the weekend is over

Underbar helg minst sagt. I fredags åkte jag in till kajen i the old town och mös med tessituss, mattis och andra randoms. Sen åkte vi tre hem hit och grillade + att oväntat folk kom på besök och vi hade det riktigt bra. I lördags jobbade jag .... som vanligt mycket folk men pga maraton så var det extra mycket i mitten av mitt pass. After work åkte jag hem snabbt som tusan och fixa och trixa lite, sedan vidare till charlie med marris och där va vi hela kvällars med andra människor. Mys de också kan jag lova. Till natten hamnade hela halva gänget, tones, jag, marcus, hampus&oscar, i marcus bod, det va iof mindre mys vissa stunder, klibb och varmt, men annars va det ju bra. Nu till dagen. Jag och tones drog oss till centrum när vi vaknat och köpte morsdag present och sen gick vi från centrum ända hem, believe it or not. Sen har vi baar solat och badat vattenspridare mest hela dagen, himla kul faktiskt. fast mindre kul är ju att jag inte fått någon färg alls. Vad händer liskom!? .... aja det kommer väl.

lite bilder kanske kommer sen när tones skickat över dem. hare *flört*


we know how to bake

Vädret har vart surt och nu reganr det till och med(sitter det i ihop kanske?). Efter en dag med rätt mycket plugg tro det ellre ej tog pendeltåg och buss mig och tones hem till henne. Vi pluggade lite och bakade lite och provade klänningar lite. Satt emig senare på tåg och buss hem vilket  resulterade i en sömn. Att sova på bussen är nästan det värsta. När man ser andra sova kan det ju se hel kul ut så vill inte ens tänka på hur jag ser ut .... ppfft, Beautiful.

Nu tittar jag och syster på the OC, yeees, och det är så bra så! Mami och papi har nu dragit till Gotland över helgen. Partyyyyyyyyyyyyy! eller nej, chill med tessituss imorgon, jobb lördag, challes house lördag kväll och söndag blir det till att träna. Ska återgå till Seths alla problem med Summer och lika så Ryans med Cooop. C ya!




fint, nästan så man skulle kunna smälla i sig en nu på direkten va ?


no kiddin'

Tjugo minuter sedan Grey´s slutade. Oh ja, tårar skymtades på kinden min. (Nord, jag överdriver inte, puss!) Finaste avsnittet på länge för er som ej såg de. Shame on you!  Nu låter det ju som att jag är värsta tv freaket. OC hela helgen liskom, Dh igår och nu Grey´s. Men, det är nog inte så farligt som det låter. Hmm.... well, it may not be true cus i do love those showes men men, natti!



100 avsnitt med grey´s idag också!


gålö the whole day

Dagen har vart skööön. Gålö hela dagen med kassen och orreeeee. Mysigt va det faktiskt, körde burken på "rasten", himla kul! Sen fickade vi också tång i vattnet, eller vi håvade men fiska låter lite roligare. Sen gick vi också en rejäl bit till bussen i stövlar och det va ju inte det skönaste kan jag ju säga, thank u god att jag hade andra skor med mig. Har nu också hunnit vara en timme eller så på gymmet med sis, Nu väntar duschars och sen är det Grey´s folks, Cya!
lite bilder från hemvägen langar jag ut också! 
 
        
ett, tones och marris väntar på bussen          
två, affe och gänget på språng

tre, så himla häftig alltså!                       
fyra, min kväll är planerad + Grey´s

maybe i´m amazed


Maybe I'm a girl and maybe I'm a lonely girl
who's in the middle of something
that she doesn't really understand


Desperate atm

Idag har vi varit på muséeum igen. lite roligar idag men fortfarande ingen höjdare. Armémuséeumet var det, krig och sånt liksom. Inte riktigt det jag skulle ägna mig till som äldre men för en timme sådär va det väl okej. Efter det stannade jag och Jenny kavr i stan och härligade (hade det härligt i solen, shit va bra ord egentligen, härligade oss) oss i solen men det blåste kanske lite väl mycket ibland. Va också och vaccinerade mig. Andra sprutan på Hepatit B och Fästing och ja det känndes lite faktiskt ... But good thing i´m tough .. ppfft. 

Inget blev inhandlat från staden idag men spenderade dock lite penagar på McDonalds, i like. men nej skärpning. Kommer ändå lägga på mig x antal kilon i USA så varför göra det nu liskom. Shit, tänk om jag kommer hem och är alldeles fet ... oh gosh, får hålla mig ifrån sånt skit, lite självdiciplin liskom. Ja så får det bli. Smaka kan jag ju men inte varje dag. Men starbucks är ju ändå så underbart. Strawberry cream, mm! Nej nu babblar jag ju massor bara. Det skulle nog kunna bli ett helt inlägg om det här men inte idag. DH rullar på för fullt här så sista minuterna ska jag seC ya guys!


Oh gosh, ... ?

musse&prommis

 

Var inne med klassen på muséeum idag. Mys i solen med de sköna och så gottar vi oss med glasssssss!




