tired

Jag är ledsen men mina ögon känns som att de är fyllda med sand och grus. Jag är dödstrött. Believe me. Hr sprungit ett fy så jobbigt cc meet och kom hem och pluggade och nu måste jag sova. Trots överdrivt många ups and downs på banan fick jag en tid på 26.52 minuter. Det är faktiskt typ 40 sekunder bättre än innan så jag är nöjd. Det var faktiskt en sjukt jobbig bana och det sa alla att det var så jag var inte ensam. På lördag hoppas jag på ett pr då det är en definitivt lättare bana då. Sova var det. Uppdatering om spear week kommer. När vet jag dock inte. Love


Mackinac Island pics



balandade bilder från helgen på Mackinac Island, inte i ordning alls. Enjoy fooks, har för mycket att plugga nu för att skriva mer än såhär. love

bikes, horses&fudge

Sitter nu pa hotellet pa Mackinac Island, eller hur det nu stavas. Jag och landy akte fran skolan kl 11 och tog oss till grandma Judy and grandpa Fred for att aka hit. Efter 4 timmar i bil och en kvart pa farjan var vi framme. On ar som en sago o. Jattesot verkligen. (bilder kommer efter helgen) . Det finns inga bilar, dom ar alltsa inte tillatna. Alla tar sig fram med hast och vagn eller cyklar. Det finns en main street med sma butiker och restauranger och alla hus ar sjukt fina och bade stora och sma i olika farger. On ar ungefar 8 miles runt om jag har ratt, alltsa inte alls stor. Det ar strander och gront runt hela on och batar lite var som helst, samma sak med hastarna.

Imorgon gifter sig Lnadys kusin Britney(tror jag hon heter) och det ar darfor vi ar har liksom. Det ar inte nagot superstort brollis alls utan typ 100 personer. Ska bli jatteroligt iallfall och alla verkar himla snalla, iallfall dom jag traffat hittills.

Imorgon blir det en cykel tur pa formiddag runt on och sen till att fixa sig till brollopet. Egentligen skulle jag med landy ut och springa pa morgonen men hon far nog gora det pa egen hand. I'm way to tired eftersom att vi gick och la oss halv ett igar och gick upp kl 6. Saken var den att vi akte till target i kalamazoo och latcha lite och sen nar vi kom hem skulle vi plugga. Insag baar inte hur mycket jag hade att gora sa det blev till att sitta uppe ratt lange + att vi var tvugna att packa allt infor helgen. Kl ar nu bara halv nio men planerar att ga och lagga mig inom en timme. Mina ogon slockan snart helt och hallet.

Imorgon ska jag vara ivrig med kameran, eller sa far landy vara det, det var anda hon som lag i mest idag sa varfor inte lata henne skota jobbet ;) ska dra igenom hela nasta veckas planer sen ocksa, det ar namligen homecoming week och den ar lite special. love to you all

oups, glomde fudgen. On ar typ kand for den. Det ar som en juvligt god chokladsmet fast lite fastare an en smet. Wonderful. Alltsa, bikes, horses and fudge finns everywhere!

4 miles and starbucks

Skola, träning(4 miles!), pizza, läxor, fejjan, kalamazoo för att shoppa skjorta till Tim inför bröllopet (hittade en kalamazoo t-shirt for 4 bucks&ett peace armband), sen starbucks vilket gjorde min kväll! och nu är vi hemma och fixade landys outfit to tomorrow. Hon kör på finare och jag kör på lazyyy för en gång skull - leggings och hoodie, me likeeee!

love


Cross Country

okej, gjorde en liten edit i adressen som mamma sa, rätt nu?
och tessi jag saknar också att bara ringa dig sådär random lite då och då! buhu.
och karin, plockgodis är det som jag längtar efter. Jag äter nästan allt. hihi


Idag var mitt första meet! Herregud det var något bland det jobbigaste jag gjort. Men jag tog mig igenom hela banan på 3.1 miles och sprang hela tiden. Jag är faktistk nöjd, det var ju ändå mitt första rece liksom. Min tid blev 27,18 minuter och 18 plats av typ 28(?) så är rätt nöjd. Vi sprang hemma på vår course vilket tydligen är en av de svårare banorna så nästa gång blir det säkert en bättre tid. 3.1 miles är exakt 4.988966400000001 km så 5 kilometer alltså.

