babysitting and chilling in holland

     
sotaste ethan. ethan and jon. grodaaaaaan boll. paige. ethan igen. amber och mollie. underbara barn!


i love her!


blandra glass at mig och amber :) yuuuummy


downtown holland!


haha, cuties huh!?


mekah doooog, isnt she the cutest?!

de forsta bilderna ar fran igar nar vi var barnvakter at grannarna. sjukt sota barn och sjukt mycket energi. idag akte vi till downtown holland och hade det bra. nu ar vi barnvakter igen och ska snart ta barnen till baseball traningen. tar med mig kameran sa bilder blir det mer av. pratade med mamma och pappa idag ocksa. och mormor och morfar. harligt att prata med dom igen da det nastan har gatt tre veckor sedan sist. hemma om 4 veckor och tio dagar. oooomg. i cant believe it! love


ready for bed

Tennisen går bra men inte tillräckligt. Förlorade matchen igår och idag. Men fan vad nära det var då. tie break(?) båda matcherna ... jaja.

Nu är jag trötter och redo för sängen. Imorgon är det som sagt sista dagen för veckan och träning+springning+solning står på schemat. Efter det blir det av till amber för att slagga och på fredag ska jag amber och tammy(ambers mamma) till holland och äta världens bästa soppa och glassa på Cold stone icecream. Lite shopping kanske det blir också. Och en hämlis till mamma! hihi. Mina kära föräldrar åker föresten till gotland över helgen. Till det söta huset. åååh vad jag längtar till sommar på gotland. Ha det så mysigt där borta på ön och gosa i stugan för mig också. Jag älskar er.


oh so cuuuute!


at prom/post prom/night before


haha, nice one inne på toan ...


Jag och jake på middagen


The foreigners! an, sunny, sascha, eric, thorben, jag och youngyoung(?)


Deo timeeee!


Post prom, väntar på att få vår bild ritad!


Hypnotiserade ...


Våra hair dos :)


Jakes being rude ....


Landriaaaaaaaaaaaaaaa


Amber, jag och shelbyyyy


I bilen till post prom :)


Getting our nails done at Class Act


Amber and kail r being turd holes :)


Cutieeeees huh?!


Being an real american ... wonderful


naiiiils again

Thats about it, finns sjukt många fler att visa men min mage är hungrig ... Se inlägget under också med andra bilder! Love

prom pictures

 
Jag, amy(hostmom), landria, tim(hostdad)




Jake, jag, landria och CJ


Kail, jag och aaaaaamber!

Caleb och Haley, sötaste paret någonsin, på riktigt!


Tyler, Caleb, Caleb och Spencer


Hela gruppen!




Flickorna!


Jag, landria och amber

Det var lite bilder från innan prom, snart kommer ett inlägg med bilder från sjävaste prom!

could fall asleep right here

Prom var sjukt kul! Vi fixade oss och allt sant och akte ner till downtown allegan for att ta bilder. Vi var en stor grupp pa typ 20 personer och det blev manga fina bilder som jag lagger upp strax. (Alla finns pa facebook ocksa!) Efter pictures akte vi till the Grill House och at middag och sen ivag till Sagatuck dar sjalvaste prom holl hus. Temat var Fire&Ice och det var snygga dekorationer pa alla bord och vart man nu kan tanka sig att dekorera. Vi dansade tills klockan slog tolv och da akte vi till skolan dar post prom holl hus. Post prom ar alltsa till for att alla ska ha nagot att gora efter prom. Sa att ungdomarna inte ska ut och supa helt enkelt. Det ar dock inte obligatoriskt men de flesta gar pa post prom iallfall! Dar fanns det iallafall ett stort photobooth dar tio personer kunde fa plats, man kunde bli avmalad som en cartoon, ata mat och spela basket och massa annat. Men har kommer det basta. The hypnotist(eller vad det heter). Och ja, jag blev hypnotiserad. Typ 10 personer eller nagot sant fick ga upp pa scen och bli hypnotiserade av en man. Jag och kail klev glatt upp dar och gjorde bort oss for halva skolan. Eller vi gjorde val inte bort oss direkt men det ver tydligen sjukt kul att kolla pa oss alla som satt dar uppe. Sjalv kommer jag inte ihag nagot forutom att nagon skulle foda barn och att de skrek av smarta berdvid mig. Tydligen var jag en fisk, drakula, bilforare som blev "pulled over" av polisen och massa annat. Sjukt kul iallfall.

Sa, klockan fyra akte vi hem till Tibbits for frukost som hans foraldrar fixat till oss. Det var amber, kail, luke, lindsey, rachel, seth, nate, jyde, shanel och CJ som akte dit och sen akte jag hem till amber och sov. Fran klockan 6 till halv fyra sov jag och sen VACKTE amber mig. Uuugh.