Jag och sis gick på en långpromenad från trollbäcken och hem, och ja det är faktiskt långt! I love this pic .... !

sunshine

Mmh, underbart väder skulle dock kunna blåsa lite mindre emn skönt äre iallafall. Har idag legat i solen, vart med mami på tyresö handelsträdgård och handlat lite flowers och sen va jag en sväng hos farmor som fyller år, Grattis! Försöker just nu övertala min systeryster att titta på Grey´s men vet inte om jag lyckas riktigt, w´ll see!

Igår kom nordis hit och sen manda också. Mys va det med choklad och OC hela kvällars. Nu ska jag visst till ica också och shoppa potatis till middagen, C ya!


challes house

I förrgår var jag hos Charlie. Igår också. I onsdags var det krök av något slag (?) och sen vart det jennys lilla säng in på natten. Igår var det dock inte speciellt mycket krök utan planering till Gotland och det lyckades vi mycket bra med. Att planera alltså. Ja idag har jag inte gjort så mycket. OC avsnitt - centrum med papi - OC avsnitt - mat - och nu sitter jag här. Kul. Förkylningen hållre iaf i sig så inget jobb imorgon då jag inte vill smitta ner hela alltet. Nej Usch. Vad kvällen erbjuder vet jag inte. Riktigt trött så antagligen OC. Have a fun night!


DH&(lite)sommarplaner

Edie dog. Gosh, synd det ... Jaja livet forstätter som vanligt iallfall. Hehe, men alla måste väl ändå tycka att det var lite tragiskt eller (?)

Skrev föresten mitt sista prov idag, nationella i matte och det gick väl sådär. Nu har vi bara svenskan som ska in imorgon (done) och ett samhälls seminarium sista veckan, + att vi har projektvecka nästa vecka men det blir nog chill med några få uppgifter. Niiice, snart slut på eländet och sommaren väntar och sen drar jag. Shit, lite läskigt när jag tänker på det men det kommer att bli awesome, hoppas jag. Föresten så har jag nu lite mer precisa planer för sommaren om jag nu kan kalla det så(?). Först äre iallafall gotland den 12 till 16 juni med några underbara männsikor. Sen ska jag jobba en period på sammanlagt tre veckor men vet inte än så mycket mer om det. Vecka 30 och 31 är det gotland med min familj som gäller och hoppas att någon skön flicka eller pojke är där samtidigt så jag får lite kul under den tiden. Annars så ska jag ta vara på tiden med familjen just då för sen ska jag bara hem och packa och sen åka bort tio månader.

Nu äre god natt som gäller så dröm sött folks!




en liten sommarbild på moi!

regn&rusk

Igår var det strålande sol. Vi gick i shorts och t-shirt. Låg i solen för att få en bränna på kroppen och huvudet hängde med hela dagen. Idag är det regn och grå himmel. Filtar och tv tittande är sysselsättningen och huvudet dunkar och halsen gör ont. Usch, vad händer med vädret. Ligger allstå nu i soffan och degar. En liten sjukling blev jag över natten så soffan har vart min räddning idag. Klagar gör jag också, lite sådär för mig själv ... Jag missade idrottsdagen men det gjorde iaf inte så mkt dock fick jag veta nu senare att vår klass kom 2a i tävlingen och det är ju alltid kul.

Imorgon är jag mer eller mindre tvungen att ta mig till skolan, vi har matte nationella, usch på det också. Ska nu fortsätta mitt tv tittande. C ya


party för hela slanten

Yes, igår va det 50 års fest här i huset, pappa va det som firades. Mycket folk och roligheter vart det. Jag, tess, fanny och cassandra va "personal" och skoja inte vad snygga tröjor vi hade. Myckat av allt va det iallfall och det får ni väl tolka hur ni vill tycker jag. Efter vickningen som bestod av korvars så drog vi oss till sängs samtidigt som solen va på väg upp. Härligt, men mindre härligt just nu. Ögonen slocknar nog när som helst så sängen vore ju ett bra alternativ faktiskt. 

Imorgon är det fridrotsdag som gäller och jag har självklart skrivit upp mig på de mest krävande grenarna så som 800 meter, längdhopp mm. Nej. Kula och spjut om jag ska tala sanning. Men nu ska jag snacka lite med min vännor och sen sleepy time!

his voice is just wonderful

Isak Strand, You got to listen!


me love grey´s

Kollade alltså på Grey´s nyss och damn vad bra det programmet är. Grey´s och DH är det bästa. Tisdagar och onsdagar är alltså mina favvisar framför tven. Nu ska jag strax bege mig till sängs och få mig en riktig natts sömn med sovmorgon till nio eftersom att det är den efterlängtade torsdagen då vi börjar 11. Over&out

5001 dagar

Det är tisdag vilket betyder Desperate vilket är wonderful. Pluggat matte närmst hela dagen känns det som. Och ja, inte vet jag om det gav ngt men matte nationella går inte att komma ifrån så kan lika gärna kolla på alla uppgifter med siffror och ord som en ända röra en gång innan den stora dagen. Matte suger helt enkelt.

