tråkig daaaag

Har inte gjort något produktivt (?) idag alls. Pratat med mamma och pappa på skype och sen med karin, bo och casper. Härligt! Tog en dusch och la mis i soffan igen. Eller jo jag pluggade lite. I typ tio minuter eller nåt sånt, hehe. Men det behövdes inte mer. Och ja sen har jag legat och kollat på tv, bloggar, forever21s hemsida och drömt mig bort. Fasiken att de där 500 kronorna från födelsedagen gick till färgniing av håret. åååh. jaja. Ligger fortfarande och kollar på Forever21 sidan och snart har jag gått igenom hela alltet. Är trött av seghet. Usch vilken jobbig dag. Ni vet när man inte gör någonting och känner sig sådär dålig som inte gjort något. Aaah. Tror iallfall att vi ska på bio senare. Hoppas. Hoppas. Hoppas. Känns som att jag behöver komma ur soffan iallfall så jag inte får liggsår. Det vore ju ändå hemskt.

Någon undrade om jag sett A walk to remember. Och nej det har jag faktiskt inte. Har liksom aldrig blivit så men jag har hört mycket bra om den så jag ska ta och se den. Men när vet jag inte :)

Och mamma, ja du är bjuden till mitt och Channing Tatums bröllop! wiiie

Va på basketmatchen igår och vi förlorade men gud vad kul det är. Älskar stämningen!



Glömde kanske visa vilken bild som åker in i Yearbooken för min del.



Love


Thursday Grey´s

Jadå, om fem korta börjar Grey´s igen. Missade ju förra avsnittet så inte kan ajg ju missa igen. Då blir jag ju alldeles för långt efter och det kommer inte på frågan inte.

Annars så kan jag ju upplysa er om att Dear John har premiär om en veckan, nästa fredag alltså. Jag lääängtar! Vi läängtar!



Nicolas Sparks eller vad hans namn är som har gjort The Notebook har iallafall gjort denna film också så den lär ju vara bra. Vet inte om det kommer till Sverige också, om inte är det ju otur för er. Och Channing Tatum är ju så sjukt snyggggg också, kan ju kinte bli bättre. Glömde jag säga att vi ska gifta oss?!

fixat!

Kom för en ganska lång stund sen hem från frisören. Åh vad glad jag ar nu! Helt vacker blev det. Haha. Mörk brunt och klipp på topparna. Färgen kommer dock att bli ljusare då blekningen tog bort allt som håller i färgen liksom. Så lite ljusare kommer det bli men det tar vi då. Nu är vi bara lyckliga över att det är löst.

Sitter och kollar på onödiginformation.se så har det lite kulo här för mig själv. Väldigt random så därför tänkte jag dela med mig av dessa kunskaper jag nu har. 

- Stockholm, tillsammans med Reykjavik, har den renaste luften av alla huvudstäder i hela världen. YES!
- Det är fler människor som dör av fallande kokosnötter än av haj attacker. 
- 1 tredjedel av världens alla filmer kommer från Usa.
- De flesta människor tillbringar 5 år av sitt liv i kö.
- Om man onanerar i tio minuter förbränner man mer kalorier en om man joggar i tjugo.
- I USA är det enligt lag förbjudet att knuffa en älg ur ett flygplan i Alaska.
- Bara en bok har tryckts i fler exemplar än bibeln, nämligen IKEA-katalogen.
- Det är fysiskt omöjligt för grisar att titta upp i himlen.
- Sköldpaddor kan andas genom rumpan.
- En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.
- En jordnöt innehåller lika mycket fett som en kilometer gurka.'

Haha, endel är ju för tragiska. Love

or not

Dont worry guys. En ledsen anna har en tid hos frisören kl 15.30 imorgon. Buhu. Min åsik om det hela ändrades under dagen och jag hatar det. Fan att man inte får ha mössa på sig i skolan. NI får ingen bild på håret. Det är det inte värt. Punk slut. Detta är imorgon ett avlutat kapitel. 

 


En lesssssssen ansi. (överdriver väl lite kanske)

Det är nu tänkt att bli såhär. typ. 



