oh my, i´m excited

Någon liten flicka (iof lika gammal som mig, tror jag) ville bli vän med mig på face. Hon bor i usa, michigan .... Hm tänkte jag, who is this random person .... (?) hon säger att jag är en av dom studenterna som hennes familj väljer bland! Shiiiiiiiiiiit, det kan vara min blivande familj. Fast vet ingenting än, Explorius har inte ens sagt något om det men jag kan ju hoppas. Rensade alla bilder en gång till, dom kommer defivitivt att kolla alla bilder på mig ... men nu är det kirrat så ingen fara med det. Aja, återkommer om det händer något mer angående detta. Dom kanske inte ens väljer mig liskom ;) puss

having fun with m&m

Imorse kom hans med båten så jag träffade malin och henne inne i visby vid halv tolv. Hade många härliga timmar med dom alltså och shoppade en klänning på rean (som visserligen behövs sys om lite) och ett par jeans shorts. I like. NU längtar jag inte lika mycket hem iallafall. Imorgon ska pappa spela golf med johan, malins pappa, så jag hänkar med han och hoppas att dom två brudarna där kan sysselsätta mig en dag till. Jag tror att dom kan lyckas väldigt bra faktiskt.


C ya, pyssss

I´m having a great moment ...

Ligger nu såhär på kvällstippen i min säng och filuruar med datorn. Tack och lov att den och internet följde med i väskan. Kollar bilder på facebook och sneglar på telefonen i hopp om att den ska plinga till och vipps så har jag ett nytt sms i inkorgen att läsa. Nej, självklart är alla ute och festar och har det kul en sånhär fredagskväll och bryr sig inte så mycket om min eller sin egen telefon. Alla utom jag. Haha nej men ungefär. Känns riktigt tråkigt att ligga här ensam. Dagarna går ganska lätt förbi men kvällarna är ganska tråkiga när casper somnat in liksom. Ja, ingen är heller inne på msn så där kan jag inte roa mig och telefonen har fortfarande inte plingat till så det blir till att skriva ett litet tycka-synd-om-mig-själv inlägg här istället.

Som sagt så kollar jag bilder på facebook på alla min vänner. Gamla som nya, fula som fina och roliga som tråkiga. Ja nu snackar jag om bilderna och självklart inte om mina fina vänner men det förstod ni nog. Jag tänker på hur oerhört mycket jag kommer att sakna dom under skolåret som kommer. Just nu för en stund känns det helt idiotisk att åka iväg såhär när jag liksom ändå har det så bra här hemma. Varför inte bara ha det så och liksom ha det som vanligt. Nej då får jag för mig att jag ska ut på äventyr på andra sidan havet och skojsa runt. Vad tänkte jag ... Jag har de bästa vännerna, min familj är himla bäst den också, jag vantrivs i min skola med lärare och människor och har det allt för kul på rasterna och utanför skolan så har jag för det mesta roligt med allt möjligt knasigt vi hittar på. Och så ska jag åka (?) Vad va det för något liksom. Det kanske bara var ett impulsbeslut och lät just då så himla roligt och spännande men nu känns det bara läskigt och konstigt.

Nej nu är jag för löjlig. Det är ju faktiskt det här jag vill. Det ska vara lite spännade och läskigt. Och egentligen så är ju itne det så konstigt heller. Att flytta till en helt okänd familj för att gå i skolan och leva kan ju inte vara annat än läskigt. Det är ju liksom en helt annan kultur och helt andra vanor. MIn familj kan bestå av en Kvinna och en hund lika väl som av en hela familj med en mamma och en pappa, tre barn och en katt. Och jag kan få bo i californien lika gärna som i Wisconsin liskom. I have still no idea.

Nu till saknaden av nära och kära.

Tanken på det hela skrämmer mig. Jag vill liksom inte tänka på det så mycket men ändå så flyger tankarna iväg åt det hållet ganska så ofta. I tio månader ska jag vara utan min vänner, min familj och alla andra människor i min omgivning. Det kommer att bli svårt det vet jag. Så annorlunda. Ingen liten therese att ta en spontan kvällspromenad med, anna och manda med sina galna historier om kvällen innan kommer jag inte får höra (manda du måste skriva allt som händer på någon hemlig blogg!), rasterna med jenny i skolan - dansen på bordet speciellt, helgerna med närmare bestämt hela klassen och oscar, ja och så mycket mer, kommer jag inte få ta del av ju. Jag tycker absolut inte synd om mig själv, jag kommer få vara med om så mycket men ändå så känns det lite tungt, det kan jag inte hålla inne.

