kill me

Hola guapo! (manda lite spanka kan jag ... !) drar helgen lite snabbt.
 
Fredag spenderades med Louise i stan, lunch och lite koll i affärer! Till kvällen var jag med jenny en sista gång innan hon drog till Paris. Vi åkte hem till challe också men stannade inte alls länge.

Lördag, igår, jobb på dagen och sen grillning här med familjen plus fyra härliga vänner till ma&pa. På kvällen åkte jag och manda till grindstugan och mös med my, ellie, orre, pontus, wille och nåra andra vid något bad. Spelade kort och lyssnade på min underbara ipodmusik, wiiie. Ironi. Men trevlans va det iallafall. Tittade också förbi hos ellies granne och johans vän(?) också men gick lika snabbt som vi kom. Jag och manda åkte hem till henne och sov.

Söndag, Jag och manda hade ställt klockan på nio men vaknade en och en halv timme senare i panik. Vi skulle ju till stranden och bada och sola .... Men vi skyndade oss iväg till strandbadet där även Anna nord va. Vi badade, solade, badade och solade och ... Sen nu så sitter jag här. Är just uppe i att städa rummet, lyssnar på musik och vill fäll en tår över min röda rygg då och då. Men jag håller inne, i´m tough! heheee.

Imorgon jobbar jag till 5, snälla döda mig eller något. Efter jobbet ska jag och mamma leta presenter till den fortfarande okända värdfamiljen, känns lite skumt att handla till någon jag inte ens vet namnet på men det måste göras det med. 

snart kommer iallfall alla mina små kycklingar hem. Jenny den 10:e, Antonia den 13:e och Tess den 15:e, alla på raken, can´t wait for u guys! 


Btw, värmen tar död på mig .............................................................  

dead!

Michael Jackson är död :O Jenny kom just med nyheten på msn. Hjärtstillestånd och i en timma höll läkarna på att försöka rädda hans liv .... Didn´t see that coming.

Fans sörjer vid Michael Jacksons stjärba på Hollywood walk o 

u will look like a gingerbread

Och jag vet en som är ledig imorgon! ja, precis. Skönt. Jobbar dock på lördag och de flesta dagarna nästa vecka men that´s life. I´m making money. Lider iof med manda som ska pallra sig in till sitt la donke och jobba imorgon. Puss hjärtis!

Imorgon blir det en dag med louise i stan. Troligen sätter vi oss på något fik eller vid vattnet och pratar strunt och sen till kvällen blir det krök hos challe eller chill med jenny. Lördag satsar jag och mandyy på fest iallfall. Vi båda är lediga på söndagen nämligen! Nice huh?!

Och juste, idag jobbade jag (blää) till tre och sen mötte jag maaja och mandyyy vid djurgårdsfärjan. De hade köpt jordisar och chips så vi kunde svulla ordentligt ute på djurgårn i en härlig park. Okej, inte härlig. Det var massor av fåglar och bajs men bortsett från det så. Nord kom också sen och vi åkte och keka på maestros. Gött. Sen tog manda och jag oss hem hit för att fortsätta att keka, men godis denna gång och snart är det sovdags för mig. I´m very tired belive it or not ....

Therése har åkte till kroatien i tisdags natt och jag saknar henne .... blä. <3

sleepytime

Kom just hem från Nord. Vi tittade på Pocahontas och åt digistivekex, gottit! Manda var förbi en snabbis men drog lika snabbt ut på äventyr. Dock inget att göra sig rolig över. Alltså inte ett roligt äventyr. Hoppas hon kommer hem snart, nordis längtar efter att få sova.

Innan chill hos nord jobbade jag till tre och sen lite käk och lugnt i solen på baksidan. Imorgon blir det samma sak, jobb. Till tre men kanske ska jag erbjuda mig att jobba till fem ... hm, kan ju trotsallt aldrig då de frågar så lite snäll kan jag nog vara imorogn allt. Nej som sagt upp relativt tidigt, kl 9. Buuuhhuuu, Aja C ya!

don´t ya love it?