Alltså den högra!!!!!! vette inte hur detta ska gå dock


hair day

Ni kommer inte tro era ogon nar ni ser detta senare. Igar akte jag och landy hem till morgan klockan halv tolv och skulle fixa mitt har som sag ut som helvete. Gjorde blonda slingor i haret men det sag ut som shit da det morka var aldeles for morkt for att se bra ut med det ljusa. Vi akte ner till frisoren dar i stan och fragade om tips hur vi skulle gora. Efter manga om och men bestamde vi oss att blondera hela alltet och satta en hel ny farg i det blonda. Att bara gora en brun farg over det hela hade blivit jattefult med massor av olika bruna nyanser sa det har var egentligen det enda vi kunde gora. Vi blonderade iallafall allting och fyfan vad mitt hr sag ut. Gul, orange, blond nanting. Usch. Efter lite tarar och pepp talk la vi i den nya fargen som var en ljusare brun men anda inte jattebrun. Fin liksom. Vi soljde ut allting, fonade och fixade. Nar jag sedan kollade mig i spegeln skrattade jag. Jag skrattade at mig sjalv. Det var en blandning av brun, orange, lite blond. Och ja jag vet inte vad. Klockan var nu 7. i typ 6 timmar hade vi hallt pa. Morgans slakt var dar pa middag och alla gilalde haret. Vi bestamde oss for att behalla det. Och nu gilalr jag det faktiskt. Det ar annorlunda men fint liksom. Antar att jag maste lagga upp en bild pa det senare men sitter i sklan nu. Det ar typ en blandnign av detta. Var inte radda, det ar ganska sa fint.



och så var det över

Ligger nu i soffan och kollar på tv och lyssnar på spotify. Födelsedagen är över men bra var den. Vakande och skypade med pappa och sen therese. Efter några timmar kom amber över och vi drog oss till kalamazoo mall för att köpa de underbara skorna men storlek fanns inte ... vi kollade runt lite(och gjorde en annan hemlis) och jag köpte lite smink och hårfärg (det ska bli ljusare denna gång). Sen åkte vi hem och åt pizza och tårta. Amys tårtor är underbara. Frostingen är den bästa som finns. Men måste erkänna att jag saknade mormors tårta lite men det blir när jag kommer hem. Jag kan nog vänta allt.

JAg öppnade presenter och sen åkte jag och Landy till baskematchen i skolan. Fan vad kul det är alltså. Efter det åkte vi hem till Sunny&Sascha och tog det lungt och snackade skit med dom. Härlig dag minst sagt!


Till att börja med fick jag $50 presentkort på buckle för att köpa min kärlek av Amber och Kail. (vi hittade dom i en annan butik)

BKE Sole Finella Shoe

Jättefin väska av Tim&Amy från Coach som är ett väldigt populärt märke här borta, jag visste iallfall inte om det förut. Svart läder är den iallafall.



Av livia fick jag en rosa snuggie.



Det är alltså en filt mer armar inbyggda. Haha, mest för att vi alltid skämtar om dom. Så himla fult men så bra!Mamma du kommer älska den. Det är asbra om du ligger och läser, kollar på tv, har datorn i knäet eller något sånt. Armarna slipper liksom frysa.

Av Landria fick jag svarta mockasiner. Assköna och gosiga. Och varma liksom så man kan använda dom nu.



Sen fick jag ett jättefint armband av colleen. På ena sidan står det "Anna 2010" och andra sidan "Love Colleen"



Men den bästa presenten är ju ändå systemkameran som ska köpas när jag kommer hem till Sverige! Tack släkten som bidrog med pengar och tack mamma och pappa! vad mycket fint jag ska ta i sommar!


artoooooooon

har tio minuter på mig att skriva att det är min födelsedag! så, grattis till mig och tack alla sötisar som grattat!


18 i sverige iallafall

JApp, nu är jag 18. Om jag hade varit i Sverige liksom. Annars är det en timme kvar tills födelsedagen här i USA. Landy och Amber hade köpt ballonger till mig i skolan idag så i tredje timmen levererades dom till mig i klassrumemt jag var i. Åh vad glad jag blev!



