brist på rubrik (?)

En blick som säger; Jag finns här, du kan lita på mig, du kan prata med mig, jag bryr mig om dig. En sådan blick är ett bevis på att en vänlig blick kan betyda så mycket.


cookies

Ännu en jobbig dag. Kändes också som en väldigt onödig dag faktiskt. Började klockan elva med ekonomi och sen lunch. Efter lunch var det en ngn sorts föreläsning. Eller det var någon som berättade en historia från antiken i två timmar (?) och sen fick vi gå hem. Vår lärare var inte ens där fick vi reda på efter så hade väl egentligen inte ens vart där... aja. Jag och tess hade också tänkt att träna men det blev ändrade planer. Nu sitter vi och kollar på krinimal minds och har just bakat chocolate chip cookies, vilka ser supergoda ut men efetrsom att jag tävlar med toni så får jga vänta till helgen med att smaka. Have a good night!


våra ser så mycket godare ut, mumma!

inte den bästa

Ja, som rubriken säger. Dagen har väl inte varit den bästa. Vill inte tänka på när jag fick veta från mamma vad som hänt. Men trots allt så var det nog det bästa för henne. Träning idag egentligen men orken finns inte just nu. Just nu är allt skit. Men ska inte vara sån just nu, det förtjänar ni (?) inte. Hoppas er dag har varit bra och att ni lärt er något. Just nu kollar jag på One Tree Hill och mest tar det lungt. Imorgon börjar jag elva så det ska bli skönt med lite extra sovmorgon. Inget mer att skriva om, peace and love


Tillbaka

Igår kom jag hem från kittlefjäll där vi va med skolan. Måste säga att det var en v'äldigt lyckad resa. Jag och Lojs körde snowboard vilket faktiskt gick himla bra. Förvånad själv! Bilder från skidresan kommer. Min födelsedag i torsdags var också himla bra, fick en skinnjacka, nya skidkläder och lite annat smått och gott. En tårta i skolan fick jag också av sötisarna Jenny och Oscar, tack. Nu väntar lite plugg och annat, see ya!


Tårtan av jen&orre

     

bild ett: johaaaan, bild två: jenny&mia chillar vid liften, bild tre: marris, bild fyra: johan&hampus sover, bild fem: joanna&emelie, bild sex: me&lojs



useful me

Okej, här igen! Packar som fullt till skidresan eller nej nu överbrev jag lite. Men packar gör jag faktiskt. Sitter också och pratar med Jen på kära msn, eller kära Jen på msn kanske jag ska säga! Skickar övr massor av låtar just nu. Hon hållre nämligen på att göra ngn skiva med musik som hon ska ta med sig dit upp. Great!

Tänkte också berätta att jag har återgått till det såkallade "godislöfte" som jag hade med Toni. Jag har inte brutit det än och alla tjatade så jäkligt om att dom visste att jag inte skulle klara det och att det va dåligt, så nu himlars ska jag klara det. Så på bussen när alla kommer käka sig tjocka av godis och gott så måste jag vara nyttig med typ vindruvor eller något tråkigt. Jaja det är smällar man får ta. Oj, nu låter det kanske som att jag brukar käka jättemycket godis annars men nej jag brukar vara rätt duktig med att inte stoppa i mig sånt (a) tror jag iallafall (bortsett från helgerna ofc).

Dagan annars har varit bra, efterskolan åkte jag in till stan för att köpa en ny mössa och sen mötte jag Lisa vid skanstull och gick och fikade. Träffades kl fem eller något och helt plötsligt var klockan mycket och vi åkte hemmåt. Tack Lisa för en mysig och underbar stund med dig ialflall. Hoppas vi ses snart igen.

nej nu säger jag hej då för idag och till godiset för ett år frammåt ;( pussss


hej frukt! ;(

monday

Alltså en dag närmare fjällen, vet inte om jag har nämnt det i ngt av de andra  två inläggen men ska nämligen åka till fjällen, kittelfjäll(?), med skolan på torsdag. Ska bli väldigt roligt kan jag tycka. Det är också så att jag "tävlar" med Antonia, godislöfte, och vi har hållt oss i två veckor! Ja och nu var det så  att jag drog mig ur idag. (Förlåt Toni om du läser detta) Min anledning var väl inte den bästa direkt. "alla kommer ju att äta massor av gott på bussen till fjällen, ska jag vara den ända som inte gör det då... " what... sämst hittills. Jaja, godis och gott blir det garanterat den kommande helgen men i veckan och alla andra veckorna ska jag absolut hålla mig! Fick någon kommentar av tess " jag visste att du inte skulle klara det" fuck no, klart jag skulle kunna klara det (om jag verkligen ville) jag menar jag har ju gjort det förr, men ja det gick lite snett där. Whatever, shit happens liksom. 

Ja men dagen i skolan var alltså helt okej, eller ja måste nog säga att den var helt lysnade. Jag och Jen hade det ganska så roligt mesta tiden av plugget och extra bra var ju att engelska uppsatsen gick ganska så bra måste jag säga. Men ska väl inte säga för mkt nu ... En bild på Jen och mig slänger jag upp just därför att hon är så knäpp och härlig. puss till dig!



Hos Louise för någon månad sedan kanske (?) puuuuusss


here we go again

Har just tagit mig en skön dusch efter en heldag med volleyboll. Förlorade dock alla de fyra matcherna under dagen men vi mötte då tuffa lag kan jag lova. Roligt var det iallfall! Även denna helg belv lyckad, började med en lugn kväll hos Tess med nord och manda, lördagen blev det städ hos framor och tjugoettårsfest ute på brevik senare med härliga människor och ja, volleyboll nu idag.

Naglarna blev just målade, black. Och nu ska jag nog ta mig min bok och läsa. Ny skolvecka imorgon så måste se till att sova många timmar nu inatt.

Kan ju bara nämna att jag har födelsedag på torsdag, 22 januari med andra ord, just so u know (... tror jag att någon själ läser det här eller,  ingen vet ju om den...!) men god natt.



volley på öland någon sommar sedan


blogG

Ja, har skaffat mig en blogg nudå. Det är ingen som vet om den men det gör inget. Skriver mest för att det är lite kul och så. Idén med den vet jag inte riktigt vad det är för någon men det får jag helt enkelt se. Kommer antagligen inte skriva speciellt mycket här men någongång ibland kanske blir det nog och vad ajg ska skriva om vet jag inte heller, allt möjligt likosm. god natt


RSS 2.0