Jobbat. tagit det lugnt vid kajen med en liten manda. hem. käkat. tessans place för a good bye ;( & nu sängen. That´s about it.

sommar är allt härligt va, (bortsett från jobb ..................... )


    

lite olika från närmaste dagarna, tjing!

not that fun

Har spenderat en lång dag på SÖS idag. Cirka 7 timmar var jag och mamma där och det  var inte helt kul. Kan ju ta det från början.

Kommer dit vid halv nio för att börja en provikation på jordnötter. Tar blodprover, blodtryck och snackar med Dr Nilsson. Får första dosen av choklad - inget händer. Får andra dosen av choklad - inget händer. Får tredje dosen av choklad - kli i halsen och gommen. Äsch tänkte vi det gick över rätt snabbt så vi fortsätter. Alltså, jag får fjärrde dosen av choklad och det är ganska mycket ändå. Direkt efter jag käkat det börjar det att klia i munnen och gommen igen. Börjar att må illa som bara den och fyyyy vad det gjorde ont i min lilla mage. Dr Nilsson konstaterade att det var en klar reaktion så vi fick ett eget rum med säng och allt, skönt. De tröck i mig två tabletter men inget hände. Det började att klia lite i nacken så en adrenalin spruta skulle göra susen sas det. In i låret med den och sen skulle det vara bra. Efter några minuter (ingen aning om hur lång tid egentligen) fick jag mer och emr utslag. En till adrenalinspruta in i låret och några yttligare tabletter. Utslagen och kliet gick ner lite men kom tillbaka lika snabbt igen. Nu över exakt hela kroppen. Det var hemskt. Det kom bara mer och mer vita bubbliga prickar och hela jag kändes helt vidrig. Jag var vidrig, tycker iallfall jag då min mamma inte höll med. I näst in till panik hämtade jag läkarna och de tog mig till akutrummet. Där fick jag en till spruta och dropp. Kändes lite sjukt, där låg jag liksom, med fem läkare stirrandes på mig, dropp i armen och aa, så var det. Hela kroppen var röd med utslag, såg ut som att jag brännt mig i solen. Var helt varm vilket man kunde känna om man bara höll handen nära huden men ändå hade jag två filtar då jag frös väldigt mycket. Fick också ha kalla blöta handdukar runt hela benen för att det kliade så mycket, usch. Går inte att beskriva känslan. Jag visste verkligen inte vart jag skulle ta vägen just då. Det var så obehaglit.

Ja, och så var det i några timmar innan det försvann och nu finns inga tecken på en reaktion. Har tre plåster på låren och en tuss i armenvecket men inte mer än så. Benet gör dock väldigt ont. Ni vet när man tagit fästingsprutan i armen eller så då det kan göra ont lite fter. Så fast mycket ondare är det typ, och hela tiden!

Hehe, kanske låter mer dramatiskt eller vad man ska säga än va det var, fast ett tag var det faktiskt ganska dramatiskt illafall kan jag tycka det.

Nu till kvällen ska jag hålla mig hemma, är helt slut. Mamma är och shoppar jordgubbar tills efter maten så det blir nog gott. Lite hungrig nu också då jag inte käkat något på dagen ... min mage tillät det ej. Aja, C ya babes!




jag var lite cool i skolan, jag var nog sugen på godis ... 


wonderful


glad midsommar

Nu såhär dagen efter får jag väl säga glad midsommar till alla. Missade det igår liksom, men det är whatever nu. Igår på självaste dagen var jag hemma med familjen och moster+hennes vän. Vi grillade och åt jordgubbar. Skulle ha åkt ut till slottet men vädret ville inte samma sak så det blev en film istället och lite slapp med ännu mera jordisar och mat. Btw så va filmen helt underbar. Nights in Rodanthe. En riktig gråt film kan jag lova, se den nu! 