Lite random bara, ni måste checka in dessa hemsidor om ni inte redan sett dom. UR KUL!

FML, Fuck my life

TFLN, Texts from last night

MLIA, My life is average,

MDT, My drunk texts


Ibland skrattar jag så att jag gråter. hahahaha, love it. Kan ju avsluta med en så ni vet vad ni ger er in på liksom. One minute.

"Today, my 7 year old looks at me and states, "When I grow up Mommy I want to be fat just like you. FML"

"Today, at the dentist, I was getting my teeth cleaned. Looking up at his nose, I saw runny snot dripping onto his lip. I tried to slowly move away. He told me "Stop!" The movement of his lips caused the snot to fall right into my mouth. FML"

hahah är det inte underbart ?!

 


Till Nora

Sotaste Nora! Gud vad fint namn det ar till att borja med. Har aldrig riktigt tankt pa det men det ar himla fint. Nora. Nora. Nora. Ja fint liksom! Tank pa hur lange jag har varit borta. Ar snart inne pa den 6e manaden och da ar det bara tre kvar efter det. Den har tiden har ju gatt fort och nu ar det bara halften av den tiden som gatt kvar. Haha, jaja, tre mander kvar typ och det kommer ga snabbt. Och jag haller med dig. Klipp inte haret. Det ar fint emd langt har. Mycket fint. Jag forsoker spara mitt men det fungerar itne sa bra. Pa nagot vis verkar det som att det inte vill vaxa. Men klipp lite nar det behovs liksom sa det vaxer snabbare! haha.

Jag saknar dig sa mycket ska du veta och langtar till att traffa hela familjen din. Plus att jag langtar tills jag far traffa er nya kanini. Sasha va det va?! Ur sot ju. Jag har faktiskt en kompis har som heter Sascha, fast med ett "c" liksom. Han ar fran tyskland och ar ocksa utbytsestudent har i Allegan. Himla rolig!

Sitter faktiskt pa lektion och klockan ringer snart ut sa maste logga ut nu. Ville bara saga att jag saknar dig valdigt mycket och lika mycket resten av familjen. Vi ses om fyra manader! puss fran kusinvitamin


the bachelor

Jag och lan ligger och kollar på the bachelor. As bra verkligen, helt fast! Halsont har jag också ... buhu. Love


there he is ... jake


oh its fuuuun


Några bilder från webkameran, himla bra underhållning ibland. (se inlägget under)


halsont

Heeeey bästisar! Natten på hotellet sög. Haha, det va ju inte som vi tänkt oss iallafall. Kom dit och blev trötta på alla brasilpojkar efter en kvart. Skit jobbiga. Poolen som skulle vara en vattenpark var en liten pytte pool och en kana. Plus att det var tva barnkalas med småbarn som kissade i poolen. Vi badade inte.

Pratade ledarna in till att vi skulle få gå till the mall och dom sa ja så vi drog dit och kollade in lite. Köpte inget men fick en god starbbucks frappochino(?). Vi fick också en ny vän. Inga, från Norge. Jättehärlig tjej som boor 45 minuter från Allegan så vi ska ta med henne till vår snowcoming dance i februari. Kommer bli kuuuuul. Hon kommer även till Sverige ibland också så då kan vi ses nästa år. 

Idag åkte vi hem från Grand Rapids vid tio och sen åkte jag med Amber och Jon till Grandwill mall och fixade min telefon och köpte en parfym. Mmmm. Köpte också underbara herses kisses med caramel i. Åh så gott!

Nu sitter jag här, väntar på den hemmalagade pizzan som är klar om tio. Här är bilder.


Mina fina uggs i bilen, hehee.


Åkte till Crispy cream donuts och åt oss tjocka. Det är även fabriken så man kan se när dom gör dounutsen. Just när detta kortet togs så gjorde dom inga bara för det.

  
Amber. Amber, landy och jag. Eric.


