lauren. 2, Jordan och jag, i look like crap. 3, Alla flickor foutom Liv. Detta är alltså kusiner. 


Julgranen med alla julklappar!

 

Idag åkte jag och kollade när liv spelade tennis, hon vann! och sen åkte vi och käka subway. När vi kom hem skulle Amy, Brais och Landria just åka och äta middag på Grill House så vi(liv, tim och jag) fäljde med och hade det mysigt. Sitter nu här i rummet och ska gå och lägga mig snart. Kommer defenitivt att vakna upp tjock. Sitter nämligen och proppar i mig carmel corn, det går faktiskt inte att sluta. Hehee. Natti. Love (hoppas att någon vill skypa med mig och min nya webcam ganska så snart!)

Juuuuuuuuul

Idag är det juuul! Åh vad jag älskar det. Igårkväll åkte vi hem till "farmor" och "farfar" och åt middag med alla på den sidan av släkten. Sen åkte vi hem till Mark och Bridgets där det var partyyy, vi stannade dock inte alls länge och åkte hem och myste istället. Livia och jag sov skavfötters uppe i min säng över natten och hlav 8 väckte hon mig och var helt jätteglad för att det var julafton, ellre juldagen kanske man säger. Hela familjen gick ner och öppnade presenter i vardagsrummet och gud vad mycket det var då. Helt galet. Fick väldigt mycket saker, mycket mer än vad jag förväntat mig av familjen men jag klagar ju inte liksom. hihi. Klockan tio åkte vi hem till "mormor" Judy och "morfar" Fred där den sidan av släkten var. Åt frukost som är som lunch och öppnade mer presenter. Och nu sitter jag och liv här hemma i soffan och kollar på Hannah Montana. Om en stund kommer alla hit och käkar, vilka som kommer vet jag itne riktigt men Judy och Fred vet jag äskert iallfall haha.

Juste, bilder kan ju vara lite roligt!


God Jul samtal med familjen


PUSS!


haha mikrofonen fungerade inte så bra :)


Moster anne, känguru, och Caaaasper!


Boooo och Karin!



Karin :)

Pratade med Mormor och Morfar också men fick ingen bild på dom, God Jul och massa kärlek till alla!

Christmas Eve

Klockan är nu över tolv vilket innebär att det är julafton för er och christmas eve för mig. Vi firar alltså jul på juldagen den 25e och det är då vi öppnar presenter och har det riktigt juligt liksom.

Nu har jag varit här i staterna i fyra månader och det är fem månader kvar. Hallååå, fem månader. Det är ju ingenting. Känns som att den här tiden har gått snabbt och långsamt på något sätt. Tiden har flygit fram och jag har varit med om så mycket roligt verkligen och är hur glad som helst att jag klarat så här långt. Nu vet jag att jag kommer klara de sista månaderna som en plätt. Den första veckan var jag nästan säker på att jag skulle åka hem men familjen Christman räddade mig och det är jag väldigt glad för. Om en månad fyller jag 18. Efter det är den en måndad tills min syster Fanny kommer och efter hon åkte hem till Sverige är det tre månader kvar tills jag åker. Shit vad svårt det kommer vara att lämna Allegan. Som jag sa till mamma här om dagen, på ett sätt så kommer det vara skönt att komma hem och jag längtar lite så något sätt men på ett annat sätt så vill jag inte alls åka hem eftersom att jag aldrig kommer komma tillbaka till just det här. High School och alla vänner jag skaffat. Nästan alla är seniors och kommer åka till college nästa år. Sverige finns ju ändå kvar som när jag lämnade det ungefär. Fattar ni?


Igår sov jag över hos Amber och idag åkte vi runt med Kail och fixade lite saker. Köpte en present, tuggumi och en tidning. Haha. På kvällen hade vi en överraskningsmiddag för Brais och efter det åkte  vi ett gäng och kollade på bio. Avatar. Den var faktiskt himla bra och jag trodde inte att jag skulle gilla den alls men det gjorde jag allt. Den var i 3D också, förstå gången jag såg en film i 3D faktiskt. Dock inte sådär jättekul då det blev lite huvudvärk men det va det värt. Klockan är ju tio i två så jag ska sussa nu. Pratar med Dan på facebook och har en lite kul konversation. Love

om en månad smäller det

och då har jag en önskan. Inget annat än detta önskar jag mig(iallfall inte ännu men det här är det jag verkligen vill ha) - en system kamera. Ja ...