Frammåt kvällen åkte jag och jenny till challe där vi chilla galeT med grabseeen. Några timmar senare efter lite knas åkte vi hem till adde där fortfarande va lite partaaaj. Efter lite knas där cokså tog vi oss hem till Jen och halv fem steg vi genom dörren. Pladask på kudden och vaknade 8 timmar senare. 

Ja, en lite konstig midsommar må jag säga. Fast egentligen blev den bara bättre ju mer timmar som gick. Jenny i konw you know what i mean. heheeeeeeee.


Ikväll blir det fest i fårdala med manda, tess, hans, kimmie&jenny. Cya guy´s!




en mycket gammal bild på tess&mig, love it!

work work work

jobbat hela dagen lång ............ usch. Ska också in till donken imorgon för att snacka med freja om måndag och om min uppsägning. Shit. Bitchen är inte rolig att föra en konversation med.

Efter jobbet kom iallfall manda hit och nu sitter vi och kollar på 2 ½ men i think. Ska snart sussa så natti guys!











snyggon for sure!

i´m back baby

Gotland var underbart!

Tältning i två nätter, lite regn, mycket sol, myggor, kattbesök, stormköksmat, cykling, rumpont, skratt, sandstrand, bad och myyyyys.

Stugan i två nätter, soooooooooooool(bränna), kubbtuneringar, bad, inte alls mycket cykling, något godare mat, visby, solnedgång och mycket mys där med!

Har inte så mycket mer att säga faktiskt. Fem sköna dagar vilket var en bra start på sommarlovet. Imorgon blir det jobb för min del hela dagen och sen på fredag är det ju faktiskt midsommar, Yeeey. Vet dock inte vad jag ska göra senare den kvällen men det kommer troligen upp något roligt. Hoppas bara på bra väder!

Och jaaa, okej då. Bilder kommer upp sen, C ya!

Gotland next

Imorgon drar jag, challe, tess, jenny och orre till gotland och vi kommer hem på tisdag. It´s gonna be so much fun!

Idag var jag i hanige centrum än en gång. pppfft, sick of it! Men det var bara en snabbis då jag fick träffa tones en sista gång och pussas&kramas lite. Jag och jenny gjorde också lite annat bus, hemlis.


bild från skolavslutningskvällen, sugaaaar!


bild från idag efter jennys och mitt bus!


någon helg sedan hos mig, mys med hans, tess, simon&linus


hihi, en liten bild på some nail polish!


c ya folks, ha en bra helg! (och skriv om ni vill köpa biljetten!)

coldplaybiljett säljes!

Jag säljer min biljett till Coldplay i sommar då jag inte vet vilket datum jag åker till usa. Jag kommer förmodlingen att åka innan konserten så försöker sälja den nu så snabbt som möjligt.

Coldplay, stockholms stadion, lördag den 22 augusti kl 19.30. Ståplats! 500 svenska riksdaler!

Fan vill ju gå .... Aja, hoppas det finns någon som är vill gå och parta lite på stadion till underbar musik! Hör av dig på momangen isåfall!



buhuuuuuuuu, jag vill, jag vill, jag vill!


my godness!

Sista avsnittet på Grey´s idag. Aaaaaah, belv helt chockad. Hakan var tio centimeter längre ner än vanligt, fan. Blev helt ärligt ledsen av att man inte får veta vad som ska hända med Issie och Geroge. Dom kan ju inte bara dö sådär. Nej det går inte. Punkt slut.

Och det suger, för jag kommer att missa nästa säsong då jag är i usa och där ligger de långt före så jag kommer inte kunna se! Jag vill ju se det avsnittet, inte de som är längre fram. Buhu, ledsen som få just nu men försöker glädja mig åt att vi snart åker till gotland och det kommer att bli awesome. Sitter nu och bränner skivor, både party och chillerill så vi har music på vägen och när vi ska sussa liksom. Har redan gjort en chillerill och ska nu göra en party, Natti <3

Och anna nordlander, jag kommer att sakna dig när du är i usa. Som tur är, är du inte borta allt för länge, Jag älskar dig!