Amber och Inga!


en hotellnatt

Snart drar vi iväg till Grand Rapids för att gå på ett pool/pizza party. eciting huh? haha, jättetöntigt verkligen. Det är med organisationen och alla andra foreigns  skulle åka så då åker jag också med. Fick med mig landy, amber och shelb också så det blir nog bra. Ska alltså äta pizza, leka i en vattenpark och sova på hotell. Haha. kul. Men det blir ju som man gör det till. Vi fyra kan nog ha kul vart vi än är så det blir bra kan jag lova. Skypade med mamma och pappa nyss och nu måste jag hoppa in i duschen. Hoooooppppp! Nu! Hehe, nu är maraboun borta också, eller den är i min mage. Mmm! Har blivit dålig på bilder har jag märkt. Ska försöka att bättra mig lite. Love 

Greeeey's anatomy

Om tioooooo minuter startar Grey's igen efter ett uppehall. Caaaan't wait. Har mycket att plugga tills imorgon dock men det ordnar sig. Government som vanligt .... Btw sa fick jag 2 minuters pr idag pa traningen nar vi korde the curciut! love


till moster anne!

Okej, såhär är läget. Jag och min telefon kommer inte överränns så bra. Eller min tid liksom. Den har varit utan pengar i en vecka vilket betyder att jag inte kan ta emot några samtal eller sms och jag kan inte skicka eller ring(vilket är ganska logiskt). I helgen ska jag in till Kalamazoo och ladda in pengar, då kommer jag säkert få en hel rad med sms(ja jag tror att jag är populääär). Men det är alltså därför jag inte svarat. Känn dig inte dissad, jag älskar dig! Fick också paketet igår. Älskar godiset, gott&blandat, salt&blandat(?) och djungelvrål. Chokladen var ingen favorit och antar att den är ny efetrsom att jag aldrig sett den förr. Men det är tanken som räknar. Härligt är det ju också att de andra i familjen bara gillar gott&blandat och hatar salt godisarna. Deras beskrivning är "det är som att man har svettats himla mycket och sen tryckt på det på en saltgodis, som inte ens är god" ... jag älskar det iallfall, thats the most important!

natti dags, love


i skolaaaaan

Sitter i accounting class och ar klar med arbetet sa har inget att gora. Evan(snyggingen) som sitter framfor mig forsoker lara sig svenska ord men det gar inte sa varst bra. hehe, visste itne attt svenska var sa svart ...

En till lektion efter detta sen ar denna dag slut. Da blir det traning och sen hem och gora laxor for jag och amber ska pa government meeting senare. typ halv 8 men anda liksom. I government klassen maste vi ga pa tre eller fyra moten, typ skolboards mosten eller liknande och skriva vad det handlade om och sa. Det har blir vart tredje och sen ska vi ga pa ett till for att fa extra credit. Hata moterna.

Saknar alla er dar hemma och vi ses om typ 5 mandare, lite mindre! Saknar Sverige ocksa, liksom landet. haha. jaja ska titta vidare pa lite bloggar och roa mig med det de sista 20 minuterna. Love

tillbaka till verkligheten, hehe

Hejsvejs, vilken bra helg jag har haft! Åkte alltså till Detorit med Colleen i fredags efter skolan och kom hem i dag kl ett. Hennes mormor(inte mamma, jag had fel) fyllde 89 år. Så, kan ju dra helgens händelser lite snabbt. Fredag, åkte vi i tre timmar i bilen och kom fram kl 7, typ, Jenni(colleens syster) jenni's man mike och deras barn Mikie och Bethany + Colleens mamma Mimi skulle just ut och äta så vi följde med och åt lite mat. Kom sedan hem till Mimis och sov. Lördag, var det Grandmas(vet inte vad hon heter) födelsedag så det blev en stor frukost som var mer som en lunch, och sen åkte vi, Mimi, Colleen, jag och beth till the mall och gick på bio(the blind side) och shoppade på H&M(!!!) och sen vart det födelsedags middag med alla. Åkte sen hem och tittade på the bachelor, hehe, och sov. På söndag(idag) åkte vi hem på morgonen och kom hem klockan ett som jag redan sagt. Landria och kom senare hem från flygplatsen efter att ha sagt hejdå till hennes pojkvän Brais. Åh vad hon grät. Dom får se varandra om 5 månader!