Ska nu ta en dusch och sen ga och lagga mig. Den har veckan ar bara fyra dagar da vi ar lediga pa fredag. YES! ska bli skooont. Love

Bilder kommer i nasta inlagg!!!

Today is the day

Prom dagen ar antligen har. Kanns som att den kom valdigt snabbt faktiskt. Sista manaden gick snabbare an vad jag tordde. Sitter nu i ambers soffa och kollar pa en film. Vet dock inte vad den heter ... Igarkvall akte vi och fixade naglarna. Kail gjorde akryl naglar och jag och ambre korde pa en anlig manikyr. Vi ska nog tillbaka och fixa snygga naglar nar tennisen ar slut, det ar ju sa mycket billigare an hemma i sverige liksom. Tarna ar ocksa fina, fick det gratis ocksa sa det ar ju ett plus. Shelly, naglemanniskan, ar typ en av de roligaste jag traffat. Hur gullig som helst. Hon stannade och gjorde vara naglar fran sju till elva igar kvall, det var liksom efter stagning och allt. jaa urgullig var hon iallfall. Hon kopte tillochmed pizza till oss!

Nu ska jag snart ner till erica och fixa mitt har, det kommer bli sa fint sa. Klockan 5 ar det dags for pictures och sen middag at the grill house. Sen ar det prom och sen post prom hela natten. Efter post prom blir det frukost hos nate med alla vanneeeeeeer. Hoppas ni far en rolig kvall, bilder kommer upp senare! Love




 
Tess har ar en annan bild pa eric, fast nu har han inte det dar fula haret. och nej han ar inte spec snygg. haha vad tycker du?

beat the crap out of´em

Yes, en tio minuter lång match(och jag skojar inte ens) idag och vann med 8-0. Becca och jag gjorde ett bra team och hade party i bilen hem med coach och tre andra gullisar. Alla andra vann också utom en men det var ok, vi vann som ett lag iallfall utan problem.

Ja, #3 single menas att man är trea i laget, av de som spelar singel. :) hihi kuuuuuulkul.  

Bion vi åkte på i lördags blev Kick Ass och alla måste se den. Hur kul som helst. Love it. Från lördags kvällen tills söndags kvällen gick det bara neråt för att vara ärlig. Idag sög också men nu är allt ok at least. Boys.


random bild från när vi va på en flee market i helgen. en lopp markand helt enkelt. the most random stuff for sure. en deo där ett paket plåster här, och lite kyklingar .. (?) På bilden är det iallafall Debbie(eric&thorbens host mom), jag, oh eric i vitt. Love


teeeeeaaam

Så igår kväll hade vi team dinner vilket slutade med en båt tur. Najs najs. Idag hade vi en tournament(?) och jag spelade #3 singels vann en match av tre. Det sög stort. Men jag hade kul iallfall. Känns rätt okej iallfall att jag är nummer 3 singel då det är första året. Hehe. Massa god mat fanns det iallfall occh en frukt dipp som var himmelsk verkligen. Måste skaffa receptet på deeeeen!

Snart kommer brittney över, hoppas jag. Hon tar all tid i världen på sig verkligen. Just get ur but over here. Hon stannar nog över natten och ikväll åker vi nog på någon bio eller så. fuuuun. Suger dock att jag är out of energy och mina ben är som spagetti.

Britt har ni nog föresten aldrig hört om kom jag på. Hon är iallfall i 10th grade, sophmore och är hur underbar som helst. Sjuktrolig och positiv. Haha helt härlig helt enkelt!

heres a pic of the cutie



Love

ett snabbt litet

Kom just ur duschen och sägen längtar efter mig himla mycket! Spelade mina första tennis matcher idag. #3 singel och jag förlorade men det var nära. Och sedan gjorde jag och Britt en redig comback efter våra förluster and whipped their ass in doubles. Yeeeah! På vägen hem stannade laget på donken och för första gången i mitt liv åt jag 10 mcnuggets och de uttropade mig till en riktigt amerikan! haha, gr8 m8! Natt och sov gott!

Juste mina converse har nu kommit och de är dööö snygga!


2 månader

Idag är det exakt två månader tills jag får se mina föräldrar, min syster och therese på arlanda. Två månader tills jag får se resten av min familj och vänner. Tills jag ligger i min alldeles egna säng i mitt rum. Två månader tills jag är hemma på fårtickegången igen, hemma i sveriga, stockholm, tyresö.

Hemlängtan har inte varit ett stort problem alls sedan i julas nästan och jag hoppas att den håller sig borta ett bra tag till. Självklart längtar jag efter att få komma hem till mitt "riktiga" hem igen och ibland låter jag mig själv föreställa mig hur det kommer att vara att träffa alla igen. Hur kommer det vara liksom?!