Katherine Heigl as Izzie Stevens

it´s a fuckin' long time

Käkade just frulle, mmmh, och magen mår nu bra. Igår va det alltså en liten trip till Haninge C för att träffa Jen och sen blev det lite work out. Och jävlans vad jag körde hårt alltså. Damn. Om mindre än en timme går bussen till Haninge C igen, men ska nu träffa härliga lilla tones. Hon ska nämligen åka till malaysia en månad juste den dan vi kommer hem från gotland så hinner inte träffa henne innan då. Så, en månaaaaad, Hell i´m gonna miss you!


we have a plan, but we won´t follow it

Planeringskväll hos orre tha maaan då. Tjing. Gick väl strålande kan man nog säga. Inte för att vi gjorde så mycket men kanske var det därför det gick så bra. Delade upp packningen och snackade lite skit. Blev en kort prommis från tg eftersom att bussbyte är alldeles för komplicerat för mig och tess. Gick sedan straight to bed men somande inte. Okej, försökte väl inte så värst mycket utan datan, Wille,  stog där så snällt och bara bad om att bli uppvärmd och känna mina fingrar på de små knapparna. Och så snäll som jag ä så knde jag inte låta bli att ta hand om den!

Nu sisådär efter min förklaring till jag-vet-inte-vad så kan jag nämna att jag imorogn ska till Tyresö Gymnasium och träffa annanord och säkerligen många andra mysiga. Sen bär det av till the hand, handen(haninge centrum), för att träffa jen and do some shopping, iallfall tror jag hon skulle. Mitt konto mår inte så värst bra just nu...

C ya guys!


it made my day

Ibland är livet allt underbart, ganska så underbart iallafall. Började inge vidare men mot sitt slut belv det allt riktigt bra.
 
Va alltså på södersjukhuset hela dagen och testade jordnötter. Idag var det riktigt långtråkigt och hade ingentin alls att göra. Gjorde mig själv ett liten armband av små pärlor och kollade på p.s i love you med mamma. Efter tredje dosen av choklad fick jag en reaktion. Började klia i munnen och gommen, sen blev det helt tjockt i halsen så doktor Caroline bestämde att vi skulle avbryta testet och gav mig lite mediciner så allt skulle bli bra. Var dock ändå tvungen att stanna kavr två timmar så att de skulle veta att allt var lugnt med mig innan vi gick. Och nu kommer det. Just innan jag ska ta bort klangen i armen och vandra ut fårn sjukhuset kommer någon från "lekterapin" och vill snacka med mig och hämta filmerna och så. "det är så att vi har en speciell dag för barn och ungdomar på sjukhuset och nu delar vi ut konsertbiljetter till olika sjukhus." Jaha tänkte jag ... "Vill du gå på Britney Spears den 13 juli?, du får två biljetter, så du kan ta med dig en vän också." Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, this is not happening, OhGod! Så, den 13 juli blir det Brittan. Härligt kan jag ju säga, inte varje dag man får gratis biljetter liksom. Kul. I en loge(hur stavas det) ska vi i allafall sitta med andra barn fårn andra sjukhus med olika sjukdomar och godis och allt bjuds det också på. hihi kan ju inte bli bättre! Hm, funtar på om syrran kanske ska få hänka. Flört.

Kollar nu på Grey´s och äter russin med tessituss och klockan åtta ska vi vara hos orreee för att planera gotland in i minsta detalj. Naaaat, med lite mer iallfall. C ya!


sweeeeeet

      

bilder från fredags och när jag och jenny kikade på studenterna!

kvällars&today

Ja kvällen igår va himla mysig må jag säga. Drog därifrån rätt tidigt dock och hamnade i marcus bod med orre och tones. Mys. När vi vaknat gick vi till bussen och jenny hänkade också. Tog oss hem till tones och hämtade alla saker som vi lämnat där och sem åkte vi hem igen. Gjorde iof ett litet stopp på vägen. Alla i trean från fria tog ju studenten idag så vi checkade läget på rudan och fjantade oss lite extra. Nu sitter jag iallfall hemma hos tess och väntar på att maten ska bli klar. Gött med kek kan jag säga. Idag har födan endast bestått av lite crunch och mjölk + lite glass iof. Men iallfall så är jag galet hungrig nu.