Många säger att troligen så kommer vi här hemma sakna dig mer än vad du kommer att sakna oss, du kommer ha så mycket att göra och allt nytt så det blir svårt att komma ihåg att sakna oss liksom. Nja, ja, hm, kanske. Kan iof vara sant till viss del men sakna kommer jag göra. Så jag spricker.

nu tog orden slut i mig. Det va bara lite som behövdes komma ut. Vet inte om det är sammanhängande alltihopa men det får gå. Jag kommer iallfall sakna er himla mycket.


Chillerill with my sis

Dagen har varit underbar. Stranden hela dagen med bad och sol. Har börjat läsa Flickan som lekte med elden nu också, himla bra dö ;) Jag och fanny sitter nu och käkar marabou och chips, alla andra är på lammgrillning men vi stannade här hemma. Riktigt skönt med lite lugn och ro måste jag säga. Imorgon ska det tydligen regna så ska ge mig ut på en spring runda och kanske ett dopp i det blå efter, i regnet dvs. Grillparty med hela tjocka släkten blir det på kvällen. Chokladen ropar,  Peaaaace people!


wipps and i´m gone

Imorgon åker jag alltså till gotland och stannar där de tre närmaste veckorna. Ska bli riktigt skönt att åka iväg lite och ha det mys med familj och släkt men ännu mer längtar jag tills mina bebisar manda&nord kommer över till ön. Pappa har med sig datorn men kommer väl inte spendera allt för mycket tid vid den ... beror på vädret till viss del iof.


Idag vart det en mys dag med hans och tess. Vi gjorde inte alls mycket mer än att lyssna på musik, färga hans hår och promenera. Skönt det. Jag och pappa var också en stund hon lille söte farmor och hälsade på innan h&t vaknat eftersom att jag vaknade så himla tidigt .......... Nu blir det till att sova länge på morgonen och vara uppe senare än katten på kvällarna. Skönt med riktigt sommarlov nu. Ha det så Gr8 här hemma, pussss



mändy på dalis

it´s starting to get close

Ibland undrar jag faktiskt vad jag har gett mig in på. Det skrämmer mig lite om jag ska vara ärlig. Ännu har jag inte fått veta någonting om mitt utbytesår. När kommer all information liksom. Imorgon, två veckor? ... Tell me bara! Jag vill inte vänta längre. Allt är så himla spännande. Jag har ingen aning om hur mitt närmaste år kommer att se ut. Vart ska jag bo, vilken skola ska jag gå i, kommer jag ha något syskon under året, kanske en hund eller någon katt, min vänner - vilka kommer det vara, kanske blir jag värsta nörden eller skolan populäraste - det bästa vore nog något där emellan.


Det finns så mycket jag vill veta just nu, allt bara snurrar runt i huvudet på mig. Nästan alla frågar hur ens vågar, om jag är nervös. Ja hur jag vågar vet jag inte ens själv men så farligt kan det ju inte bli liksom. Om jag är nervös vet jag inte. Inte än liksom, när jag får reda på familjnoch datum och så, då kommer jag nog inte sova mycket på nätterna men än så länge är det lungt.

Uscha vad jag kommer att sakna alla här hemma, vill inte tänka på det.

Grannarna tvårs över har nu börjat sjunga allt för högt - för mycket alkohol dvs. Jag borde nu sova och jag ska nu göra det. Föresten kommer jag nog sakna jobbet lite, fick hejdå kramar idag och massor av 'lycka till' hälsningar. God natt fina människor!


one day at dalarö



jump (dududuuu) for my love



plaskiiii



vi åkte båt



och vi fångade fiskar!

thank you mandis for a wonderful day!



nu är jag trötter och min sista dag på jobbet väntar imorgon. Sov gott!

one more day to go

Ja, ledig imorgon och sen en liten dag kvar på jobbet. Lördag, sen är det slut på det roliga. Ja faktiskt har jag nu börjat gilla det lite och just då ska jag sluta. Jaja, tobias sa idag att jag skulle ringa när jag kommit hem om jag ville komma tillbaka eller så. Vi får la se.

Sa just hejdå till jenny som var här. Nu dröjer det länge innan vi ses igen dö. Äsch vi klarar oss nog.

Britney var skitbra föresten. Damn. Lite avis på Larissa på jobbet som fick gå på efterfest, fick gratis biljett till andra konserten och efterfest igen, + att hon blev bundis med dansarna, kan ju inte bli bättre liksom. Haha, om hon var glad idag på jobbet.

Imorgon blir det inte att sova ut då heller ... dalarö med mändysen. Vi ska bli bruna. Iallafall försöka. tjingtjong!

like a lot

Åh äntligen är du hemma. Som jag väntat. Tre hela veckor ... buuhuuu. Haha det sämsta är ju nu att jag åker till gotland i tre veckor. Jajja, jag är iallafall inte i ett helt annat land och prata i telefon kan vi ju faktiskt.