Som ni kanske märkt gillar jag ju att fota och har kollat runt på kameror nu. Först hittade jag en för 21 tusen tror jag men det kändes inte alltför roligt liksom. hehe. Canon EOS 500D har jag fastnat för men jag har inte kollat så mycket direkt. Iallfall så är den inte i samma prisklass men forfarande väldigt dyr så är öppen för förslag!

Men släkten, jag har ett väldigt bra förslag här. Dela upp kameran liksom. Eftersom att jag inte önskar mig något annat. ´

För er andra som inte har kollen så fyller jag 18 den 22 januari!

älskar er alla och jag vet att ni älskar min idé!


ah, pratade just med moster karin, ah vad jag alskar henne!

Ska nu aka och julshoppa det sista. ha en harlig kvall alla svenskar!

heeeey

Åh, kramade just tess. Iallafall nästan. Vi sa 1, 2, 3 och sen kramades vi. haha älskar oss ibland alltså.

Har nu lov som ni vet. I helgen så har jagf varit på Kaileighs familjs julparty. Himla mysigt och jag fick även en julklapp av Kaileighs familj - en värmefilt! Det är en filt med väremslinogr i typ så att den blir varm. Jättemysig verkligen! och varm!

Har också hjälp till att shopp till en familj. Amber och landy har student leaders class den her trimestern och nu i juletider så adopterar dom olika familjer som har svårt att köpa julklappar till barnen och mat till julafton. Det var nio barn i familjen och en mormor och en faster eller moster. Ja vi fick iallfall en himla massa klappar köpta och det kändes så bra att göra det också. Den familjen kommer att ha en bra jul det kan jag lova er.

Igår vaknade jag hos Kail och sen åkte jag med familjen Nutter till kyrkan. Dom går i kyrkan varje söndag och eftersom att jag sov över där så följde jag med. Denna sändag så hade barnen en pjäs att spela upp och vi sjöng julsånger och lite så. Lite kul, eller ja det va helt okej liksom men jag är glad att jag inte gör det varje söndag.

På söndagskvällen åkte alla och hämtade Brais(landrias pojkvän) men jag, liv, tim och carly stannade hemma. Brais bor i Spanien och ska nu stanna här i tre veckor. Han var en utbytesstudent förra skolåret. Thats how they met!

Idag har vi varit ute och åkte pulka och nu ligger vi och degar framför tven. four days to christmas! Love

    
   
1, min fiiilt! 2, Livia åkerpulka. 3, Juston leker lite med Izzy och Liza. 4, Pizza pause i bilen, amber. 5, Sortering av alla leksaker till familjen. 6, världens bästa grönsaks pizza. 7, amber och laaaandria visar sin bästa sida.







Vinter

bball

haha bra dar papi, kööööör på ni bara och hälsa tillbaka till Jhonny!

Har just varit på basket matchen och det va skit kul! Alla är så taggade och skriker och är galna, älskar det!






chillerill

Hej alla mina vanneeeeer. Sitter nu i skolan i fourth hour, accounting, och gor ingenting direkt. Blev klar med uppgifterna sa nu sitter vi bara och lallar runt pa datorerna. Wiiie! Dagen innan lovet nu dara. Skoooooont. haha fult det va utan o(med prickar) i det ordet ... jaja. Hela denna dag ar bara chill for mig. Hade ett leader quiz i forsta timmen - govrnment, men sen kollade vi bara pa film. I matten kollade vi pa film. I computer class gjorde vi julkort pa datorn. Ni vet sanadar nar man gor tecken i word och sen blir det liksom ne bild i lsutandan. Jag gjorde en angel - mycket fint! heehe. Och ja nu sitter jag har och tar det lungt. Nasta hour ar det team activities, da ska vi nog kora cones. En lek typ, team activities ar alltsa en idrottsklass.