Aaaah, att jag höll på att glömma! Igår natt badade jag, kan ni fatta, nej inte jag heller. Tones, jag, orre och wille tog oss ett nattdopp innan vi föll pladask sängen. Galet kallt va det kan jag lova och efteråt hade man ingen känsel i fötterna. Shit pommes va ..... Ikväll blir det nog chill, kanske en fika i stan eller bågot sånt men får se. C ya!

och bilder kommer nog sen, både fula och fina!

sommarlov it is

Yes, nu har vi sommarlov for sure och nu sitter jag här i jennys knä och skriver lite. Antonia är inne i duschen och nyss åt vi marängswiss som vi längtat efter i x antlad dagar nu. Och ja, den var ljuvlig!

Halv sex går tåget till nynäs och där är vi hela kvällen med de flesta från klassen och lite annat folk. Glad sommar, trots att man kan tro att det är mer höst på vädret!


sommarlov nästa it is

Oohlalala, sommarlov strax! Eller imorgon klockan tio exakt, eller typ tolv eftersom att vi ska fika med bullar och saft och allt det innan. Tänk, ett år har gått och himla snabbt har det gått också. NU går vi ut ettan och det känns jävligt bra ska ni veta. Tyresö gymnasium tog studenten idag och några flak såg jag genom fönstret i bilen allt. Härligt det såg ut. Trots vädret så såg det ut som att glädjen spelade över de små dropparna i luften. På lördag (?) går treorna ut i min skola, super härligt, för dom åtminstone. haha, just nu precis spelades en "för vi har atgit studenten" låt upp på spotify, någon reklam alltså. Vilket sammanträffande, haha. Jaja, lite jobbigt är det ju för dom iaf. Vad ska alla studenter göra nu liksom, de som inte redan vet alltså. Två år kvar för alla 92:or nu men tre kvar för mig och miuut, Skönt, lite extra tid att tänka över sin framtid menar jag.

Imorgon ser det ut som så att vi samlas kl tio i klassrummet, innan det ska vi(får skjuts av sis) hämta upp lojs vid alléplan och så ska vi handla någon blomma till vicky&anki (mentorerna) vilket vi kom på nu att vi måste ha ngn blomma till dem. Sen iaf så är det fika och mys i skolan och sen avslutning (vet inte vart riktigt, ängen eller i kyrkan kanske?). Sen äre mys igen med tones och jen hemma hos tones. marrängswiss blire där på eftermiddagen och sen runt 6 bär det av till miutt där det är grillning med tjejerna och sen partyyyyy med alla möjliga iof mest klassen men iaf. Sen till natten så äre slagg hos jen eller någon annanstans, don´t really know were we will end up that night... Kul Kul må jag säga. Hoppas att alla får en bra dag imorgon då, det ska iallafall jag ha! pyyyssss


Sen är det sommarlov till jag drar till usa! iiiiiiiiiiiiiiiihh, har btw bokat tid på ambassaden den 24 juni. aaah, lite läskigt så det är som ett förhör och om man svarar fel(?) så skiter sig allt typ... Shit, men det ska nog gå bra.

långt inlägg kanske så bjuder på en sötobild på syster på studenten för några år sedan!


oh yes

Sitter i soffan och kollar på the oc med sis. Mhm, sovmorgon idag dåra till halv tolv så om en timma går bussen. Me like.

Vid vägen (något som tess kommit på, btw.) så aaaah nu hände det något alldelses virckat på avsnittet. Got to go babes!


it´s a mad world ...

åååh, planen var att stanna i usa någon månad efter skolan är slut där. Skulle då åka till Iowa och bo med kim&andy&jack. Vi kollade på första intervjun om det var möjligt och de sa att det gick. Jippie tänkte jag, och så bestämde vi att tess också skulle komma och vara där med mig och the anderson´s. Allt va ju planerat!

