sunnnyyyyy

Varmt är det fortfarande och solat har jag gjort. Fick väl inte så myket färg men jag jobbar på det. Kom just hem från middag och ska snart åka och spela lite tennis med liv och lan. Så bra jag kan dvs .... hahahah :) hemlissssss!

Seee ya later!


I september, på väg upp till Makinaw Island för att gå på bröllop!


sunnnyyyyy

Varmt är det fortfarande och solat har jag gjort. Fick väl inte så myket färg men jag jobbar på det. Kom just hem från middag och ska snart åka och spela lite tennis med liv och lan. Så bra jag kan dvs .... hahahah :) hemlissssss!

Seee ya later!


I september, på väg upp till Makinaw Island för att gå på bröllop!


pictureeee timeeee


Vi alla seniors möttes klockan 6.15 på morgonen och akte och hade en paint fight ute pa ett feild. Varje ar gor seniors en senior prank i skolan men vi visste inte riktigt vad vi skulle gora och ville heller inte riskera att to get in trouble sa vi hade en paint fight utanfor skolans omrade istallet. Cirka 50 personer va med och hela dagen gick vi runt i skolan fargglada oh sota!

Staci, landy och jayd

Mina ben efteråt!

Jaydeeer

Vi städade upp ocksa, duktiga som vi ar ...

Och sag till att fargen inte hamnade nagonstans i vara bilar.

Cole i skolan berattar om nagotint intressant ..... kanske

På lunhen, en del av tjejerna!

På lunchen, en del av hela gruppen. Dock bara var grupp, vi som alltid umgas.

Amber, kail, lan och jag. Ah sa jag älskar dom!

Cori och jag i marketing class!

Jag och Dan i marketing class!

Brit, jag och kathy i english class!

Me and brit!

Min rygg, det gick igenom trojan!

Jag och artelle!

Jag och julian leker

Spencer!!!

Jag och Mr Chalupa!

Katie och jag!

Jag och abbey!



And the last pic ...

The turtleeeeee!


Igar hade vi föresten landrias grad party och sjukt mycket manniksor kom. 250-300! Himla kul var det iallafall och all mat och dessert var mummsigt sa mummsigt! Bilder fran det kommer nog sen. Idag ar ocksa en stor dag fkatiskt, men jag ska inte avsloja ngt. haha!  Love


OOOOOMG

DET HAR AR SERIOST DEN BASTA DAGEN AV MITT LIV. DET BORJAR MED EN PAINT FIGHT. AWESOME. HELA SKOLDAGEN VAR AS KUL. TOG MASSA BILDER MED ALLA OCH KNASADE BARA RUNT HELA DAGEN. DET VAR DOCK LITE JOBBIGT ATT SAGA HEJDA TILL VISSA PERSONER SOM JAG INTE KOMMER TRAFFA IGEN. TYP DAN, HAN AR HELT UNDERBAR. MANGA KRAMAR BLEV DET MEN JAG HOLL MIG FRAN TARAR.

IALLAFALL SA AKTE JAG HEM TILL AMBER EFTER SKOLAN OCH CHILLADE LITE. SKRUBBADE VARA BEN, ARMAR, TAR, HALS, RYGG, MAGE, RUMPA, ARMHALOR, ORON, KINDER, OCH ALLA ANDRA DELAR OCH SEN SOLADE VI LITE OCKSA. KLOCKAN 5 GICK VI NER TILL BEN&MEGANS OCH PASSADE BARN. NU KOMMER VI TILL DET BASTA. (okej jag byter till sma bokstaver) Min telefon ringer och ett konstigt nummer visas men jag svarar anda. Jag hor inte riktigt vem det ar men kanner anda igen rosten.. Och sa sager min PAPPA att det ar han. OMG. Iallafall sa fattar jag typ ingenting och det anda jag brydde mig om var varfor han ringde pa min mobiltelefon. Och sa blev han typ jatte serios och jag trodde nastan att han ringde for att beratta att ngn dott eller ngt annat hemskt. Men sa sager han att han och mamma ar i NEW YORK. What the heck?! Och att de kommer och halsar pa mig pa tisdag och stannar tills sondagen. OMG. Jag grat sa mycket och jag log sa mycket sa jag vet inte vad. Lyckligare har jag nog inte varit pa lange. 