Ikvall ar det basket som galler. Killarna spelar sa ska tillbaka hit till sju och kolla. Min forsta basketmatch har i allegan, haha! Det ska nog bli kul. Pa lordag ska jag aka med Kail till Holland pa julparty med hennes familj, alla ville traffa mig sa jag far val stalla upp liksom. heheh. Pa sondag ar den stora dagen. Brais kommer. Iallafall den stora dagen for landria. Han stannar i tre veckor sa vi far val se hur det blir men det ska nog ga bra, kul att antligen fa traffa honom iallafall.

7 dagar till julafton! ja 6 for er men har firar man den 25 sa det blir en extra dag for mig ... jaja, borde val logga ut harifran nu antar jag.

En sak till, jag ar ju sa smart. Igar hade vi simmning i team activities class och inte hade val jag lust att simma. nejnej usch. Drog med att jag inte kunde simma, att ingen kan simma i sverige och Mr. Spaman sa att det var okej. Vet inte om han trodde mig men han sa inte emot iallfall. Haha han alskar mig anda sa det gor inget. Vet inte om jag fick  minus 9 eller inte men det aterstar val att se. Men grejen var den att dom simmade typ inte ens. Dom gick/sprang en mile i vattnet dar det var grunt och sen var det fri tid. Va fan, jaja nasta gang sa far jag val saga att jag lart mig simma ;)

Love


little lindsay

I förrgår(söndags) tittade jag och landria på ett program pa TLC, "6 going on 60". Det handlade om en liten flicka, Lindsay. Lindsay fick diagnosen Hutchinson-Gilford Progeria Syndrome(vet inte om det finns ett svesnka namn) när hon var fem måndaer gammal och är nu 6 år. Progeria är en sjukdom som gör att du åldras 8-10 gånger snabbare än vanligt med en livstid på 13 år. I hela värden finns det endast 50 barn med denna sjukdom.

När vi började att titta på programet tyckte vi bara att den lilla flickan såg konstig ut och ägnade oss mer åt annat. Efter några minuter satt vi och stirrade på tven och kunde inte slita oss från det. Lindsay är något av det sötaste jag sätt. Om jag bara skulle sett en bild på henne hade hon inte fastnat i mitt huvud alls men efter att ha sett henne i det här programet tänker jag på henne jättemycket. Det kanske låter lite konstig men det är faktiskt så. Hon har liksom fastnat.

Lindsay har den härligaste personligheten och skrattar och är glad hela tiden. Man måste se programmet för att förstå. Jag och Landria hittade iallafall Lindsay's mamma på facebook och vi skickade ett email. Hon svarade att hennes dotter har en hemsida och skickade länken. Nu har jag just skrivit att inlägg i hennes gästbok och jag kan inte sluta le. Sa jag att hon är från Michigan också?! :) Hon har den basta humorn också!

Iallafall, Lindsay är lite som en förebild just nu. Även fast hon är så svag så är hon så stark. Det måste vara svårt att leva sitt liv och veta att man inte har så långt kvar men ändå leva det fullt ut som hon gör vilket det iallfall såg ut som. Hon visade verkligen så mycket glädje och kärlek.

Jag tror att många som tittade på hennes program blev påverkade av det. Både på ett bra sätt och kanske ett litet jobbigt sätt. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva det men det är iallfall så jag kände. Vet inte om det går att titta på programet online nu eller om det ens kommer komma ut på TLC's hemsida men här(klicka) är iallafall Lindays hemsida, kika in!



Ville bara göra er uppmärksamma om denna sötnos!


Mamma och pappa, tack för paketet - det kom idag! Öppnade godiset, pepparkakorna och knäckebrödet efter middagen så det var inte mycket som gick ner men det var underbart iallall! taaaaaaaaack, ni är bäst!


an english one

Right now im not at my own computer, my but is to lazy to go and get it and landy had her right infront of me, so why not. Even though she told me not to tuch it, but what does she know about it ... nothiiiing! So, im wirting in english today cus its actually very ugly when u cat use the last three letters when u write in swedish. Dont u think so to? ugh, i hate it.