Men, nu till kruxet. Fan.

Vi kollar med explorius igen tänkte vi och skulle se om det va helt okej, vilekt vi va 99% säkra på att det var. Men tydligen så säger de nu att det inte fungerar att jag reser "själv" i usa efter skolan utan det måste vara tillsammans med en förälder. Så om det jag nu ska åka till dom så måste mamma och/eller pappa följa med. Så, nu troligen kommer detta inte ske och jag vill bara strypa explorius. Är seriöst arg nu. Och så vill jag också gråta lite men nord sitter här och vi kollar på the OC så det blir inga tårar just nu.

Kanske kan verka töntigt att bli mad för detta lilla men det är himla ledsamt faktiskt!

it´s almost over

Yes, sista "pluggdagen" i skolan idag, och det va ändå inte så farligt. Hade ett seminarie i samhäll och sen va det slut. Skönt. De sista dagarna nu är bara chillerill med filmdag imorgon, städning på torsdag och sen avslutning på fredag och till det följer tårta hemma hos tones och sen partyyyyy hela natten hos miut. Me like.

Tänk att det här året redan är slut. Hela ettan har liskom gått. Väldigt snabbt gick det måste jag säga. TVå år kvar nu, eller nej juste inte för mig inte, Tre år minsann. Det suger jag vet men så värt också. Ett år in the Big US will do me good i hope.

Något mindre kul som hände idag var att mina fyra kuponger och nästan allt mitt smink blev stulet i klassrummet. Jag rent ut sagt hatar denna person som gör detta. Vidriga människa.

Men, idag har jag iaf käkat donken med tjejerna efter skolan och sen bar det hem till kusin-vitamin Casper för att gosa lite. Hämtade på dagis och sen var det full fart hemma med bilar och annat. Föresten så måste jag säga att bilbanor är sjukt roliga. Hade glömmt det! Såna där som är elektriska alltså, med loopar och allt, hihi. Sen lekte vi också att det va hajar i vattnet(på golvet) så vi fick hoppa runt på kuddar och skrika lite, också kul! Sen badade vi också och kollade på film och åt köttbullar. Ja, himla härlig eftermiddag va det alltså. Jag älskar den pluttten!


cappe!

fyra styke bilder

    

seattle grey´s hospital ... (?)

Idag har jag spenderat hela den fina dagen på sös. Kul. 8 till 2 satt jag där men min mami. Ska nämligen vara med i ett test på jordnötter. Fick proppa i mig massa choklad och se om jag fick någon reaktion eller inte. Och nej det fick jag inte men ska göra tre gånger till så vi får la se. Ja iof kan det ju låta himla gott att käka chokladbollar liksom men det har va något helt annat. Förväntade mig en good delicatoboll eller någen men nejnej. Någon mörkbrun halvhård smet med smak av choklad, mint och medecin. F**an vad vidrigt det var. Första gången var helt ok och de andra två också men sen ... De ökade nämligen på mängden hela tiden så sista gången  var det som en heeeeel chokladboll. uääääh, usch. jaja ska inte klaga över detta, får ju ändå ersättning för det så får försöka på cashen nu liskom. På måndag ska jag tillbaka dit iallfall. Very fun.

Föresten så är det snart sommarlov! På fredag är det slut på eländet. Yeeeey! och sen åker vi, challe, tessituss, jen, orreee, kimmie och jag till gotland veckan efter på torsdagen. Himla kul, hoppas bara på fint väder. Apropå fint väder så sitter jag nu ute på baksiden och solar vilket jag gjort i någon timme nu. Hoppas bara på lite färg den här gången, skulle ju inte vara fel likosm. Snart bär det av till gymmet också, hoppas tess följer med, roligare då liksom. Aja, C ya!



någon randombild från  någon sommar länge sen, wiiie

RSS 2.0