Okej, eftersom Nord inte förstår vad det är för sport kan jag ju lika gärna skriva vad det är. Rakt upp och ner så är det springning. Långdistans, alltså 5 km. Varje dag efter skolan möts vi kl tre för träning. Det finns ett kill lag och ett tjej lag och vi tränar separat men på tvälingarna är vi liksom tillsammans, har samma tält och peppar varandra mm men vi springer fortfarande olika tider och så. Så träningarna - vi tränar inte fullt ut varje dag utan dagen innan ett meet och dagen efter ett meet, kallas pree meet, de är de "lätta" träningar. Våra meets ligger på tisdagar och lördagar vilket innebär "lätta" träningar måndag, onsdag&fredag. På pree meets träningar springer vi en runda(vet inte hur långt) och kör sprints (snabbintervaller)+ armhävningar&situps. På andra, hård träningarna, springer vi betydligt längre och kör 'hills', snabb-snabb-snabb-intervaller eller något annat som tar dö på en + armhävningar&situps.

På meeten, tävlingarna, springer man i två olika gruppe. JV och varsity. JV är de "mindre bra" och Varsity är det bättre. Allt räknas från vad ens pr är så ena gången kan man vara i JV och nästa gång i Varsity, men ofta skiftar(?) det inte så mycket. Så gruppen startar och man springer pch springer och springer. Tills man kommer i mål och då får man veta sin tid och plats. Sen är man klar. Eller man står och hejar på alla andra i sitt lag innan man åker hem igen förstås. CC är en induviduell sport men också en lagsport till viss del. Som induviduellt har man sitt eget pr som man försöker att slå hela tiden och som teamsport ska man försöka att få fem av dom i sitt lag i mål först. Det behöver inte vara i rad men om vi springer in med allegan, random, random, allegan, allegan och allegan vinner vi racet!

Det var typ allt jag hade att säga om CC och hoppas du förstår nord, och att alla andra har fått en liten inblick i vad det hela är. Det låter kanske som en sjukt tråkig sport. Vilket jag till viss del också tycker men själva grejen är faktiskt kul. Laget och känslan liksom. Haha lät som världens tönt but it's true. Det håller mig iallfall i form thats for sure.

Natti time för mig, love

adress

c/o Christman
989 M89
otsego, michigan 49078
united states


Är min adress här i staterna. Nu är det bara att skicka saker hejvilt. Nej det bheöver ni inte alls men svenskt plockgodis skulle uppskattas väldigt mycket. Puss!



randombild på huset


en dag närmare helg

Haha, tess bra att du äntligen kommenterade. Och mamma vi pluggade ska du veta! Och karin den chipshyllan ser underbar ut i mina ögon. Och fanny läs allt innan du säger något. Jag älskar er alla!



Så idag var jag och alla andra i skolan som vanligt. Tråk, tråk tråk. Vet inte riktigt varför det var så tråkigt idag men kände verkligen inte för det och då blir deyt ju inte roligare liksom. Efter skolan var det träning som alla andra dagar och jag hänger på och är allert som aldrig förr ska ni veta. Hej och hå jobba på. Förlåt, tröttis jag är. Imorgon ska jag springa min första tävling. Skitnervööös! Min tid kommer nog inte vara så bra men ska göra mitt bästa. Det är det viktigaste. Haha, jag kommer vara sist! fast före Beth iallafall. Haha kanske lite dumt att säga men hon är nog den långsammaste männsikan jag sett. Och hennes springstil behöver jag inte ens kommentera. Herregud säger jag bara. Förstår inte varför hon är med men samtidigt förstår jag inte heller varför jag är med så ska nog vara tyst. 