Två månader kommer att gå riktigt snabbt. Har väldigt myket att se fram emot och att uppleva. De kommer troligen bli de bästa på hela utbytesåret. Nu får vi väl se om det blir så men det får vi hoppas.

Imorgon börjar en ny vecka av skolan efter ett lov fullt med kul. Är utvilad och det ska bli kul att träffa alla igen även om det bara har gått drygt en vecka. Love

hej alla flickor & pojkar

Hm, har just varit och sett the last song och grät som en liten bebis med landria. Nu sitter vi här i källaren och shelby är också här och underhåller oss. Igår blev det en eftermiddag och kväll med amber. Spelade kort med lite folk hos hennes gramma letty och sen låh jag och kollade på film med chad(ambers pappa), tyler(ambers bror) och isac(ambers kusin), amber själv låg och sussade i sin säng med mekah(ambers hund) haha.  ojoj mycket amber där .... Idag känns det som att jag har gjort hundra saker typ. Fast ändå inte. Vaknade hos amber 15 minuter och en king size kitkat efter det satt jag i bilen på väg till colleens house för att träffa saschas syster som var här på besök. Sen åkte vi lite överallt occh lämnade kläder till goodwille(typ myrorna) och andra ställen. Efter det blev det en trip till grandma Judy och en 3mile springtur med landria och en 3mile walk tillbaka till grandma Judy för käk. hahah. Efter att vi käkat åkte vi hem och städade landrias bil så nu är den ren och fin! oooooh sen åkte vi på bioooo oh nu sitter vi här och latar oss!

haha thats pretty much my daaaay ordagrant!

Här är btw mina nya converse som jag beställde här om dagen, på rea också, 33 buuucks! happy meeee!


De är tydligen AIDS in africa stil eller något, 10% av pengarna går till The Global Fund to Fight AIDS, Tuberculosis and Malaria! åh vilken bra människa jag är. Tycket egentligen att de bara var väldigt snygga och de va på rea så jag slog till. Love


rullar på

Så, påsken var bra föutom att jag klev i bajs och åt förmycket mat och godis som vanligt. Mycket men ändå lite har hänt de senaste dagarna. Har varit med kail och amber, shoppat, begravning, tränat, frisörbesök(blev av med halva håret ... typ) och mest chillat faktiskt.

Är just hem kommen från Great Grandpa Dales begravning och ligger och kollar på tv med lan. Och har ingen större lust att skriva ett värsting inlägg här. Ikväll blir det nog kortspel hemma hos grandma letty med amber. Love


Älskade mami!


GLAD PÅSK

Glad påsk alla mina kycklingar! Jag vet att det var påskafton igår och att det är då själva påskfirandet äger rum i Sverige men här är det idag vi äter godis och annat gott. Det här stod nere i köket när vi vaknade. Så söt påskharen är då!

Massor av godis till mig, landria och liv!


Och Swedish fish eggs fanns det självklart i korgen!

Igår skypade jag med familjen och sen kom släkten över på middag så då fick jag prata med dom också, jättemyyyys! Sen låg jag hemma hela dagen och slappade. Det var typ 16 & pregnant + teen mom maraton på MTV så det var min dag liksom. Sen åkte jag på bio med jake, clash of the titans eller nåt sånt och den sööööög. Han lovade dock att se The last song med mig innan lovet är slut! hehe.

Har just snackat med oscar på skype. Hade ju inte pratat med honom på år och daaar så det vra på tiden! Idag blir det påskfirande hos grandma Judy & grandpa Fred med hela tjocka släkten här i usa. Det blir nog bra, ska försöka ha kameran framme eftersom att jag har blivit dålig på bilder ... Puss och kraaaaam skumbanan

kina och biomyyyys

Japp idag åker vi barn till ett annat land. Iallafall i våra tankar. Drar till holland för att käka kinamat och sen gå på bio, the last song med Miley Cyrus. Några säger att det suger och andra säger att den är bra, så vi får väl vänta och se helt enkelt. Det blir jag, landy, amder och kail!

Första dagen på spring break och jag har bara legat hemma och kollat på laguna beach. Klockan tre var det dags för tennis practice i två timmar och sen en trip till kanarieöarna för att bättra på brännan inför prom. Ja gud vad vi ska/har rest idag. Kanarieöarna och kina, herre min gud liksom. Nej nu ska jag ta ett dopp i det blå, alltså en dusch.

Btw, här hade vi idag 85f, 29 celicuis! ha-ha. Och ja jag gillar detta! Love

give me summer





RSS 2.0