Saken ar ocksa det att familjen har i michigan har vetat anda sedan i typ november/december utan att beratta nagot. haha, lite kul faktiskt, bade amber och kail visste ocksa och ala har varit tvugna att ljuga om sma saker som jag har velat gora i veckan och sagt att de har saker att gora exakt varje dag jag vilat planerat ngt. haha som att jag fattade att nagot var pa gang. nej. Jaja, hur glad som helst ar jag verkligen och kan inte vanta tills jag traffar dem! Pa tisdag halv 5 aker jag och Amy upp och hamtar dom. Wiiiieeeee!  

Nu sitter jag har efter att ha gjort 170 cupcakes med frosting, kakor i stora lass och nu en stor tarta. Landrias grad party ar imorgon och typ hundra tusentals manniskor ska komma. Ah sa kul det ska bli :) och allt ar jattefint, kort kommer. Imorgon kommer aven bilder fran the paint fight. LOVE

Wohooooooooooooooooo

SISTA DAGEN AV SKOLAN OCH SEN AR DET SOMMAR LOV. 4 LEKTIONER TO GO AND THEN WER OUT OF HERE! IDAG INNAN SKOLAN SAMLADES ALLA SENIORS OCH HADE EN PAINT FIGHT. SA JAVLA KUL. LITE BILDER KOMMER SENARE. NU SITTER VI ALLA IN CLASS OCH JAG, SHANEL OCH COLE AR DE ENDA SENIORS. VI AR DRANKTA I FARG. MEN DET AR TORKAT SAKLART. HAHA, BASTA STARTEN PA DAGEN HELT KLART! (BTW IGAR VAR JAG PA STRANDEN MED AMBER, JON OCH DERAS HUND MEKAH, OCH STEKTE OCH BADADE). NU SKA JAG ATERGA TILL MITT ARBETE(LAS FACEBOOK). LOVE U GUYS!


Anna the Wonderfulll :)

Hey its Abbey and Clarice and we are sitting in Photojournalism class with Anna :) We are going to miss you so much when you leave Anna..  :( Tear, Tear lol hahaha i dont know what exactly to talk about but i am very sad its you last day tomorrow :( You are soooo coolllll and we are going to get swedish tattoos some day  :)


We love you Anna


an lever jag ...

varmen forstatter att langsamt doda oss allihopa. jag "landria im sweting soooo freakin much, i cant stand it", landria "haha, ur not used to this warm weather at all r u ..." ha-ha. kul. nej jag ar inte van alls och det marks.

jaja, nog om det. Lever gor jag ju som sagt iallfall. Landria fick iallfall manga awards och scholarship igar kvall. 5500 dollar fick hon sammanlagt sa det tacker ju lite av utgifterna till University of Michigan. Im so proud of her, haha! Nu sitter jag och lan och kollar pa The city. Ah sa jag alskar det.

Idag insag jag att det endast ar 16 dagar tills jag aker hem och 17 tills jag ar hemma. Wiiiiie! Blandade kanslor dock som sagt. The City vantaaaaaar. Btw, 2 dagar kvar av skolan. Yes! Love


Landria, Juston and Shelby i hostas!


dooooooood (o med tva prickar over)

Redan klockan halv 8 i morse var det varmt ute. Nar vi sedan var ute och gick i sista timmen av dagen svettades vi alla som grisar. SERIOST! DEt ar som att ga in i en vagg nar man kliver utanfor dorren. uuugh. Jag och Landria hade bestamde igar att vi skulle springa en 5 miles runda efter skolan men fan eller. Det funkade ju inte. Vi gick ut och gick en 3 miles runda istallet och svetten rann pa oss. Hela min sportbh var blot. Sorry if i'm disgusting u now, men det ar sant. Saken ar den att det ar sa himla hog fuktighet har. Man blir liksom klibbig pa ben och armar av att vara ute. Nu later det typ som att jag aldrig varit i ett varmt land forut men det har jag. Jaja, det var min klagningen for idag. 