Nu till lite vettigt skrivande. Känns som att hemlängtan börjar krypa sig på mig nu. Förutom den första veckan hemma hos Burchfield så har jag inte haft något problem alls. Igår kväll ville jag bara gråta hela tiden. Vi låg och kollade på Hannah Montana och jag fick tårar i ögonen av minsta lilla sak. Hannah Montana liksom(?) Jag somande iallafall med svullna ögon och åt samma håll av lars winnerbäck i öronen.
      I skolan var jag helt nere. Försökte hålla humöret uppe så gott jag kunde men vet inte om det gick så bra. Mellan lektionerna ville jag bara gå in på toan och gråta några tårar och sen komma ut igen .. Men det hade jag inte tid för alls så försökte stå emot helt enkelt. Snart ska jag gå och lägga mig. Behöver mycket sömn för att orka dagarna här. De senaste dagarna har jag gått och lagt mig alldeles för sent, halv elva - elva, och det känns verkligen i kroppen. Det är inte ens jättesent tycker jag men jag antar att all träning och stuff här gör en tröttare än vanligt.

Det ska bli skönt att åka till Makin Island(?) i helgen för bröllopet, det kommer bli sjukt kul och härligt! Godnatt allesammans. Hoppas på en bättre dag imorgon och herrejesus(hans det är ditt ord!) vad jag ska tagga till meetet efter skolan. ppfft, wish me luck.

Btw, så måste jag klara på era kommentarer. Vissa är väldigt duktiga men ni andra vet jag inte vart ni har tagit vägen med tanke på hur många som faktiskt läser. Love

cc,the fair and walmart

       

okej, två bilder från Cross Country igår, tre från the fair igårkväll. Ser ni vilka stora pumpor eller ... jag sitter på den! och vattenmelonen är också huge. De tre sista bilderna är från walmart. Läsk, chips(tess du skulle älska det) och flingor i mängder. Allt är så mycket mer och större här ska ni veta. Jaja, lite random biler bara. Föresten så säljer dom till och med fiskar på walmart. Akvariefiskar alltså. Just so u know!


Idag har det varit en hel slappdag vilket verkligen är jätteskönt. Har inte tagit det lungt någon dag sen jag kom hit nästan. Allt är fortfarande så nytt och det finns så mycket att göra. Pratade med mamma, pappa, fanny och tess på skype när jag vaknade i över en timme. Åh vad härligt det var. Nästa gång blir nog om två veckor eftersom att nästa helg ska vi på bröllop och på vardagarna hinner jag aldrig. Hihi, vad härligt det var att prata med alla på samma gång. Pratade med Jenny på skype och just. Klockan är btw typ fyra här nu, lite random info bara. Superduperkul att prata med dig också hjärtat! haha vad töntigt det lät, superduperkul. Men det var det iallfall.

Sitter nu och pratar med alla olika på msn, iiih. Men är hungrig som en häst nu så ska ta mig ner till köket tänkte jag. Imorgon är det måndag och skola. Blä. Hoppas veckan går snabbt. 

Har redan varit borta i 20 dagar och i allegan i två veckor och i den här familjen i en vecka. Tiden går rätt snabbt måste jag säga men ändå långsamt liksom. Love to you all


the inside of the house

Spännande va, kanske inte så, men här är bilder på huset. Innomhus alltså. Utomhus kommer nog snart, när jag har tid.


mitt och landys rum. Ja, hon älskar hello kitty. Det är riktigt mysigt.


mitt och landys badrum, amys&tims sovrum och livias sovrum.


vardagsrummet. Jättefint och verkligen så där amerikanskt. Massa skyltar, (love, live, laugh) överallt, love it!


Köket. Där är vi mest. Liksom som en samlingsplats för hela familjen. Det är jättefint det också, helt nyrenoverat.


Här är lite randomrum. Matbordet som vi knappt använder. Badrummet där nere. Soffan och datorn i köket och tvättstugan. Hallen är precis berdvid tvättstugen men fick ingen bild på den.

