homecoming day

Återigen är jag smart och gör collage. Bilderna blir inte lika stora och man kan inte se lika mycket av dom men whatever. Det får duga, godkänns det eller?

Alla bilder är från igår, fredag, förklaring kommer under.


Ett fåtal bilder från lunchen. Eftersom att det var black and orange day i skolan så hade alla sånna kläder. Alla klär verkligen "upp" sig för den här dagen och går in för det - målar ansiktet, gör tröjor och allt möjligt. Allt är verkligen i orange/svart/vit. School spirit for sure.


Några bilder från tiger olympics, skriver mer om det under nästa bild. Det är iallfall Haley&landy, jag&landy, landy&luke och landy,juston&jag på dessa. 


4th&5th hour var nerkortade eftersom att det var Tiger Olympics. Tiger Olympics är typ tävlingar mellan alla klasser. Skit roligt och härligt och alla är taggade som tusan. Det äger rum i ídrottsalen och det är uppdelat så
4th&5th hour var nerkortade eftersom att det var Tiger Olympics. Tiger Olympics är typ tävlingar mellan alla klasser. Skit roligt och härligt och alla är taggade som tusan. Det äger rum i ídrottsalen och det är uppdelat så att alla freshmens är på en läktare, sophmores på en osv. Som sagt så är det olika tävlingar mot varandra så som dragkamp, dudgeball(?), springa runt i skolan och leta efter saker(heter det något spec?), kasta russin på någons huvud som har massor av raklödder och så ska man se hur många som fastnar, haha det va nog den roligaste. Och ja det var ett gäng olika tävlingar. Seniors brukar alltid vinna men vette fan vad som var fel på oss. Juniors vann .... men vi var grymma iallafall.



Efter skolan och tiger olympics var det dags för paraden. Alla lag och sånt i skolan är med i paraden och åker flak eller liknande. Jennys pappa lånade oss sin bil och vi satt och satt på flaket och kastade godis till små barn och sjöng och hade det roligt. Låter lite töntigt men det va riktigt kul iallfall. Haha, Shea ser ut som en tre åring, sötis hon är.


Så nu har vi kommit till den självaste dansen. Som väntat så blev Landria och Juston king and queen. Dom var så fina så. Vi åkte sen till Amber för att fixa oss lite extra och ta lite kort sen åkte vi till skolan där dansen var. Riktigt kul var det, mycket mer finns det inte att säga. VI dansade galet och hade det bra helt enkelt.

Nu vaknade Landy just från sin nap och Shelby kom just hit. Bra tajming.

Föresten så hade vi ett cross country meet tidigare idag och jag fick ett nytt pr! 24.53 minuter. I'm proud. Hehee. Love


Kommentarer
Postat av: Mamma Marie

Det låter som att det blev så roligt som vi hade önskat. Go, Anna, Go!!

Mami & Papi

2009-10-03 @ 23:32:37
Postat av: tess

UNDERBART ANNA! ÄLSKAR BILDERNA

2009-10-04 @ 02:53:51
URL: http://tessmanda.blogg.se/
Postat av: Karin

Vicken är Shea? Bra att ni hade kul. Töntigt kan också vara kul. Kram från ett regnigt Tyresö. Även om faktiskt solen lyser lite just i denna stund.

2009-10-04 @ 08:15:55
Postat av: Kicki

Jag vill oxå vara orange och springa och dansa och slänga godis. Men jag river tapeter och uppfostrar kaniner... Du är sötast, du är bäst, du är den som springer mest! PS. Jag gillar vampyrerna i Twilight!DS. Kicki

2009-10-04 @ 15:37:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0