Ehm, not doing to much right now. Done with all my homework, which wasnt much at all, and should jump in the shower now. But once againg - lazy mee ... Its bad, its bad ... its hard though when ur on facebook and things just pop up from every corner and u just cant log out from it. And hunter and I are actually having a really interesting conversation about lunch tomorrow, and that i am gonna tickle him and not let him sit next to me in two weeks(i know, everyone wants to sit next to me ... gosh). HAaha, i love that kid, he is the beeeest. Hunter Sullivan. Hm, im gonna find out what hes middle name is. Just a miunte. Hunter Patrick Sullivan. Yep. Idk why im beeing so wird right now but thats just me, i guess u guys just have to live with it.

Shower. Btw, indoor track is killing me. Or Mr. Chalupa i killing me. Its hard, Its really hard. Once again shower. (and karin, yes thats my eye hah)Love



   

some of landys senior pictures, shes so gorgeous!


13 december

Glömde att det var Lucia idag. Så glad lucia alla svenskar! Enjoy your lussebullar för jag har inte sett skymten av en ;)

ingen rubriiiiiiiiiiik

Bjuder på lite bilder nu, ja jag hade lite tråkigt i bilen ...
Det blev ingen snowboard åkning idag då det är alldeles för blött ute så det hade bara varit kallt och eländigt så vi skippade det liksom. Kanske blir det bio om en stund, kanske inte. Jag och landy känner oss inte så taggade just nu men det kommer säkert. Hm, ja vi får se. Imorgon är det skola igen efter en fyradagars weekend. Hoppas veckan går snabbt för då är det jullov! Love





  



Vintertider

Iiiiiiiiiiiiiiih! Igår vart det shopping med alla brudar i familjen och senare runt 8 åkte jag och Landy till bittersweet och åkte skidor med Adam! Herregud vad jag älskar det. Det bästa är ju att det ligger tio minuter härifrån. Eller det bästa är nog att vi känner Susie(adams mamma) som äger skishoppen så vi får gratis pass och skidgrejer varje gång. I love it. Imorgon ska Adam lära mig snowbarod på riktigt - i´m excited!

Ska nu hoppa in i duschen pch göra mig iordning för Tammys (ambers mamma) överraskningsfest. Wiiie :) och grattis till det svenska landet - det var ju på tiden att ni fick snö nu! Love


hallÅÅÅ

Idag är det exakt 6 månader kvar tills jag åker hem. Himlans alltså. De har 6 månaderna kommer nog också gå rätt snabbt kan jag tro. Snart är det jul, sen är det januari och då fyller jag år, sen kommer min syster i februari och sen när hon har åkt så åker jag hem efter tre månader. Så, ja det känns som att det kommer gå snabbt ...

jaja ville bara meddela er om detta!




skolavslutningen, just felt like it hehe.


snowday

Ja, vi fick en snowday äntligen. Och det behövdes verkligen. Tackar man tackar! Hoppas bara nu att vi inte behöver gå till plugget imorgon men det vore ju nästan för bra för att hända känns det som.

Har bara tagit det himla lungt idag. Inte gjort ett piss. Skulle ju ut och leka i snön med Liv men det blidde inte så. Känner mig för hängig för att rulla runt i snön så det får bli en annan dag.

Har skypat med Jenny och överraskade mamma och pappa med ett samtal på hemtelefonen idag också. Hihi.

Love

varning varning

Haha, här sitter jag i Allegan, Michigan och väder människorna varnar om snöstorm och lärarna är galna med att vi "måste komma ihåg att ta med oss allt plugg för resten av veckan ifall det blir en "snowday". Om jag inte sagt det då är en "snowday" en(eller flera) dagar då vi slipper skolan på grund av vädret och i detta fall snön. Det är så att skolbussarna inte kan köra i vissa väder och det är liksom "farligt". Som härom veckan, ganska många veckor sen faktiskt, så var det jättdimmigit på morgonen så vi fick ett meddelande att vi började två timmar senare. Bussarna kunde alltså inte köra i dimman. Alla lektioner blev kortare och ja det är så det funkar här borta liksom.