Ja det var huset det, det mesta av det iallfall. Försökte få med allt men tänkte att några rum va lite tråkiga att se. Smart va jag också och gjorde kollage, det tar sån tid att ladda upp hela foton och det va så många. Tjing.

Annars idag har vi varit på crosscountry meetet. Landys första och hon fick en riktigt bra tid. 24,20 minuter på 3.1 miles vilket är 5 km(rätta mig om jag har fel). Jag sprang dock inte, kände mig inte redo liksom men snart så. JAg har ju trotsallt bara tränat i lite mer än en vecka. Efter meetet så åkte vi till skolan och kolla på tennisen och sen hem för att ta en powernap. Vilket inte hände. Datorn lockade mer. Pratade med Oscar och My på skype också. Grattis Oscar! åh, det va härligt att prata med dom, saknar er.

Nu måste jag duscha snabbt så vi kommer iväg till the fair någongång. Imorgon ska jag ringa mamma och tess, I´m excited. Love

david cook

Har just varit på David Cook konsert. Han vann american idol förra året eller året innan det och jag och landy fick gratis biljetter så varför inte. Hade egentligen ingen aning om vem det var men han va riktigt bra, lite för kort konsert bara men still good.

3 bilder från kvällen, jag ökar succesivt ser ni .... eller något sånt.

  


love

i forgot



Det har är föresten min familj. Pappa Tim, mamma Amy, Livia och Landria(landy). Underbara allihopa!


okej, skolan

Ja, nu ska jag berätta lite om skolan min. Allegan High School.

Skolan har ungefär 700 elever som går i korridorerna hela dagarna. Varje skoldag är lika dan och börjar 7.45 och slutar 2.38. Alltså inte så farligt länge. Året ar indelat i tre trimester. Varje trimester är 12 veckor om jag inte har fel och det är olika classes varje trimester. Här är mitt schema första trimestern,

1st hour; design 1, vilket är som bild i svenska skolan. En ganska chill class men rolig.
2nd hour; intro to economics, man läser ekonomi helt enkelt.
3rd hour; algebra 1, ja det är första kursen i matte. Låter kanske för lätt men det är klurigt på engelska så det passar bra.
efter 3rd hour är det lunch(berättar mer om det sen)
4th hour;
marketing 1, som ekonomi fast roligare. Man lär sig om produkter mer, hur man tänker när man säljer saker etc.
5th hour; english, vanlig engelska fast mer historia än grammatik.

Sen är det slut på dagen. Lektionerna är 72 minuter långa vilket inte är så farligt och mellan varje lektion har man 5 minuter på sig att gå till skåpet, hämta saker & gå till lektionen. Det funkar men det är väldigt stressigt. Speciellt nu i början när jag inte alls hittar någonstans. Jag måste ju se ut som ett freak i korridorerna. Idag bytte jag föresten skåp så nu delar jag med Landy vilket är mycket roligare. Nu hinner vi iallfall säga hej mellan varje class. 

Ja juste, lunchen. Lunchen är cirka 30 minuter beroende på om man har A, B eller C lunch (det är tre minuters skillnad på dom). Mat kön är hur lång som helst och innan man ens är framme vid bordet och kan äta har mer än halva lunchen gått. Förra veckan stog jag alltid i kön för att få varm mat/sallad eller liknande men nu har jag börjat att ta med mig mat. Många av som andra gör också det, macka, frukt, yoghurt + snack. I cafeterian ser det ut som på film pretty much. Runda bord överallt och alla försöker få en plats vid ett bord. Det är ganska uppdelat och varje grupp har sitt bord ungefär. Alltid samma så man vet alltid vart man ska gå, underbart.

Efter skolan har jag crosscountry träning varje dag. Ungefär 1 till 2 timmar. Man springer och det är faksikt inte så farligt som det låter. Tjejerna där är jättegulliga och roliga så det är kul.

