b-ball


Okej, såhär ligger det till nu va. Varje basketmatch har vi ett gäng killar som verkligen går in för det här med cheering och sånt. De klär upp sig med gamla basket uniformer och på vår sida av läktaren(mittemot allegans avbytarbänk) kör de samma saker som om att de va de som spelade matchen. De kör time out när det är time out och är allmänt galna och roliga. När varje spelare kommer inspringande och blir uppropad kör dessa pojkar också samma sak. De speinger in på vår sida av planen liksom, varje kill representerar alltså en kille i laget och har namnet på ryggen och hela faderullan. Den här bilden är i början av matchen, pepp talk alltså.




Självklart har de en coach Spaman där också som ser till att de stretchar ordentligt!



Haha väldigt elakt men väldigt kul. När det andra lagets spelare ropas upp med namn och allt tar vi upp tidningar och håller framför ansiktet. Som att vi läser och inte bryr oss ett dugg om det andra laget.




Coach Spaman, den riktiga då alltså.

  
Den underbara roller coaster! Tyler sätter sig ner på golvet och leker roller coaster. Han styr och vå åker efter!

Det var allt för mig och hoppas att vi fattar lite iallfall hur det går till, är det inte underbart hur engagerad endel kan vara liksom! (bilderna kommer från Caleb Byers(lagets stjärna typ) syster därför är de så bra !
Love


Kommentarer
Postat av: Mamma Marie

Galet! Antagligen galet roligt

Kram Mamma

2010-02-06 @ 19:53:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0