Men, till det jag skulle säga. Det är lite kul att vi har snöstorm här och ni hemma i Stockholm inte har någe snä alls. heheheee. Iallfall så hoppas vi alla starkt på att vi inte har skola imorgon. Om detta är fallet så blir det ut i snön att leka med Livi!

Är annars sjuk .... näsan rinner, halsen gör ont, huvudet värker och hostan börjar komma. Och hörrni, hur mycket snor(hatar ordet) finns det egentligen i en näsa?

Sängen väntar nu eftersom att det tod två timmar för mig att somna last night. Haha föresten så spelade jag kort på min ipod någongång mitt i natten och jag vann! Alltså det var första gången jag vann! jag log liksom för mig själv där i våningssängen. haha, idag tyckte alla att jag var jättecool när jag berättade om min historia. Japp, jättecool var det ja ... Love


helgen i bilder

så, helgen i bilder får det bli. Lite bilder iallfall. Det var upp och ner, lite gråt, lite kul, mycket snö, lite bio, julgran och julpynt, födelsedag, framförallt härliga vänner. Och juste, jag var hos Amber hela helgen.


Kail och jag när vi va ute i snön.


Amber och Kail på julkuls exchange. Ja, vet itne hur jag ska förklara det hela men det slutade med att jag kom hem en julkula.


Julkuls dagen också.


sööötisar!


Alla julkulisar!


Julpynt här i huset.


Julgraaaaaan!


Grandma Judys födelsedag!


Har sjukt mycket government att göra tills fredag, jag kommer så faila den här klassen! I HATE IT .......... Love

okej, jag uppdaterar senare ikväll förmodligen.

MÅSTE PLUGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!


massvis med sno

Ja under natten kom det massvis med sno och alla freaked out about it .... it's just snoooow! Vi vaknade iallfall och jag skulle upp och duscha. Ingen strom. What the heck?! vi gick runt med ljus och det blev ingen dusch for mig. Ja det var ju inte sa att jag sag ut som skit hela dagen utan jag var inte sa skitig. haha ville bara duscha av mig men icke sa picke. Jaja, fem minuter innan vi skulle dra kom strommen tillbaka. Tack sa mycket da. Lite tidigare kunde det garna ha varit.

Nu ligger jag hemma hos Amber ... (kom inte pa nagot som rimmade...) Stannar har over natten och imorgon ocksa, over natten alltsa sa det blir en hel helg med dessa butholes. haha jk, i lovem all. oh, jk is just kiddin for the ones who didnt know... haha.

Sorry for ett litet konstigt inlagg igar. Somande direkt efter och sov som en stock hela natten, vaknade upp till ett morkt hus men var iallfall gald. hihi. Love


vissa dagar blir det mycket tankar



har inge plugg kvar och jag sitter och tittar på tv. Tankarna flyger iväg åt alla håll och kanter och det känns som att jul kommer bli jobbigt. Eller nej inte om jag ser det så positivt som möjligt. Men det kan ioch för sig var svårt många gånger. En jul utan min underbara familj samlad på morgonen. En syster att kika i julstrumpan med. Pepparkakor till julmusik och prat om allt möjligt roligt. Klart att vi ska lyssna på julmusik och att det kommer finnas en julstrumpa till mig men det kommer vara så annorlunda. Vill nästan inte tänka på det faktiskt och nu när jag sitter här ensam i huset och inte har något att göra så tänker ajg extra mycket på det och en tår kommer. Ibland vet jag inte om jag gråter för att jag har det så bra eller om jag det är hemlängtan. Det kan vara lite svårt att veta faktiskt eftersom att jag har det jättebra här och är tacksam för allt jag har här i usa och att jag fick den här chansen men som jag samtidigt saknar alla så himla mycket och saknar Sverige i allmänhet. Gud vad jag bara skriver just nu. Tänker inte ens på vad jag skriver utan det är bara tankar rakt upp och ner.

SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ


Första snön som stannat kvar på marken kom ikväll! Livia och jag är överlyckliga.