Oups, klockan är mycket. Är det något mer ni vill veta om skolan så säg till. Love

ny vecka

Yep, ny skolvecka nya tag. Shit det är galet hur mycket läxor det är här. I varje ämne typ varje dag till dagen efter. Jaja, thats high school again.

Idag var vi på den där thingen med alla andra utbytesstudenter som jag berättade om. Det var astråkigt och pauline, chefen, stod och pratade om alla regler sjukt länge. Usch. Innan vi åkte kl ett va jag och landy uppe och pluggade och när vi kom hem blev det också plugg. Galet. 

Två bilder kan jag nog bjuda på, puss



Thorban&Sunny



Rysligt fin bild på mig och Landy(numera min syster) på the fair, Fried oreos och fried brownie med glass(ja jag var också väldigt skeptisk men det va riktigt mumsigt faktiskt!)

lots of love, anna


6 bilder

  
       

ett; footballgame igår, cheerleaders
två; saschas tröja
tre; keiley, landy, amber och jag på the fair
fyra; hunter på the fair
fem; tennisen idag
sex; landy och livia i köket

några bilder iaf, mer kommer.


happy-anna

Shit vad ajg har varit dålig. Men jag har en anledning dock.

Den senaste veckan har varit riktigt tuff. Trivdes inte i min familj från första början och det gjorde allting så jobbigt. Kände mig inte alls välkommen och allmänt obekväm när jag var hemma. Orkar och vill inte gå in pa allt fel i familjen, känner inte att det är sa viktigt för alla att veta faktiskt. Jag hade det iallafall inte bra där och varje kväll kom tårar nar jag satt på mitt rum och var inne pa datorn i smyg(fick inte sitta på mitt rum med datorn och heller inte mer än 30 minuter). Ja, det ar en av reglerna som jag hade. De gav mig massor av andra regler också men känner inte att jag behöver lägga upp heal listan liksom.

Hur som helst så har jag nu fått en ny familj. Colleen som är min kontaktperson här och som jag även har kommit väldigt nära har jobbat ärslet av sig för att organisationen skulle gå med pa ett familje byte. Organisationen kräver att det ska vara mer problem i familjen än vad jag hade för att man ska få byta och de sa att det troligen inte skulle gå. Colleen sa att hon jobbade på det men att det kunde ta en månad eller flera månader tills det skulle lösa sig(dvs om det skulle lösa sig).

Jag var så nära på att säga att jag ville åka hem. Jag hade inte klarat det i den familjen och jag hade bara mått dåligt vilket resulterar i att skolan blir jobbig och alllt blir skit. Jag ville verkligen inte vara kvar, så var det bara.

Igår var jag på min första football match med alla coola männsikor ni vet, landy, luke, jade and so on. Jag står och pratar med Colleen och hon säger att hon jobbar på det men vet itne hur det kommer gå, "jag ska inte ge upp iallfall det lovar jag anna!"

Inte tänkte jag mer på det liksom, eller jag tänkte ju på det men mer att shit, jag vill inte vara kvar, paniiik! Senare åkte jag, Landy, Jade, Nate, Amber, Kailey och Hunter till the fair och på vägen dit ringer landys mamma och sägar att hon har en överraskning till mig och landy imorgon(idag). Shit, tänk om det är sant, tänk om jag får bo med er sa vi hela tiden men också att vi måste tänka mer "nej" än "ja" för om det inte var det hon menade med överraskining så skulle vi bara bli ledsna.

När vi kom hem gick jag, landy, jade, amber och kailey och sov som stockar tills Colleen kom kl 8. Landy springer upp och jag fortsatte att sova. Kl var 8(?). Livia(Landys lillasyster) kommer ner och ropar på mig som en galning. Jag går upp till alla andra och på bordet ligger massor av papper. Colleen kramar mig och säger "i'm just here to introduce(?) you to your new family". Aaaaaaaah. Det var nog min lyckligaste dag på länge. Började gråta direkt. Jag har en ny familj och det är den bästa familjen jag vet(förutom familjen westman).