Igår träffade jag föresten jenny och tones. Åh så kul det var att träffa er äntligen. De kom till donken och fick se en liten incident ..... kaffet sprutade kan jag ju säga. I won´t tell you more! Vi Glömmer Det. Senare åkte vi till my för ett litet sista talk innan hon åker till spain idag. Dig kommer jag inte heller se på ett antal veckor.... Efter det åkte vi till challe och spelade kort med grabsen och sen raka vägen hem till sänga.

Ja nu väntar jag på kek och sen ska jag träffa tessiboooo och snacka lite skit och manda också om hon vill. Cya!




snyggt, våras på gotland. Grattis btw tess, 13 juli var det dock men bättre sent än aldrig!

a trip to gotland

Kom just hem från jobbet och ska sen efter middagen träffa nord och manda. Åh juste, har nu bokat biljetter till nord och manda, de kommer ner till gotland sista veckan och fan vad kul vi ska ha! Jag åker nämligen nästa måndag och efter två veckor med släkten uppskattas besök av vänner väldigt mycket!
 
Nu är det hopp in i duschen och skrubba bort donken lukten, nää så illa är det inte. Föresten  brände jag mig på fritösen idag, buuhuuu ;(



woohoo

Hola, kom just hem från jobbet. Blä.


Igår var det partaj hos marcus med manda och marris och andra. Kul kul. Ikväll ska jag vara med nea. Ska nog till orre the maaaaan där det är lite folk i guess.


wwiiiiie, jenny är hemma btw :D




 


waiting for the bus





today is a good day

Idag är en bra dag ska ni veta. Jenny my heart kommer hem! Åh vad jag saknat henne. Fick ett litet sms igår av henne och hon sa att britney var asbra och var avundsjuk att jag har den konserten kvar. Hihi, det är ju faktiskt på måndag. Yey!

Igår bakade jag och frida kladdkaka med hallon i efter jobbet. den blev vädigt kladdig. Åkte sen och fikade med cecilia och manda. Just nu sitter jag och äter pannkakor som blev över från gårdagens middag. Mycket gott. Hoppas att manda inte har något att göra idag, jag vill leka med henne som vanligt. tjing


jag köade och köade ...

Idag var det inget jobb men tidigt var jag tvungen att gå upp iallafall. Nord och Manda också då de var så söta att förlja med mig på vägen till ambassaden. Vi åkte ut till djurgårn och såg en kö av människor utanför den amerikanska ambassaden. Manda och nord stog där med mig i en halvtimme men sen tröttnade de och åkte hemmåt. Tack för sällskapet iallafall snäckor!

Ja, iaf så fortsatte jag att köa. Kl tio fick gå genom säkerhetskontrollen och tackade gud att jag snart skulle få åka hem. Men icke sa picke, två och en halv timmes yttligare köande inne i byggnaden fick jag stå ut med. Damn vad tråkigt det var. Hade som tur med mig en bok att försöka roa mig med.

Jag som var så nervös innan själva "intervjun" hade egentligen ingenting att vara nervös över. Det var över på en halv minut. De frågade vart jag skulle, om mina föräldrar skulle betala allt och vad det då jobbade med. That was it. JAg som hade hört att de var jättestränga och inte alls trevliga. Jajja, inom en vecka eller något så kommer mitt pass hem i brevlådan med visum och allt. g8!

Sitter nu ute i solen och försöker få någon slags bränna ... senare träffar jag troligen manda och hittar på något. C ya!


Michael Jackson

Michael Jacksons minnesstund är just slut och fin var den faktiskt. Kan nog inte förstå hur stort det egentligen är att han nu begravs och inte kommer att finnas längre.



 

nattinatt

Ska just släcka och krypa ner i sängen min. Kom hem för inte så länge sedan efter att ha jobbat till nio ..... mina fötter tar kål på mig och imorogn ska jag upp en timme tidigare. Börjar kl tio men slutar iof kl ett. det blir liksom plus minus noll.

Och anna, jag älskar dig vännen!

mysipysi

Kom just hem från en promenad med nea. Vi bakade också kladdkaka och tittade på film, i like. Nu skulle vi i familjen westman egentligen åka till kusin casper på middag men han blev febrig så vi stannar hemma. buhuu. 

I fredags var jag, manda, anna, jessica, maja och felicia iallfall hos micke där det var fest. Lite små konstig kväll, maja och jag var typ uppe i varv och jäklans vad vi lekte. kul, kul. Igår åkte jag och manda in till skanstull till cribbe men det slutade med donken och lite hemligheter. Ibland är vi så patetiska verkligen och världen så liten. 

Innan vi åkte in dit kom kusinerna över och vi gjorde s´mores, därav inlägget under. 