Sen när det kommer mer snö kan vi åka skidor fem minuter bort. Underbart! Familjen känner även Susan som äger Bittersweet Ski vilket ger lite förmåner verkar det som. Så, mer snööööööö!


brist på rubrik

hahaha ja tess, DÖD åt accounting. Haha lite kul att vi gör samma sak liksom. Och nej, men imorgon tror jag att vi börjar med T-accounts. Haaaaaaaaaaaaaaaat. Men det kommer nog funka helt okej. Hoppas jag.

Vi förlorade alla tre matcher i basketen idag. Travis peppar oss lite nu tills imorgon. Då ska vi fan vinna! Saken är den att alla i varje lag måste sätta bollen minst en gång var för att vinna och det är det som är problemet. Laget har ju mig och hannah. Eller Hannah klarade sig rätt bra, det var nog mer jag och Brad. Jaja. Tagga. Tagga. Tagga.

Indoor track var sjukt jobbigt idag. Sprang fyra varv på track banan och mellan varje varv sprang vi upp och enr på läktaren. Och ja det är en stor läktare. Så en mile och miljontals trappor. Blä. Plus lifting vilket jag hatar. Det är ju inte spec jobbigt men så tråkigt. Har kanske iallfall fått Thorban att börja på indoor track imorogn. Hoppas. Och en as bra nyhet är att han stannar till maj! Han skulle ha åkt hem i januari men det är ändrat! Wiiie! (han är från tyskland)

Är trött. Måste sova. Nattttttti. Love

heeeey alla snyggingar!

Hur är läget då? jo här är det prima ballerina. Tre dagar kvar på denna vecka och sen är det bara två veckor kvar tills julloveeeet! wie! pretty excited i must say.

Vill ni veta om mina nya klasser kanske, hm ja jag tror nog det. Jag kör dom i ordning.

US Government - IT SUCKS BIG TIME! en klass som alla seniros måste ta för att gå ut high school och det är iprincip som det låter, om us government. Himla tråkig klass och himla svår också. Kan ju tacka gud för att jag har Mr. Fisher iallfall och inte Mr. Munn, jag hade varit död om det var fallet. Det bästa är att Amber är i den klassen och några andra rolig människor. Ett till minus är att en pojk som heter Logan sitter rakt framflr mig och pratar h e l a t i d e n. Ja, exakt hela tiden och jag överdriver inte. Vi bryr oss inte om din mammas bil ...... 

Algebra 1 - Samma som förra trimester men med en ny lärare (kommer ej ihåg namnet nu) och andra människor. Himla lätt och Rachael Bartz är i den också och hon är alltså en av dom i CC och som nu kör indoor track med bla mig. My best running buddy! 

Business Basics - Tråkig klass där man hela tiden är inne på ett program och tränar på att skriva på tangentbordet. Ja, det är ipricip det vi ska göra hela trimestern tror jag. Vi har nu en sub men Mrs. Hoyer är annars läraren. Vet inte riktigt vad den klassen går ut på faktiskt. 

lunch 

Accounting - how to run a business kind of. Bas saker typ. Mycket rakna. Plus och minus. Transactions håller vi på med just nu och jag fattar typ ingenting. Men det gör ingen annan heller så det är väl bra i guess. Eller bra är det väl inte men .. ja ni fattar ju. Har inte hittat någon spec vän där ännu ... men det går frammåt. En snygging sitter framför mig och hans buddy är bakom mig. Känner på mig att vi komemr bli bundisar .... naaat, men någonting däremellan liksom. tss. i wish. 

Team Activity - Som en idrottslektion. Kör massa lag sporter och sånt. Imorgon ska vi börja spela basket. Jag, Hannah, Travis och Brad är i ett lag. Vi ska KROSSA! tror vi ..... Lätt klass och skönt att inte sitta i skolbänken hela dagen.

Sen efter skolan har jag indoor track som sagt. Det är hårt kan jag säga. Men nu ska de där 4.5 kilona som konstigtvis har smyit sig på mig bort. BORT. BORT. BORT. 


The hills och the city finals börjar nu. Måste rusaaaaa! Love

 


RSS 2.0