Åh, ni ska bara veta hur glad jag blev. Colleen hade suttit i telefon med Pauline(chefen) i sammanlagt 6 timmar och övertalat henne. Jag vet inte hur jag ska tacka Colleen, hon är så underbar. Hon säger att det räcker med att jag ler, hon är underbar.

Ja där har ni en liten historia, en väldigt mycket förkortad en. Som morfar säger så måste jag lägga upp bilder på alla och skriva vilka alla är så ni iallfall har lite koll. Och så måste jag skriva om min classes och allt annat, familjen till exempel. Shit jag har mycket att ta igen nu. Work hard anna!

Idag var vi i holland iallafall och shoppade, två t-shirts, två basic linnen och ett par mörklila tighta jeans (tess du skulle älska dom). Sen åkte vi och kolla på killarnas tennismatcher. Efter det va vi lite crazy i Landys bil och sen fick vi lite homework gjorda. Men inte mycket. The mall en timme lite senare och sen plugg och Colleens.



Saknar alla väldigt mycket och ska försöka bättra mig med uppdaterandet. Kan dock inte lova något då det jag har saker att göra hela tiden. Verkligen hela. Bilder kommer btw om några minuter och sen måste jag och landy sova. Imorgon ska vi på någon grej med alla andra utbytesstudenter och deras familjer. Colleen säger att det är någon stupid grej men vi måste dit. Ska också upp tidigt och plugga. Usch. lovelovelove


tennis&bonfire

Ja idag åkte jag men Colleen, Dave (som är Colleens man), Beth, Sunny&deras hund Max in till Kalamazoo för att kolla på Stevie, Colleen&Daves dotter, som spelade tennis. Det var himla mysigt och kul. Blev lite långtråkigt efter ett tag men då lekte vi lite med Max och gave Sunny a hard time. Haha sunny är så rolig, ni ska bara veta.

Efter tennisen åkte vi och käkade med Stevie och sen körde vi till mig. Here at the house var det en bonfire med lite människor, väldigt mysigt. Tur att Sunny&Beth var här med mig, annars hade jag nästintill stått och gråtit i ett hörn. Dom och de andra, Seth, Landy osv gör fan min dag! Speciellt Colleen, hon är underbar.

Imorgon ska vi åka och köpa block och sånt till skolan och sen till Colleen för att åka med sån där ring efter båten, tuba heter det här eller något. Det blir nog bra, ska försöka att ta massor av kort och lägga upp så snart jag kan. love

hola amigos

lLite dåligt uppdatering kanske men har lots to do. NYC känns det som att det är färdigt snackat om nu iallfall så resan hit kan ju vara intressant kanske.

Ja, flygningen gick förvånandsvärt bra och bytet i Chicago också. Hela familjen mötte mig på flygplatsen och dom var hur gulliga som helst. Vi åkte först och åt mat på något ställe och sen åkte vi till the mall. Tror inte att dom fattade att jag var hur trött som helst efter att ha sovit endast två timmar (vi skippade grejen med att inte gå och lägga oss) så jag bet ihop. Försökte också fixa en telefon till mig men vi bestämde att vi skulle köpa ett kontantkort istället.

Efter det åkte vi hem till deras hus. Huset är inte alls fint tyvärr. Saker överallt och aa jag vet inte riktigt. Mitt rum är dock det finaste typ. på kvällen åkte jag och jasmine till tre av hennes kompisar, Heather och några fler(kommer inte ihåg namnen). Åkte till walmart, som förvörigt är öppet 24 timmar, dom har allt! hur stort varuhus som helst. från kläder till mat till bildelar till telefoner. Allt. Sen åkte vi och käka på applebees. Helt okej faktiskt. När vi kom hem stupade jag i sängen på dirr.

Igår va jag på stranden med Seth, Nate, Landy, Jade, Sascha, Sunny, Hunter och Matt. Alla dom är helt underbara. Sascha och sunny är två andra utbytesstudenter från tyskland och kina. Dom är jätteroliga och aa helt underbara. Det var skönt att åka dit med dom själv även fast det var lite läskigt i början så var det skönt att komma bort från familjen lite.