Gårdagen i skolan var något helt extra. En överraskning. Och vem gillar inte överraskningar liskom. I varje klassrum satt elverna lika uttråkade som alltid tills lärarna satte på en video som Rektor Bengt spelat in. Först väldigt seriös men till slutet blåste han i tutor och gick crazy, nej inte riktigt men tutor va det allt. Vi firade nämligen att det var 5000 dagar sedan fria gymnasieskolan i haninge startades. Och kalas firas väl ändå alltid med något om inte tårta. Så tårta i stora lass fick vi och mys va det!


ooouups, DH har börjat, cya

The Fray, Never Say Never


möte&pirrig

Idag var jag på informationsdag med explorius. Himla kul att få veta mer om allt, allmänt liksom. Har ju inte fått veta placering eller värdfamilj ännu och det lär ta tills juli innan jag får veta. Ähm, avresedatumen har vi fått veta lite mer om, mellan 4 augusti och 8 september kommer 8 utresor ske så någon gång där emellan drar jag. Kl 11 kom vi dit och då gjorde jag ett engelska slep test på cirka två timmar, det va ganska enkelt så det gick nog bra. Efter det så höll mötet på från halv två till kl sex, och mycket info va det verkligen. Fem stycken tidigare utbytesstudenter va även där och fick berätta lite om hur de hade det under året vilket var väldigt roligt att höra. Hade senare också "frågestund" med dom och fick höra mycket om allt drama i skolan, fester, maten och kulturen.

Ja, nu är det faktiskt inte så jättelångt kvar tills jag och alla andra åker och det börjar kännas faktiskt. Cirka 4 månader, och ja det är rätt långt, men tiden går nog snabbare än trott kan jag tänka mig. Snart sommarlov och sen är det trista "hejdå" som måste sägas inte allt så mycket senare. Nu eftter mötet känns det som att jag bara vill åka nu! Ganska jobbigt att gå och vänta nu men jag står ut. Pirrigt är det absolut. Vill veta var jag kommer hamna och hur familjen kommer att vara, men som sagt är det bara att vänta nu ... Håller er uppdaterade om mer info när det kommer vare sig ni vill eller inte. Puss!

myspys

Tog mig just en skön duschilusch. Fresh and clean nu efter en dag på la donke. Igår vart det fik hela långa kvällen. Åtta kom vi och tolv gick vi. Mys va det iallfall, hampus, marcus, toni, mia, och sen kom också challecharles lite senare. Kvällen vet jag inte vad den bjuder på. Ser tomt ut på fest fronten och då är frågan om det blir bio med tones, hamps, marc mm. Hm, pank som jag är så lutar det inte åt de iaf. Haha de erbjuder sig snällt att bjuda mig på bio men vettefan om jag kan ta emot det. Haha fattiglapp ja ä! Usch!

 


 


it´s quite cool

i cdnuolt blveiee taht i cluod aulaclty uesdnatnrd waht i was rdanieg. the phaonmeal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rsheearch at cmabdgire uinervtisy, it dseon't mtaetr in waht oerdr the ltteres in a wrod are, the olny iproamtnt tihng is taht the frsit and lsat ltteer be in the rghit pclae. the rset can be a taotl mses and you can sitll raed it whotuit a pbeorlm. tihs is bcuseae the huamn

that´s pretty cool, isn´t it? Och coola tessi va det som skickade det till mig. Just för tillfället sitter jag och dricker tee med himla mycket honung i och tittar på när min syster syr fast knappar på en jacka. Dessutom kan jag inte bestämma mig om jag ska köra skiten ur alla på idrotten imorgon eller om jag ska skippa den helt. Cooling va? Vill skippa den då det vore himla skönt att inte släpa på en tung väska. Men. Fredo ska hopppa in som idrottslärare (good luck) och det är lite läskigt, Vettefasiken hur det ska gå. I´m gonna die


home alone

Looking forward for the weekend. Lutar åt att det blir grillning hos mia i nynäs på fredag. Mys. På lördag jobbar jag och sedan hoppas jag på ngt kul, inga planer ännu. Söndag, dagen D, ska ge mig iväg på infomöte om high school year med alla andra ungdomar. Himla spännande, men även ett engelska prov ska skrivas vid detta tillfälle men det skulle tydligen inte vara svårt alls så hållar tummarna för det!

Gotland va naaajs, sol och allmänt härligt. Inget bad dock då tessimaaaan har gått och blivit en attans liten badkruka. Själv säger hon att hon blev det för ett ganska långt tag sen men jag tror bara hon är rädd för klatt vatten! NP engelska imorogn, good luck till alla ettagluttare(så kanske det bara heter när man börjar första klass, ettan,?) där ute!




picnic



we love shoes, don´t we?!



bara för att vi är söta!

still here and i love it

Sitter för tillfället och tittar ut över havet. Hittills har vi hunnit med sol, grillning, stranden, visby, cyckel och säkert annat mysigt. Tror knappt det finns något härligare än Gotland näre är fint väder. Nej, det finns det inte. Ska socialisera mig lite nu med kortspel och godis. Peace

RSS 2.0