Igar hade vi annars en jattebra dag hemma hos Colleen efter Bacclouriette (eller hur det stavas). Alla utbytesstudenter fick en varsin Amerikansk flagga och en t-shirt som alla fick skriva pa. Mycket kort och prat blev det. Jattekul verkligen. Fy vad jag kommer att sakna alla de andra utbytesstudenterna och familjen Fortney ocksa. Just nu vill jag knappt aka hem.

Ska nu ivag till the award night at the high school. De delar ut stipendium och scholarship. Hittills har Landria fatt tva scholarship och kanske blir det fler ikvall. Love to u all 

Countdown

4 dagar kvar av skolan! YEEEEES!

Helgen har varit mycket braaa. I fredgas skippade jag skolan lite och akte och kollade tennis. Tjejerna vann individuellt och som ett lag i Regionals. Regionals ar alltsa en tunering som avgor om man kommer med i State eller inte. Far man 18 poeng eller mer sa ar man kvalificerad till State och Allegan fick 28 poeng sa vi ar nu sakra. State here we come!

Det var fredags iallafall, kom hem kl 12 pa kvallen och sussade gott. Pa lordagen, igar, fixade jag och landria lite med graduation stuff och sen aktevi in till Kalamazoo och handlade lite saker. For mig blev det ett vitt linne, marinbla shorts, en "badvaska", ett part svarta shorts och en starbucks cup. Najs. Senare pa kvallen kom Amber over och vi kakade lite och sen akte vi till Walgreens och Walmart och hamtade ut bilder och lite andra saker. Efter en liten incident pa walmart akte vi hem igen och tog massor av kort och provade massor av klader till alla event som vi ska pa. Idag ar det forsta "eventet", Baccalaureate. Baccalaureate ar som graduation fast "kyrk delen". Det ar alltsa inget som man maste ga pa men tankte att jag vill ha den fulla upplevelsen nar jag ar har sa varfor inte. Hoppas det inte tar flera timmar bara. Nagra ska halla tal, sa vi far val hoppas att det inte ar allt for langa tal liksom.

Efter detta sa ska alla utbytesstudenter+familjer hem till Colleen och kaka middag. Mysmys. Nu ska jag snart borja gora mig i ordning. Love




SA JAVLA SNYGGA VA?!


blub

Heeeeey, sitter atm i Accounting class och jobbar for fullt men tankte ta en pause vid datorn en stund, hehe. 5 dagar kvar i Allegan High School har jag nu. Skooont. Eller man kan ju saga att det ar 4 dagar for imorgon sa ska jag nog skippa imorgon for att Landria ska spela tennis.

Annars sa har det inte hant sa himla mycket. Pappa fyllde ar i mandags och jag glomde skriv grattis har i bloggen till honom! Sa GRATTIS PAPPA!(i efterskott). Idag sa fyller faktiskt "morfar" Fred ar ocksa, alltsa min amerikanska morfar, haha.

Tyler sitter har bredvid och forsoker komma pa vad jag skriver, nu sag han just sitt namn i texten och undrar vad jag skiver om han. Han tror nog att det ar nagot daligt, haha, men nej nej, sa elak ar jag inte!

Nu ska jag aterga till mitt arbete och gora det basta utav de sista dagarna har! Pusspuss

we all need somebody to lean on

Imorgon ar sista dagen av tennis med laget. Kanske hittar jag nagan sjal att spela lite med anda. Idag ar det 25 dagar tills jag aker och 26 tills jag kommer hem till sverige. Det ar liksom mindre an en manad. Helt javla galet ar det ju. Herregud.