Har också skaffat ett kontantkort nu så min telefon funkar här. Känns bra för nu kan jag ha lite mer kontakt med alla andra. Idag vet jag inte vad vi ska göra riktigt, har inte varit uppe än så det är väl dax att masa sig upp nu tror jag.

(bilder kommer sen men pics från stranden finns på face)

Hemlängtan har kommit nu och tårarna rinner för minsta lilla. Saknar alla och hoppas att ni har det bra. love

off to Michigan

Hola amigos. Leker livet eller? Mitt gör. Jag och Hedda levde farligt idag och körde på att lämna tröjorna i bussen - vi klarade oss helt klart utan dom. Galet va ...

Igår var vi i övre delen av Manhattan, upper manhattan (Central Park, Times Square, Rockefeller Center, Grand Central Station och massor av annat) och checkade med vår guide Dennis och idag var det nedre delen, lower manhattan - SoHo, Brooklyn & Ground Zero. Shop til u drop, yes, det har vi också gjort. Nästan. Ganska mycket iallfall. Converse, converse väska(för halva priset, katjing!), jacka, tröjor och lite annat skit.

Imorgon flyr jag och resten av gänget iväg till våra stater. Michigan för min del alltså. Jag har den bästa flygtiden av oss alla. 06.15. Samling 03.45. Great dude. Jag, Gabbie och Heddis laddar upp med godis som kan hålla oss vakna hela natta. Vi är coola i know.

Nej det här blev ju faktiskt inte ett så himla bra inlägg. Är riktigt övertrött och internet laggar så mitt humör är crazyyyyy... Blir skärpning när jag kommer till my family! peace people.


Oh i´m here

Tjenna hörrni. Som ni längtat va!?

Flyget lyfte 10.40 och det gick faktiskt snabbare än jag trodde att flyga över det stora havet (kändes det som iaf). Tråkigt var det lite dock då jag inte satt bredvid någon av mina nya buddies men hade sällskap av en trevlig tjej som faktiskt jobbade för Prinsessan Madeleine. Snackade lite skit med henne då&då och kollade på Harry Potter och någon annan film.

Att säga hejdå/vi-ses-snart på arlanda imorse var inte så farligt som jag trodde måste jag säga. Visst var det leddsamt och så men inte så att tårarna kom och än har de inte runnit ner för min lilla kind. Men det kommer väl antar jag.

Iallfall så när vi kommit av flyget här i Newark tog vi våra väskor men fick vänta en ganska så lång tid på Harald som glömt sitt visum men till slut löste det sig och vi tog the airtrain och buss till hotellet. Jag har funnit en liten vän, Hedda, och vi delar också rum. Haha Hedda du läser säkert det här sen, så tja! Va nyss nere och åt middag - hamburgare&pommes. Bra start liksom.

Imorgon ska vi upp med tuppen. Men egentligen så är det sovmorgon då kl kommer vara typ ett hemma och 7 här. En fyra timmars guidetour väntar i New York och sen från ett till sju har vi egen tid på Manhattan. Awesome huh? Shopping it is.

& föresten, jag har det asbra!


 
Alva på Newark flygplats


Haha, Gabriella på flygis


Jag och Hedda picknickade lite med
nudlar innan middagen då vi nästintill svalt ihjäl.



Chillin' right now with MtnDew and music!

Puss till er alla


sista i sverige

Nu går jag och tess och lägger oss. Det här blir troligen det sista inlägget i Sverige. Galet. Dagen har varit minst sagt jobbig men ändå så glad på något sätt. Jag ska uppdataera så fort jag kan. Tror dock inte att det kommer bli någon dator i NYC men hos Burchfield´s garanterat. Kommer dit på fredag så någongång då måste ni kika in igen. Nu ska jag som sagt försöka sova och ni borde också göra detsamma. Godnatt! 

RSS 2.0