             


how you´r making s´mores

Last summer we eat this a lot in the evenings, it so good, you have to try it!

okey, Take one honey maid graham and brake it in two. Top the graham squares with one chokolate piece. Then toast the marshmallows over a campfire or a grill and then put the marshmallow on to the chocolate-topped graham square. Cover the marshmallow with a second gramham to make a sandwich. and thats it, mm i love it!
  



heeheeeeeee  <3 och jag vet inte varför jag skrev på engelska ..... :D :S förstår inte varför s´mores inte "finns" i sverige :(

more gotland pictures








stora staden

Yes, like the rubrik say. Har idag vart inne i stora staden med my, ellie&carro. Shoppade lite gjorde jag, en klänning, randig t-shirt och en tyg påse/väska (?). I like. Skulle ju egentligen ha åkt och badat emd oscar och några andra (?) men vädret sa ju emot lite. Regn och rusk, åska och blixtrar. Vädret blev ju lite bättre senare på dagen men det kunde man ju inte veta. Vi kör nästa vecka istället då jag bara jobbar måndag och tisdag, I´m happy so happy! på tal om jobb så är det slut på det snart. Yes! jobbar nu imorgon och mån&tis som sagt. Sen lör, sön, mån, tis, ons&tors. Sen är det slut! Jag drar till gotland och sen skulle jag ha jobbat lite i augusti men har sagt upp mig nu eftersom att jag inte vet när jag åker iväg. Åh, snälla låt dessa dagar gå fort. i hate it rent ut sagt....

På sös gick det iallfall bra. Mycket läskigt var det men jag klarade det. Woohoo god work anna! 

svettas

Kom hem från staden för en stund sedan och nu ska jag hoppa in i duschen. Jobbade till tre och sen mötte jag manda, david&kristian och gick runt lite. Mötte sedan upp mami för att handla presenter till värdfamiljen men hittade endast en kokbok på engelska fast med svensk mat. Hoppas att det uppskattas där på andra sidan atlanten.

Sjukt varmt ute och inne också för den delen. Just nu är det 41 grader på vår baksida i solen. Blääää. Fast ska väl inte klaga egentligen. I vinter kommer jag be för att det ska bli sommar. Inne på donken i köket är det 36 f'**king grader. Alltså är det typ 35/34 vid kassorna. Inte undra på att man står och svettas som en gris i bomullströjor och långbyxor.

Nu, ska jag duscha och sen umgås lite med bosse 40+ och jonathan 10 år som är här från norge :) I kväll ska jag nog vara med min määändy och äns, kanske blir det fest kanske inte. Imorogn jobbar jag ialflall inte och det kan vi hurra för. Ska in till sös för att ta en spruta tidigt med tuppen och sen ska jag till mysan. Om fint väder drar  vi och badar med andra söta. Puss nu till er! försök att inte dö i värmen snälla.




manda och david snyggisar!

update

hello my dear blog! Har varit lite dålig med uppdatering om usa och anledningen är just att det inte hänt så mycket nytt. Har bokat en tid på ambassaden den 8 juli. Lite små nervös men det ska nog gå prima. Kommer dock ta hela degen då det är flera timmars kö. Jajja, I´ll survie. Annars går jag nu bara och väntar på att de ska ringa från explorius och säga att jag fått en palcering hos en söt liten familj. De sa att jag troligen skulle få veta i juli och nu är det ju juli så snart kanske samtalet kommer! iiiiih! Jag kan iof ha värsta oturen och inte ens veta familj innan jag åker ............ men jag ska ha tur. Jag måste få veta innan, livrädd annars!




från igår :)

allsång

Igår var jag ledig så då vart det allsång. Inte de bästa artisterna men roligt iallfall, det är mer själva grejen som är kul. Anna och jag åkte in vid 4 vilket vi tyckte var tidigt. Manda och maja var där kl 2 (?), galna, för att komma långt fram i kön i hopp om bra platser. När jag och äns kom var kön inte direkt något att hurra för .... typ fyra gäng som alla låg och sov. Jaja det kom så småning om mer folk och vi fick himla bra plater. Dock inte där kamerorna filmade men det gjorde inte spec mkt. Under dagen sprang vi runt på skansen och tittade lite på djur och hade det braaaaa. jag älskar´t verkligen. Så fint och mysigt. höhö.

Till kvällen när johan palm kom in på scen vart människor galna. Haha. herregud. Skämdes lite även fast det inte var vi som satt och skrek. Jaja, är man idol så är man. Måste iof medge att hans låt var himla bra och faktiskt så hejade jag på honom i idol ....

Nästa vecka kommer magnus uggla. Vi kan inte missa! C you there!


RSS 2.0