I helgen sa har jag skypat med olika mannskor. Tess+syrran+moster karin+lie casper och bo+mamma och pappa+charles. Himla soft! haha. Jag har ocksa varit barnvakt med Amber och Jon(ambers bf), slingat haret vilket blev valdigt lyckat. Atit pizza och ja. Det ar ungefar det. Allt under lordagen ocska. Sondagen var slapp och det va da jag agnade mig at skype. I fredags var det team dinner med Varsity tennis ocksa har hemma. Mycket mat och skratt!

Nu ska jag just bestalla Flickan som lekt med elden av Steig Larsson har pa internet. Jag fick helt plotsligt panik av att jag faktiskt annu inte har last alla bocker utan stannade efter den forsta. Och nu nar filmerna har kommit i sverige sa maste jag ju lasa bockerna innan jag kommer hem och ser filmerna. makes sense? ... Pa engelska blir det alltsa, lasningen menar jag. Det ska nog bli bra det. Aldrig har jag ju laxor sa tid har jag ju.

Tanaglarna har jag ocksa malat i fin farg. Typ hallonroda. Snyggt! Och foresten sa ska jag nu borja en riktig hard traning varje dag tills jag kommer hem typ. Det ar ju sa att landria kommer fortsatta att ha tennis varje dag och da tankte jag att jag ska ut och springa nar hon kor tennis. Annars kommer jag ju bara att sitta och vanta pa henne i tva timmar och det ar ju trakigt. + att nar landy ar klar med tennis practice sa kor vi en till spring tur. Vi springer ju alltid efter tennisen annars sa det far liksom bli tva ggr pa raken. Hahah hoppas jag kan halla vad jag sagt nu. Ja, vi far val se.

C ya ladies and gentlemen! Love




En dag pa stranden for 8 manader sen. Landria och jag!


peace out people

Nu drar jag till Shelly med amber och slingar haret! See yaaaaa :) hur det blir far ni se senare. Love





ok tess, här är en uppdatering!

Ja regnet öser fortfarande ner = ingen tennis .... suck. Inget speciellt har faktiskt hänt. Förutom att jag ser era söta ansikten om exakt en månad. Kuligt värre. förutom att alla åker bort ... but i love u guys anywaaaays!

gud vad jag verkligen inte vet vad jag ska skriva om. det är får ta slut nu. en liten bild kan jag bjuda på. puss



jag, kaileigh och amber. mina snuttigaste snuttor!

rain rain rain

Det oser ner! varan traning blev installd och aven var tunering imorgon blev installd. bajs och poop. jaja. Landria aker iallafall till Detroit for en tennis tournament over helgen sa jag slinker in hos amber runt 7 ikvall och spenderar annu en helg i deras lilla hus.

Nu har vi faktiskt bara 20 dagar kvar av skolan(helger inraknade) och sen ar det slut! ska bli superskont med sommarlov verkligen. Men herregud vad fort det gatt det har skolaret. oh my. Med bara 20 dagar kvar tills vi gar ut betyder det att jag endast har EN MANAD OCH TRE DAGAR kvar har! aaaaaaaaah. Langtar valdigt mycket hem nu, mest for att det ar sa himla nara tills jag far traffa min underbara familj och mina vanner. Gud vad skont det ska bli att komma hem. herregud. Ju mer jag tanker pa det ju mer langtar jag. Sa, bort med dessa tankar. Den har manaden kommer ga sjukt snabbt sa det smartaste ar nog att bara tanka pa nuet och ha kul. Hihi, men jag saknar er alla dundermycket iallafall!

At the moment snackar jag med jockisen pa facebook och forsoker fa honom att skypa med mig .... buhuuuu. Snart smyger val amber upp har med bilen och sen ar jag gone. Skype i helgen paron? :D puss

RSS 2.0