I mimis hus så had hon en "brandmansstång(?)" i sitt sovrum ner till köket. As coolt! Mimi var den första kvinnliga brandman(kvinna) i America. hihi, hon är jätterik också.


Hon har kycklingar och hönor som hon fick sina ägg från :)


Jag och Bethany, vårat försök till något bak. Lyckades ej.

DH toniiight! Om en halvtimme faktiskt. Och på torsdag börjar Grey's igen. Caaaan't wait!

Detroit

Imorgon drar jag med Colleen till Detroit! Tre timmars drive så åker på dirr efter skolan. Hennes kära mor fyller år och Col ville att jag skulle träffa hennes familj så jag hänkar liksom på. Ska också träffa Colleens neice Bethany, hur söt som helst! Hon har cancer av något slag och har mindre än två år kvar, senior i high school om jag minns rätt. Usch. Men vi ska iallfall ha roligt och chilla runt där över helgen. Kommer hem söndag igen. Brais åker hem till spaninen på söndag också .... tråkigt för landria, hon kommer ju fan vara deppig i minst en vecka ...

Annars så fick vi 2 hours delay imorse. Och två extra timmar av sömn tackar man ju inte nej till. Det var alltså för mycket snö på vägarna för att skolbussarna skulle kunna köra på "bakvägarna". Alltså en kort och snabb dag. Hade träning efter skolan och herregud vad jag nästan dog. Vi körde curcuit vilket går till på detta vis. Vi springer tio varv vilket är 2 miles (3.2 km) och mellan vajre varv så ska man göra någon slags workout - situps, push ups, lunches, bunny hopps. Och man får inte välja vad utan det är liksom ett papper man måste följa. I vilket fall så var det hur jobbigt som helst. Låter kanske inte som något jättejobbigt, så tänkte jag också innan, vänta tills du gör det kan jag ju säga. Min tid blev 22 minuter. hehe, bättre ska det bli, mycket bättre. Vi ska ju ändå göra det varje vecka!

Klockan är mycket, jag borde plugga eller sova. sova blir det! Love


Jag, colleen och stevie!


Colleen och jag i farten i Chicago!

My Sisters Keeper

Såg just på film. Du måste se den. En bra gråtfilm och ja jag lovar. Även du som inte gråter till filmer kommer att gråta. Jättebra film!

Ibland är det liksom skönt att få ut sig tårarna också när man bara känner för att gråta men att inga tårar vill komma. Då hjälper en film som denna. Som nu. Klockan är snart halv tolv. Skola imorgon så jag måste sova. Men i vilket fall, see my sisters keeper.



tvåtusentio

Nytt år nu va! härligt. Hoppas att ni fick en bra sista kväll i tvåtusennio och en bra start i tio. 

I onsdags spendreade jag en till natt hos Amber och sen kom Tim och hämtade mig. Gjorde oss i ordning för kvällen och åkte iväg till Jen&Troy för lite middag. Sen far vi vidare till Joe&Erika för att säga hej och sen hem till Fortneys för att stanna. Fortneys är alltså Colleens familj. Sascha och Sunny hade lite vänner över och vi hade det mysigt. Dekorerade pepparkakor, åt mat och satt och pratade lite skit liksom. Jag, landy och brais kom dit och kom just på att vi inte ens gillar hälften av alla som var där så vi satt uppe med Colleen, Stevie och Richie och hade det mysigt istället. Juste, snöbollskrig hade vi också efter tolvslaget(Shit vad grym jag är. hehee.) och sen kollade vi på film och sov. Och juste ringde till Jocke, Oscar och Manda också. Väckte dom i deras skönhetssömn men glada va dom. Förutom Oscar som undrade vad jag höll på med. haaha, han sa förlåt för att han var otrevlig idag så det va ju bra. Jag kanske får säga förlåt för att jag ringde och väckte han också. Jocke va iallfall den gladaste! Iiiih vad jag saknar honom!

Inte så mycket bilder från min sida. Richi(mästerfotografen) tog en hel del bilder med sin värsting kamera men dom har jag inte. Kanske kommer dom upp på face eller så gör dom det inte. Vi får helt enkelt se. Juste vi körde charader också. KUL. Love


RSS 2.0